俄國真人show 通靈之戰 朱莉王好正

1001 回覆
95 Like 4 Dislike
依套野完全改變左我世界觀
本身係科學撚
有無人同我一樣
剛開始追,亞歷山大係邊個season?
朱莉真係好有外星人feel
14季嘅瑪莉蓮唔見左

佢太想贏啦 反而失準

Sorry 岩先太激動屌得大力左

成個人變哂咁

望落似男嘅飛緊佢

係我錯 衝口而出劇透了

但我見佢地ig仲好撚sweet 應該一齊返啦 15季最尾決賽Alexander 有黎幫佢打氣 但好似已經知唔係Marilyn 拎冠軍

之前分開過一排依家一齊返啦 仔都生埋

好正
14季嘅瑪莉蓮唔見左

佢太想贏啦 反而失準

成個人變哂咁

望落似男嘅飛緊佢

係我錯 衝口而出劇透了

但我見佢地ig仲好撚sweet 應該一齊返啦 15季最尾決賽Alexander 有黎幫佢打氣 但好似已經知唔係Marilyn 拎冠軍

仔都生埋係我記錯 反正依家仲一齊緊
14季嘅瑪莉蓮唔見左

佢太想贏啦 反而失準

成個人變哂咁

望落似男嘅飛緊佢

係我錯 衝口而出劇透了

好似係有個女 對眼同alexander一樣
啲人話佢地個女係哈利波特

佢太想贏啦 反而失準

成個人變哂咁

望落似男嘅飛緊佢

係我錯 衝口而出劇透了

好似係有個女 對眼同alexander一樣
啲人話佢地個女係哈利波特

父母2個法力都咁強生出黎一定係哈利波特啦
第17季第三季
唔係話幫住班參加者
但係個咁大地方要20分鐘內避6個人搵到出口,真係好難

同埋都係查案好睇好多

認同 而且我覺得佢地每個參賽者能力範圍都唔同 所以我覺得有時 d task 佢地做唔到都唔代表佢地無料 當然大有神人 咩都睇得一清兩楚

好似個葉利欽阿婆咁
第17季第三季
唔係話幫住班參加者

同埋都係查案好睇好多

認同 而且我覺得佢地每個參賽者能力範圍都唔同 所以我覺得有時 d task 佢地做唔到都唔代表佢地無料 當然大有神人 咩都睇得一清兩楚

無錯
所以做唔掂某d task 真係非戰之罪
但個個都唔掂就....
依套野完全改變左我世界觀
本身係科學撚
有無人同我一樣

我認自己係理性撚
但都好難唔信
特別是查案
Lm
我都係前幾日開始睇
一追三四日就追上字幕組誰度
S15開頭睇見julia又話自己係混沌魂咁中二
又咁串咁 心諗條女乜事
而家呢季入面鐘意Julia>Tatiana
第17季第三季
唔係話幫住班參加者

同埋都係查案好睇好多

好似個葉利欽阿婆咁

未講完
佢係大肚婆個task 好有自信好快肯定係邊個
然後大屋個task 就
但暫時都覺得佢唔錯
剛開始追,亞歷山大係邊個season?
朱莉真係好有外星人feel

第十四季
Lm
我都係前幾日開始睇
一追三四日就追上字幕組誰度
又咁串咁 心諗條女乜事

我覺得佢讀開演藝果d
所以行為會藝術化
但我地眼中就好中二
睇左2集
已經成為左朱莉粉絲
岩岩睇佢ig瘦左好多 塊面削到皮包骨
有人叫佢唔好減肥 朱莉回帖罵爆佢
Lm
我都係前幾日開始睇
一追三四日就追上字幕組
又咁串咁 心諗條女乜事

我覺得佢讀開演藝果d
所以行為會藝術化
但我地眼中就好中二

或者可能中文翻譯出黎個term先係咁中二
睇左2集
已經成為左朱莉粉絲

邊個先係佢真Ig
搵到好多都似係fans開
睇左2集
已經成為左朱莉粉絲

巴打識俄文
B站見到有個叫通靈者正在調查ge節目trailer
Alexander同Marilyn一齊出演
Lm
我都係前幾日開始睇
一追三四日就追上字幕組
又咁串咁 心諗條女乜事

我覺得佢讀開演藝果d
所以行為會藝術化
但我地眼中就好中二

或者可能中文翻譯出黎個term先係咁中二

都有機會
其實d翻譯真係麻麻.....
睇左2集
已經成為左朱莉粉絲

邊個先係佢真Ig

Juila_vangreal
睇左2集
已經成為左朱莉粉絲

邊個先係佢真Ig

Juila_vangreal

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞