俄國真人show 通靈之戰 朱莉王好正

1001 回覆
95 Like 4 Dislike
Bilibili 有17季第1、2集呀喂

朱莉王都有更新
第十五季第五集

Thanks

今集睇到打哂冷震
反而個switch今次講左好多
點死呀,個詛咒係點都知
Btw,原來呢個switch 同最靚仔有透視眼個男人結左婚,套嘢已經係2014年 竟然可以搵到另一半

瑪麗蓮同Alexander已經有小朋友
等緊十五季第6集
等緊十五季第6集

希望快啲譯好
好精彩
睇左第一集 朱莉個氣勢超正
Bilibili 有17季第1、2集呀喂

朱莉王都有更新
第十五季第五集

Thanks

今集睇到打哂冷震
反而個switch今次講左好多
點死呀,個詛咒係點都知
Btw,原來呢個switch 同最靚仔有透視眼個男人結左婚,套嘢已經係2014年 竟然可以搵到另一半

瑪麗蓮同Alexander已經有小朋友

好似係瑪麗蓮個妹定侄女黎
Julie 王 另一個ig係: julie_vangreal
thanks ig 提供

岩岩睇完17季第二集
瑪麗蓮個人好似變左,好似有d唔知嬲定串左咁....

我第一集開始鍾意達什
好型
希望佢贏到
個黑髮女戰神有點囂....不過佢都好勁

原來俄羅b 警方會公開接受靈媒查案

睇完呢集
我開始由唔信變到信了

希望個女仔可以安息 查到兇手
其實大家信唔信係真?

俄羅斯都好多人質疑 (係預左嘅...)

岩岩睇完17季第二集

我第一集開始鍾意達什
好型
希望佢贏到

睇完呢集
我開始由唔信變到信了

連續幾季 次次都第二 唔嬲就假
其實大家信唔信係真?

都有諗係做媒
但電視台做咩要特別幫某人姐
一路睇咪一路信住
咁我都覺有時係放左少少水等劇情好睇啲嘅

岩岩睇完17季第二集

我第一集開始鍾意達什
好型
希望佢贏到

睇完呢集
我開始由唔信變到信了

好想攞第一
岩岩睇完第二集 個女仔真心慘
女王
想睇各季既冠軍大戰
已經有17季第3、4集
突然出咁快

岩岩睇完17季第二集

我第一集開始鍾意達什
好型
希望佢贏到

睇完呢集
我開始由唔信變到信了

參加左幾多季

不過一開始就覺得佢會同亞歷山大遲早散
初戀
其實大家信唔信係真?

都有諗係做媒
一路睇咪一路信住

個肥仔主持提過有俄羅斯人係網上話佢放水
可能係用眼神果d掛

我就睇完個女仔被殺果單覺得成件靈媒事件好真
其實大家信唔信係真?

都有諗係做媒
一路睇咪一路信住

可能係用眼神果d掛

咪有集搵人係車尾箱個度啲自願者唔信咁神,叫主持人出去 等個通靈者再估 點知都係估得中
跟著通靈者又同佢地講左好多私人嘢
你呢一刻可能唔信,但如果真係有個人同你講你自己先知嘅嘢就學得真係有咁不可思議嘅事
其實大家信唔信係真?

都有諗係做媒
一路睇咪一路信住

可能係用眼神果d掛

咪有集搵人係車尾箱個度啲自願者唔信咁神,叫主持人出去 等個通靈者再估 點知都係估得中
你呢一刻可能唔信,但如果真係有個人同你講你自己先知嘅嘢就學得真係有咁不可思議嘅事

係咪EP17 個個阿伯?
個個阿伯好撚有佬味 啲以一開始以為佢係怪人
其實大家信唔信係真?

都有諗係做媒
一路睇咪一路信住

可能係用眼神果d掛

睇果時我心入面其實諗
電腦剪接左d位我地觀眾睇唔到
其實作弊好容易
可能自己多疑啦,一路睇一路諗有咩可以出古惑

佢一出場個刻就吸引左我
唔知點解

只係後尾會諗
點解搵車尾箱要轉圈轉圈咁耐
轉到我都頭暈
但同其他人算命(?)又咩都唔使做嘅 坐係度咩都講得出
朱莉王今集係咪幫人解咒 之前又話唔幫

佢一出場個刻就吸引左我
唔知點解

只係後尾會諗
轉到我都頭暈

beatbox阿伯
仲有15季成日坐輪椅個個都好女巫

佢一出場個刻就吸引左我
唔知點解

只係後尾會諗
轉到我都頭暈

佢個詠唱方式太特別 啲人覺得佢on9
但係軍人個個測試入面 佢講晒所有軍人有咩經歷
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞