俄國真人show 通靈之戰 朱莉王好正

1001 回覆
95 Like 4 Dislike
咁如果佢講既野係真 咁靈魂即係存在?
感覺茱莉同女巫成日睇到差唔多ge 野

但女巫係見到咩照直講
茱莉王係會諗過有咩對方知左或者唔知會開心d

好鍾意茱莉王 覺得佢人好好 成日用自己力量去幫助同安撫埋其他人心靈

認同
女王第6集個陣摟住死者個家姐安慰佢,睇到好warm
每一集都好精彩
有時啲真人真事節目組都唔知咁多
係通靈者講返出黎先知
一路爆左好多心底嘅嘢
14,15季嘅家族詛咒者好好睇
比女巫同瑪麗蓮解開左
不過都睇到好sad
成屋人死淨幾個
仲要日日提心吊膽驚下一個係咪自己
當佢地知道個詛咒無左
自己會無事,真係好激動(腦海浮現左個背景音樂)
都唔知點多謝個通靈者好

究竟茱莉王係咪幫佢哋解左,後面参加者話果日先解左,又話茱利拎左樽仔走

但我覺得唔係茱利喎
茱莉自己講左唔會幫手解
可能唔想同呢啲詛咒打交道,會整親自己之類
我覺得係個女巫講得啱啲
第一個死同最後死個個人嘅名同死忌一樣
即是話個詛咒已經loop 完左,唔會再有人死
所以話,每個通靈者者有不同講法
你信邊個多啲就有你自己判斷
朱莉會對人講點先可以變好,唔係一味講自己見到啲咩呢樣真係好正
有無人都幾喜歡個後生仔尼基塔,覺得佢好真,唔係成日準但都有啲料咁,第六集向個女主持發脾氣好搞笑
咁如果佢講既野係真 咁靈魂即係存在?

好多宗教都顯示存在

14同17季都有人講過天使
我以家都相信可能真係有天使 鬼魂
慢慢接受中
http://www.bilibili.com/video/av9175407
S14 ep8出左啦

最尾嗰條友發脾氣

勁on9條友 又話之前等六季已經證明自己有幾多料 事實係集集都冇幾個task講得中
最後仲要班後製播返之前揾唔到人地屋企係邊個段 主持人成班街坊笑曬睇得出係扮嘢
每一集都好精彩
係通靈者講返出黎先知
一路爆左好多心底嘅嘢
比女巫同瑪麗蓮解開左
不過都睇到好sad
成屋人死淨幾個
當佢地知道個詛咒無左
都唔知點多謝個通靈者好

究竟茱莉王係咪幫佢哋解左,後面参加者話果日先解左,又話茱利拎左樽仔走

我覺得可能係果個男參加者見到佢個樽
所以見入為主左都唔定
個白痴仔話支雙節棍係黎感受查克拉 我真係笑撚左...仲要結手印..
喂...大佬呀...俄羅斯都有火影睇

"查克拉"個創造起源係印度"脈輪"(Chakra)
音譯咪係查克拉
而脈輪可以理解做人體既能量中心
個白痴仔話支雙節棍係黎感受查克拉 我真係笑撚左...仲要結手印..
喂...大佬呀...俄羅斯都有火影睇

"查克拉"個創造起源係印度"脈輪"(Chakra)
音譯咪係查克拉
而脈輪可以理解做人體既能量中心

所以果個男仔 冇記錯好似話感應能量 係岩數的
另外有學說話手印係有power既
近年行書店都見到多左書專講手印 仲要放係當眼處
每一集都好精彩
係通靈者講返出黎先知
一路爆左好多心底嘅嘢
比女巫同瑪麗蓮解開左
不過都睇到好sad
成屋人死淨幾個
當佢地知道個詛咒無左
都唔知點多謝個通靈者好

但我覺得唔係茱利喎
茱莉自己講左唔會幫手解
我覺得係個女巫講得啱啲

我覺得有時Julie做完但唔會講番

但點解第一個死同最後個個死嘅名同死忌一樣
呢個解釋好似啱啲
第15季 朱莉 女巫 同卡佳婆婆都鐘意
朱莉好勁 又霸氣 造型不得了
我覺得佢著重既點 並唔係話哂俾人知成件事係點
而係旨在引導人向好方向發展
佢會講最關鍵既野出黎 (例如細佬溝左黑幫條女單野 佢直接係講因果)
有時我覺得佢feel到個答案 但佢覺得冇需要講出黎

我覺得女巫人性化d (即係似返個人)
而且好多時都講到案件既detail野
同埋佢個風格都好型
不過分析/推理能力好似差少少
又未去到朱莉咁神 極速知咩事
所以成日話 見到咁 但唔知點解會咁
但都已經好勁
同埋個人鐘意睇witchcraft

卡佳婆婆係超級感覺型
雖然失準機率大過上面兩個
但超好人 俾人感覺好溫暖好舒服

三個都好顧人感受
feel到係好真心願意幫人
每一集都好精彩
係通靈者講返出黎先知
一路爆左好多心底嘅嘢
比女巫同瑪麗蓮解開左
不過都睇到好sad
成屋人死淨幾個
當佢地知道個詛咒無左
都唔知點多謝個通靈者好

但我覺得唔係茱利喎
茱莉自己講左唔會幫手解
我覺得係個女巫講得啱啲

呢個解釋好似啱啲

我都有諗過呢樣野
我會想相信女巫既講法 因為好有說服力咁
有諗過可能朱莉冇女巫咁熟悉呢d巫術?
然後人既意念會造就現實
當果家人仲咁驚同擔心既時候
其實會形成左能量 令件事有可能發生
所以會令個詛咒好似未完咁
而女巫作為壓軸出場 某程度上都可能係天意
令佢地知道已經完左 易d相信同釋懷
不過又覺得朱莉應該唔會feel唔到係詛咒 定係佢地自己意念創造出黎既野
每一集都好精彩
係通靈者講返出黎先知
一路爆左好多心底嘅嘢
比女巫同瑪麗蓮解開左
不過都睇到好sad
成屋人死淨幾個
當佢地知道個詛咒無左
都唔知點多謝個通靈者好

但我覺得唔係茱利喎
茱莉自己講左唔會幫手解
我覺得係個女巫講得啱啲

呢個解釋好似啱啲

我都有諗過呢樣野
然後人既意念會造就現實
所以佢唔覺得個詛咒已完
不過又(主觀)覺得朱莉應該唔會feel唔到係詛咒 定係佢地自己意念創造出黎既野
但可能佢都唔係無敵到咁既地步既
一野追哂六集
lm
達什 朱莉 亞力山大 依3個明顯跑出

瑪莉蓮 輪椅女巫 東方女巫 又係好勁…不過冇上面咁屈機 個肥西就咁用左個願望同東邊巫女打賭真係笑死我唔識死

但有d其實都好勁 夢女(可能係後生 仲未控制到) 推理+透視眼個個(紫微斗數 風水 奇門遁甲 有邊樣唔是計算同推理姐 佢係冇上面咁似靈媒 但唔代表佢冇料)

仲有個14季個哥仔知自己唔夠料同個d野硬碰
朱莉會對人講點先可以變好,唔係一味講自己見到啲咩呢樣真係好正
有無人都幾喜歡個後生仔尼基塔,覺得佢好真,唔係成日準但都有啲料咁,第六集向個女主持發脾氣好搞笑

我都覺得佢好QQ 見到女人就失準
我睇彈幕話卡佳婆婆之後 收左佢做徒弟 係咪真嫁?
每一集都好精彩
係通靈者講返出黎先知
一路爆左好多心底嘅嘢
比女巫同瑪麗蓮解開左
不過都睇到好sad
成屋人死淨幾個
當佢地知道個詛咒無左
都唔知點多謝個通靈者好

但我覺得唔係茱利喎
茱莉自己講左唔會幫手解
我覺得係個女巫講得啱啲

呢個解釋好似啱啲

我都有諗過呢樣野
然後人既意念會造就現實
所以會令個詛咒好似未完咁
不過又覺得朱莉應該唔會feel唔到係詛咒 定係佢地自己意念創造出黎既野

我都覺
感覺上儀式,詛咒類佢相對冇咁強?
我估因為本身已經比普通有靈力嘅人強,唔駛搞咁多野已經睇到好多
所以相對冇咁熟呢類“技巧“?

我都覺得佢好QQ 見到女人就失準
我睇彈幕話卡佳婆婆之後 收左佢做徒弟 係咪真嫁?

無睇彈幕 如果係真咪幾好
Btw好似話輪椅女巫同個英國推理男結左婚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞