俄國真人show 通靈之戰 朱莉王好正

1001 回覆
95 Like 4 Dislike
邊到有得睇15季第7集
邊到有得睇15季第7集

等更新
第15季 朱莉 女巫 同卡佳婆婆都鐘意
朱莉好勁 又霸氣 造型不得了
我覺得佢著重既點 並唔係話哂俾人知成件事係點
而係旨在引導人向好方向發展
佢會講最關鍵既野出黎 (例如細佬溝左黑幫條女單野 佢直接係講因果)
有時我覺得佢feel到個答案 但佢覺得冇需要講出黎

我覺得女巫人性化d (即係似返個人)
而且好多時都講到案件既detail野
同埋佢個風格都好型
不過分析/推理能力好似差少少
又未去到朱莉咁神 極速知咩事
所以成日話 見到咁 但唔知點解會咁
但都已經好勁
同埋個人鐘意睇witchcraft

卡佳婆婆係超級感覺型
雖然失準機率大過上面兩個
但超好人 俾人感覺好溫暖好舒服

三個都好顧人感受
feel到係好真心願意幫人

我都係好鍾意卡佳婆婆 茱莉王真係好勁
追緊14,15季

感覺上第14季能力平均d, Alexander 真係好強,尤其有集空難錄音帶佢可以講到內容
有集估沙皇玩具我覺得肥仔講到係因為能力低,淨係感覺到物件係咩,勁果班似係知道係咩事但唔肯講(雖然聽落好似掉轉左件事)

第15季基本上係Julie同女巫之爭,Julie之強大喺佢完全唔洗做任何野就知道曬件事咁,女巫係見到見件經過,可以好詳細描述過程

卡佳婆婆都有能力
係等緊15季07集時 唯有睇返前幾集個d
出得唔快
等儲埋幾集先睇
15季第六集到女巫講疑犯特徵同婆婆一樣個陣成身起曬雞皮

姐係有機會係真
就算知道比人謀殺都做唔到啲咩

姐係有機會係真

我都有諗過
就算佢地睇到個犯人係邊個
死者屋企人都只係得個知字
靈媒ge說話又無得做證物
除非話佢地睇到埋係有關件證物/證人可以篤個犯出黎

姐係有機會係真

我都有諗過

所以我覺我有時重點唔係捉兇手
(甚至兇手係邊個唔重要)
而係親屬放低心頭大石
諗起亞歷山大係個十幾歲少年跌落樓果單野同d家人講
你覺得佢係另一邊人地會唔知佢係點死咩?
印象好深刻
好似講緊 其實佢冇執著要人知自己點冤枉法
只係在生既人想知
但佢地最應該做既其實係放手同過返自己既正常生活

姐係有機會係真

我都有諗過

所以我覺有時重點唔係捉兇手
而係親屬放低心頭大石
印象好深刻
只係在生既人想知

姐係有機會係真

我都有諗過

而係親屬放低心頭大石
印象好深刻
只係在生既人想知

見個個都係因為家人太執著而安息唔到

姐係有機會係真

我都有諗過

而係親屬放低心頭大石
印象好深刻
只係在生既人想知

有一單佢呀媽仲唔比個女走
搞到個女去唔到天堂個啲
瑪麗連好心比舊石佢地放係墓地叫佢呀媽放手
佢呀媽仲叫唔好帶去
話時話,尋晚睇完14季第八集,出局果個女人有冇人知點解佢咁嬲,我睇返字幕組update返好似話果集唔見左個仔果個女人其實知個仔係邊,疑似造馬,唔知出局果個女人係咪因為咁而嬲嬲豬走左,定真係因為佢已經無靈力老羞成怒。。。

佢應該覺得佢D能力係有 但因為D比試都唔係佢能力範疇搞到佢發揮唔到
但睇佢之前D比試 真心覺得佢係黎搞笑 同假汁大師一樣
追左15 14季啲翻譯 邊度有17季睇
14季個13個天使女人
感覺好似黑暗野佢唔掂 天使野佢先準
德國婆婆 好勁同王一樣 一眼就睇得出前因後果 不過有時有落差 冇王咁準
亞力山大同佢老婆都應該用黑魔法
次次見到佢老婆𠝹手做祭祀都好心痛
為左個比賽咁賣命 仲要幫人破咒 自己都要有附出

Btw睇完第8集個真相再睇返套片 完全代入唔到

家族詛咒個集佢介手用左勁多血
仲幫人解咒
竟然無冠軍擺
不過佢笑到好靚係平時最後宣布冠軍個時
次次都着得好靚

係估唔到自己親人向自己子孫下咒咁毒
14季個13個天使女人
德國婆婆 好勁同王一樣 一眼就睇得出前因後果 不過有時有落差 冇王咁準

仲幫人解咒
竟然無冠軍擺
次次都着得好靚

論種族歧視的禍害
話說佢係話
個奶奶落咒
跟住德俄夫婦生個女死左三個老公
個女又生個女又死左三個老公?
其實要專殺男人 點解唔直接係殺佢地血脈
如果佢地淨係生左一個仔是咪就已經玩完
唔通詛咒有限制
好奇心好似重得滯添
14季個13個天使女人

仲幫人解咒
竟然無冠軍擺
次次都着得好靚

論種族歧視的禍害
話說佢係話
個奶奶落咒
唔通詛咒有限制
好奇心好似重得滯添

同埋亞歷山大咪有第2個解釋既
佢話係情敵
如果呢個情況係咪會make sense d呢
專殺男人
話唔定個情敵都係女人
因為個男人係德國人
[勁估]
14季個13個天使女人

仲幫人解咒
竟然無冠軍擺
次次都着得好靚

論種族歧視的禍害
話說佢係話
個奶奶落咒
唔通詛咒有限制
好奇心好似重得滯添

同埋亞歷山大咪有第2個解釋既
佢話係情敵
如果呢個情況係咪會make sense d呢
專殺男人
話唔定個情敵都係德國人
因為個男人係德國人
[勁估]

姐係有機會係真

我都有諗過

而係親屬放低心頭大石
印象好深刻
只係在生既人想知

搞到個女去唔到天堂個啲
佢呀媽仲叫唔好帶去

其實好多時佢地就係咁樣困左係度
其實佢地去左天堂之後仲可以返黎探你地架
睇完發惡夢 夢見同幾個朋友比鬼上身

姐係有機會係真

我都有諗過

而係親屬放低心頭大石
印象好深刻
只係在生既人想知

搞到個女去唔到天堂個啲
佢呀媽仲叫唔好帶去

後面好多天使果個女人仲話死者會留係度保護佢,佢只係講死者家人想聽既野
我比較信Alexander同marylin果講法,sms真係唔關靈異野事

岩岩睇完 瑪莉蓮好似都係話關另一邊既世界事
我覺得佢個女留係度保護佢唔奇
好多過左身既親人都會做佢地家人既守護靈指導靈
但我相信要個家人放左手俾佢過渡左先囉
睇完發惡夢 夢見同幾個朋友比鬼上身

應該係諗得多 潛意識幫你釋放d恐懼姐
睇完之後提升返個人既頻率eg睇/聽返d開心或者平靜既野應該會好d
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞