俄國真人show 通靈之戰 朱莉王好正

1001 回覆
95 Like 4 Dislike
留名先,瞓醒睇
岩岩睇完第十七季第五集
瑪莉蓮個真係好索

不過唔知點解字幕組好似del左呢集
而家再search搵唔返

塊面好似少左d肉地咁
頭髮又唔係好似以前咁梳到靚靚
雖然都仲係索
搵唔到既話可以睇youtube
https://www.youtube.com/channel/UC0WzhQLsGdCsWFX-mkDK-iQ/videos

14季個時塊肉少少肉勁靚
呢架多左份冷艷感
岩岩睇完第十七季第五集
瑪莉蓮個真係好索

塊面好似少左d肉地咁
雖然都仲係索
https://www.youtube.com/channel/UC0WzhQLsGdCsWFX-mkDK-iQ/videos

呢架多左份冷艷感

thx 幫我整返條hyperlink
岩岩去左偷睇一下第17季第1集
發現唔到瑪莉蓮 可能miss左
但見到有個後生靚仔
同埋個大叔其實都幾型
邊到有15季全季,幾季都係覺得朱莉同同一季個金髮女最勁,
如果唔係撞正王,佢應該可以喺14/16季拎第一
亞歷都應該無佢咁勁,
17季個男人又係好勁,而且佬味+冷帽其實幾型
為左依個POST開AC
唔知點解外國既通靈者同中國傳統既差咁遠
中國成日都打打殺殺咁
講真依個方式既怪談仲好睇過捉鬼啦
起碼我睇到佢做緊乜先啦屌
唔洗睇司徒法正對住空氣講好危險
岩岩睇完第十七季第五集
瑪莉蓮個真係好索

塊面好似少左d肉地咁
雖然都仲係索

呢架多左份冷艷感

thx 幫我整返條hyperlink
岩岩去左偷睇一下第17季第1集
發現唔到瑪莉蓮 可能miss左
但見到有個後生靚仔
同埋個大叔其實都幾型

佢好似第二定三集最尾幾分鐘先加入
為左依個POST開AC
中國成日都打打殺殺咁

走呀,快d走呀…

話左唔好嫁啦...
為左依個POST開AC
中國成日都打打殺殺咁

反而睇依個節目 好多集故事都好感人 睇到我眼濕濕 唔係中國式個種靈探睇到得個驚字
岩岩睇完第十七季第五集
瑪莉蓮個真係好索

Hi 真係好L正
岩岩睇完第十七季第五集
瑪莉蓮個真係好索

佢一坐落張長凳 成個人既神態即刻唔同左
啲動作好似阿婆
見到個post開始睇15季 朱莉同女巫
有集節目想搵無落過咒既人 點知係街個個都有試過 戰鬥民族
睇完又好想繼續學俄文
睇完即刻買返個靈擺練
見到個post開始睇15季 朱莉同女巫
有集節目想搵無落過咒既人 點知係街個個都有試過 戰鬥民族
睇完又好想繼續學俄文

巴打學過?
我睇完學識左一個字
"HeT" (唔識打俄字)
為左依個POST開AC
中國成日都打打殺殺咁

可能因為中國真係有料既唔會上電視俾人知佢d招數
同埋唔想俾人點相掛
成日打打殺殺/恐怖係大家對中國d通靈野既定型黎姐
雖然我都係比較鐘意西洋果邊的
為左依個POST開AC
中國成日都打打殺殺咁

可能因為中國真係有料既唔會上電視俾人知佢d招數
同埋唔想俾人點相掛
成日打打殺殺/恐怖係大家對中國d通靈野既定型黎姐
雖然我都係比較鐘意西洋果邊的

出左名會日日比人用法力打
為左依個POST開AC
中國成日都打打殺殺咁

反而睇依個節目 好多集故事都好感人 睇到我眼濕濕 唔係中國式個種靈探睇到得個驚字

華人真係有料個班 好低調不過聽人講就多...
岩岩睇完第十七季第五集
瑪莉蓮個真係好索

啲動作好似阿婆

朱莉王好正
岩岩睇完第十七季第五集
瑪莉蓮個真係好索

啲動作好似阿婆

瑪麗蓮正到
岩岩睇完第十七季第五集
瑪莉蓮個真係好索

啲動作好似阿婆

瑪麗蓮正到

佢笑真係好可愛
朱莉王
其實達什大叔好勁
不過唔係好知佢靠咩知道啲嘢
亞歷山大好明顯就係有靈魂同佢溝通
但大叔轉下圈叫下就知咩事
其實達什大叔好勁
不過唔係好知佢靠咩知道啲嘢
亞歷山大好明顯就係有靈魂同佢溝通
但大叔轉下圈叫下就知咩事

我估達什應該係自學成材,自己修練嗰類,所以佢能力應該好雜,咩都識啲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞