俄國真人show 通靈之戰 朱莉王好正

1001 回覆
95 Like 4 Dislike
女巫好勁

反而朱莉好似好假咁

婆婆就光明向d

但唔知點解成套野好似好假咁

誇張到信唔落

俄仔感覺上堅過老美真人騷

因為係俄羅斯 所以一切都有可能
好好睇 不能自拔
老老豆豆香港其實有冇類似的師父?

香港好多都好似神棍

香港好多都好似神棍

香港個啲似賈汗大師
有無邊集特別好睇
例如上面講家族咀咒係第幾集?

追唔晒

集集都好睇逐集黎啦
開頭朱莉好勁
但其實佢只係屈在快
巫女只要俾啲時間佢磨
佢睇到嘅野更多更清晰

可能朱莉只係勒住
等決賽先show實力
費時你地咁快睇厭
btw佢都幾中二,不過又真係好型

朱莉勁在快狠準得黎 需要既工具好少
睇唔透朱莉睇到幾多野
佢淨係講關鍵 但可能知好多野
不過都有可能係故弄弦虛既
但女巫好多時都係即刻講佢做緊d乜或者收到咩訊息

如果去到接近查到案既地步 可能係茅山術果d
另外我有fd可以尋人(生/死)
至於有各種感應既人 應該唔少
只係有人強d有人弱d姐
尋晚訓完訓唔著

次次凌晨睇完個腦都不斷運作 係度諗d參賽者同埋d案情
第一次個腦轟炸左成個幾鐘 跟住要聽返d平靜d既野先訓到
自此之後就學精左了

香港好多都好似神棍

果度有野,快d走…

屌...
睇哂 幾時先有更新

應該就黎有朱莉睇喇掛

14.15季字幕組一般一星期更一集
17季係另一個森森字幕組 可能要10天更一次
我睇左第一集就停唔到 而家睇晒 等得好苦

我都追晒
14.15季唔知會唔會又早啲出

14季我覺得一半人都堅抽 除左男女主角 道具婆次次d人笑柒佢 但成日比佢up中,德國婆冇道具又快up

10分鐘做任務 8分鐘搵道具 2分鐘完成任務

香港好多都好似神棍

果度有野,快d走…

會出事架嘛 好似第14季個靚仔
成日都話有黑暗野放棄

香港好多都好似神棍

果度有野,快d走…

成日都話有黑暗野放棄

係,幾次都話係唔好嘅嘢要放棄
搵鬼屋個次又係
個集亞歷山大型到呢
17集05今日更新左.
同14季的瑪莉蓮比,感覺17季的瑪莉蓮功力又大增
雖然得一個任務 但都好好睇
然後又要等一星期了

成日聽D人話瑪莉蓮同亞歷可以雙修.所以功力大增.
巫師雙修到底係咩概念? 互相學習對方個樣野?
近期都冇咩見瑪麗蓮做獻祭問野 但14季佢多數有獻祭
17集05今日更新左.
然後又要等一星期了

雙修=扑野
17集05今日更新左.
然後又要等一星期了

雙修=扑野

原來係咁的意思
謝指教
17集05今日更新左.
然後又要等一星期了

亞歷擺明有教瑪莉蓮野 見瑪莉蓮已經唔用獻祭直接就作法通靈
17季唔知係咪因為個個都猛料 所以個個都有好長鏡頭 結果一集變相得一個任務
愈講愈想睇第17季
我要忍住
17集05今日更新左.
然後又要等一星期了

亞歷擺明有教瑪莉蓮野 見瑪莉蓮已經唔用獻祭直接就作法通靈

佢地d後代實勁到不得了

香港好多都好似神棍

果度有野,快d走…

成日都話有黑暗野放棄

係,幾次都話係唔好嘅嘢要放棄
搵鬼屋個次又係
個集亞歷山大型到呢

馬戲團果集佢喊

果集亞歷同德國婆婆講啲野係match晒
朱莉王果然成為冠軍
但另一個金髮女都好勁咁,之後到個婆婆
岩岩睇完第十七季第五集
瑪莉蓮個真係好索

不過唔知點解字幕組好似del左呢集
而家再search搵唔返
岩岩睇完第十七季第五集
瑪莉蓮個真係好索

不過唔知點解字幕組好似del左呢集
而家再search搵唔返

塊面好似少左d肉地咁
頭髮又唔係好似以前咁梳到靚靚
雖然都仲係索
搵唔到既話可以睇youtube
https://www.youtube.com/channel/UC0WzhQLsGdCsWFX-mkDK-iQ/videos
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞