[無限JJ]韓國綜藝節目-無限挑戰(4)

875 回覆
32 Like 7 Dislike

學99大話齋
金泰浩完全逼到洪哲無哂退路,
根本無得唔番
經典特輯+成員經典場面
洪哲再唔番就會開始比觀眾鬧

btw 佢問左作家岩岩個集錄影係無洪哲 琴日應該係指國民內閣特輯

我而家真係想罵洪哲
大好機會 我要回歸了!
我都覺經典4 集係 係埔路比佢返黎
現在有的7人(主持)們迎接藝能之神們的機會來了~

*共助7 製作發表會(live)明天(금)上午11時!

Coming soon~~~~

接檔【新西遊記3】週日綜藝【共助7】
3月26日(日)晚9點20分 tvN 初放送! ​​​

正 有瘋子殷志源
大好機會 我要回歸了!

快啲!快啲!
大好機會 我要回歸了!

快啲!快啲!

集氣
睇完洪哲 傳奇篇 真係好掛住佢
大好機會 我要回歸了!

快啲!快啲!

集氣

光熙走 洪哲返黎個timing真係啱晒
大好機會 我要回歸了!

快啲!快啲!

集氣

今鋪唔返真係無乜機會再見佢
李起光&殷志源等出席tvN《共助7》發佈會 李敬揆&朴明秀相愛相殺?

https://www.youtube.com/watch?v=694FuVxb4-E

今日(3月17日)上午,tvN最新綜藝節目《共助7》在首爾市Time Square Amoris Hall舉辦製作發佈會,喜劇人李敬揆、朴明秀、金九拉、徐章勳、權赫秀、男團水晶男孩成員殷志源、Highlight成員李起光等出席。

《共助7》是一檔強制性Bromance Battle節目,成員們每週以不同主題進行合作,找出最佳拍檔,3月26日開播。

發佈會上,朴明秀說李敬揆是自己的精神支柱,主持人於是讓朴明秀在李敬揆和薑虎東裡選一個,朴明秀選李敬揆後不滿地說:「我又沒跟薑虎東做過節目!」主持人遂換成劉在錫和李敬揆,朴明秀立即改口選劉在錫,讓眾人爆笑。

http://www.koreastardaily.com/tc/video/92386

見上面有巴打講起haha
haha 真係一個好好嘅配角
當然比唔上大神咁好領導力 口才
冇俊河/明秀咁多話題
冇洪哲咁搶鏡咁痴線
冇亨敦四大天王/時裝感嘅話題性
當然表現好過吉
不過冇咗佢無挑/rm一定差好遠
佢成日撐住個場面keep住令人有話題講
super7變到而家咁佢真係付出好多
由其而家明秀表現冇以前咁突出
好多時都靠佢充撐場面

最後想講 洪哲快啲返黎啦屌你

haha好好wo
雖然我初初睇無挑個陣,覺得佢平平無奇咁
但係自從洪哲同吉走左再之後加埋亨敦走埋
之後我就覺得佢而家真係好重要

想同佢地瘋狂打overwatch
見上面有巴打講起haha
haha 真係一個好好嘅配角
當然比唔上大神咁好領導力 口才
冇俊河/明秀咁多話題
冇洪哲咁搶鏡咁痴線
冇亨敦四大天王/時裝感嘅話題性
當然表現好過吉
不過冇咗佢無挑/rm一定差好遠
佢成日撐住個場面keep住令人有話題講
super7變到而家咁佢真係付出好多
由其而家明秀表現冇以前咁突出
好多時都靠佢充撐場面

最後想講 洪哲快啲返黎啦屌你

haha好好wo
雖然我初初睇無挑個陣,覺得佢平平無奇咁
但係自從洪哲同吉走左再之後加埋亨敦走埋
之後我就覺得佢而家真係好重要

agree
大好機會 我要回歸了!

快啲!快啲!

集氣

今鋪唔返真係無乜機會再見佢

洪哲返黎啦!!!!!!!
李起光&殷志源等出席tvN《共助7》發佈會 李敬揆&朴明秀相愛相殺?

https://www.youtube.com/watch?v=694FuVxb4-E

今日(3月17日)上午,tvN最新綜藝節目《共助7》在首爾市Time Square Amoris Hall舉辦製作發佈會,喜劇人李敬揆、朴明秀、金九拉、徐章勳、權赫秀、男團水晶男孩成員殷志源、Highlight成員李起光等出席。

《共助7》是一檔強制性Bromance Battle節目,成員們每週以不同主題進行合作,找出最佳拍檔,3月26日開播。

發佈會上,朴明秀說李敬揆是自己的精神支柱,主持人於是讓朴明秀在李敬揆和薑虎東裡選一個,朴明秀選李敬揆後不滿地說:「我又沒跟薑虎東做過節目!」主持人遂換成劉在錫和李敬揆,朴明秀立即改口選劉在錫,讓眾人爆笑。

http://www.koreastardaily.com/tc/video/92386

薑虎東
我都覺經典4 集係 係埔路比佢返黎

我都覺係鋪路
http://tv.naver.com/v/1526117#comment_focus

洪哲個段多其它人2分鐘
想問吓鄂霍次克海特輯喺咪有未播出片??想揾返嚟睇
朱娜BB 生日快樂
朱娜BB 生日快樂

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞