俄國真人show 通靈之戰 朱莉王好正

1001 回覆
95 Like 4 Dislike

係咪EP17 個個阿伯?
個個阿伯好撚有佬味 啲以一開始以為佢係怪人

佢一出場個刻就吸引左我
唔知點解

只係後尾會諗
點解搵車尾箱要轉圈轉圈咁耐
轉到我都頭暈
但同其他人算命(?)又咩都唔使做嘅 坐係度咩都講得出

beatbox阿伯

佢有講過參加節目係想睇自己有無呢方面既天賦
好撚癲 Season 17 第四集
瑪麗蓮勁到個女仔上埋佢身度
個戰鬥女巫又係好撚勁
幾時拍冠軍大戰

阿歷山大神同朱莉女王放埋一齊會點
朱莉王=亞歷山大>> beatbox大叔 = 瑪麗蓮 =輪椅女巫 > 其他女巫= 德國阿婆 >> 肥仔
朱莉王=亞歷山大>> beatbox大叔 = 瑪麗蓮 =輪椅女巫 > 其他女巫= 德國阿婆 >> 肥仔

平均水平同發揮黎講 呢個排名我覺得都合理
我會擺花蝴蝶大嬸 薩滿去其他女巫之前
薩滿大嬸其實都勁
朱莉王今集係咪幫人解咒 之前又話唔幫

佢好似無幫手解,佢話唔掂呢啲
係整襯腳個女巫話完左個loop
好神
第一個死同最後個個同名同忌日
表示個loop已經完左
呢個家族淨底嘅人再唔洗擔心會不會死於意外

朱莉王同亞歷山大勁到痴線
兩個者好有魅力 好神秘

好神
表示個loop已經完左

啲人話朱莉帶走咗一樽野走,之後個男人話個咀咒轉移咗定解咗
睇完覺得好多case戰鬥民族啲警察好hea 好多冤案

好神
表示個loop已經完左

朱莉王完咗之後啲人先話個咀咒失效咗

好神
表示個loop已經完左

佢地有料就唔洗接受靈媒查案啦
第17季大叔贏咗 瑪麗蓮又贏唔到 完啦好嗎

邊度咁快睇晒 去到第四定第五 billi

又劇透

又劇透

又劇透

本身17季第一集 瑪麗蓮一黎已經話dashi好強 不過聽講蘇菲派係有啲人提倡雙修
睇完17季最新果集好想喊
朱莉王同坐輪椅既女巫都好中意
朱莉王真係TOP 乜資料都唔需要就講曬啲野 仲要快而準
樂隊之死嗰段 朱莉王望實鏡頭真係

坐輪椅個個係跌斷左隻腳 但佢話佢係參加左個節目先無啦啦斷左 懷疑有人落佢降頭 朱莉王最霸氣係同個主持講:你再嘈 就扭甩你個頭

坐輪椅個個係跌斷左隻腳 但佢話佢係參加左個節目先無啦啦斷左 懷疑有人落佢降頭 朱莉王最霸氣係同個主持講:你再嘈 就扭甩你個頭

屌你大把人未睇完架
真係好好睇

佢望實鏡頭個下
搞到我勁驚
好怯,唔敢望
D人話朱莉身高近兩米 氣場兩米八 但佢完左個節目好似主要去返做歌手
你地睇得咁快嘅
D人話朱莉身高近兩米 氣場兩米八 但佢完左個節目好似主要去返做歌手

佢本身讀演藝果d出身
都唔奇既
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞