俄國真人show 通靈之戰 朱莉王好正

1001 回覆
95 Like 4 Dislike
朱莉王好勁
集集都比都驚喜我
比個最唔關事嘅房佢
都同你跑返上閣樓

另一單 女巫都好勁 成個意外過程睇到哂
朱莉又係勁 睇到嘅嘢比其他人更多
又睥實人 睥到我心都寒埋
Btw,第十五季第七集要睇bilibili
YouTube 畫聲不同步
朱莉王好勁
集集都比都驚喜我
比個最唔關事嘅房佢
都同你跑返上閣樓

啲凌厲眼神仲勁過羅莽
朱莉王好勁
集集都比都驚喜我
比個最唔關事嘅房佢
都同你跑返上閣樓

啲凌厲眼神仲勁過羅莽

哈哈哈 今次冇俾佢兇到
上次佢d肢體勁唔自然 好似就黎會變形咁 特別令人不安

瑪麗蓮

wow

谷得好勁

我都想有咁既身材
可惜只有變幻球
第十四季個靚仔又放棄挑戰

成日都放棄
寧願唔講好過講錯

成日都放棄
寧願唔講好過講錯

佢掛住食女姐
留名
朱利王有冇ig

julie_vangreal
由第14季 唔識分青頭既瑪莉連
到第17季 連人地啪啪啪既情況都講到既瑪莉蓮
亞歷同瑪莉蓮一定做左好多野

亞歷好似係瑪莉蓮初戀
由第14季 唔識分青頭既瑪莉連
到第17季 連人地啪啪啪既情況都講到既瑪莉蓮
亞歷同瑪莉蓮一定做左好多野

亞歷好似係瑪莉蓮初戀

瑪莉蓮好純一開頭
有無人有達什大叔既ig
好溫柔好中意佢

詠唱佬好正!
一口氣追曬 宜嫁無得睇

我覺得佢真係好勁
查兇手個集可以講到D勁detail既細節出黎
查女仔係咪真係自殺,佢查到上晒身咁,瞳色都變埋

仲有邊到有得睇

我都係bilibili度睇架咋

感覺大叔好正派,一啲都唔邪,佢覺呀婆只係洗被單既婆婆,
感覺佢既能力係觸及靈既感受,

但瑪麗蓮直頭搵到個呀婆既咒文同祭品,
而佢本身都係學巫術,所以比較理解,
但佢好似呀婆上身時都讚過另一個呀伯,又話佢偷野唔好,叫佢唔好偷野,
感覺其實都唔係衰人,
但就比村入面既人排斥,最後想保護自己既野之落咒,但就唔係女巫,
就好似之前個落迷魂咒條女咁,有落咒但唔係女巫
朱莉王好勁
集集都比都驚喜我
比個最唔關事嘅房佢
都同你跑返上閣樓

王真係好勁
佢只係靠嗅覺視覺聽覺觸覺(可能味覺都得)發送同讀取訊息,
佢好似一直都無通過靈,
但就好似可以靠任何物品讀取該樣物件曾經既訊息,
就好似一開始蒙眼估人咁,佢要比隻戒指人戴一下,叫佢拎訊息,
之後個人戴完,就傳遞返個訊息比主人(王)知,
灰姑娘到就係因為隻鞋新買,王唔識對鞋,鞋又唔識新主人,所以得唔到訊息,

同埋勁人既飾物長期都係嗰啲,亞歷刀,王戒指手部一堆飾物,女巫隻有水既手鐲等等

睇完15,17,先睇14,覺得14啲人好弱
其實達什大叔好勁
不過唔係好知佢靠咩知道啲嘢
亞歷山大好明顯就係有靈魂同佢溝通
但大叔轉下圈叫下就知咩事

我估達什應該係自學成材,自己修練嗰類,所以佢能力應該好雜,咩都識啲

唔係,睇似有印度嗰邊/西藏喇嘛嗰類,呼息既運氣,
同埋一開始出場搵車尾箱既衫,仲有舞步,加埋平時佢著嗰對襪,同埋喳喳
有無人有達什大叔既ig
好溫柔好中意佢

詠唱佬好正!
一口氣追曬 宜嫁無得睇

我覺得佢真係好勁

仲有邊到有得睇

但佢好似呀婆上身時都讚過另一個呀伯,又話佢偷野唔好,叫佢唔好偷野,
感覺其實都唔係衰人,
但就比村入面既人排斥,最後想保護自己既野之落咒,但就唔係女巫,

人們認為他邪惡,但他不邪惡
佢只係想保護自己屋企人同間屋先落結界
但東方女巫話佢屋企有男屍。。。
朱莉王好勁
集集都比都驚喜我
比個最唔關事嘅房佢
都同你跑返上閣樓

王真係好勁
佢只係靠嗅覺視覺聽覺觸覺(可能味覺都得)發送同讀取訊息,
佢好似一直都無通過靈,
但就好似可以靠任何物品讀取該樣物件曾經既訊息,
就好似一開始蒙眼估人咁,佢要比隻戒指人戴一下,叫佢拎訊息,
之後個人戴完,就傳遞返個訊息比主人(王)知,
灰姑娘到就係因為隻鞋新買,王唔識對鞋,鞋又唔識新主人,所以得唔到訊息,

同埋勁人既飾物長期都係嗰啲,亞歷刀,王戒指手部一堆飾物,女巫隻有水既手鐲等等

睇完15,17,先睇14,覺得14啲人好弱

我覺得15弱啲 得女巫 王同卡佳婆婆撐場
14返而有肥哥哥 道具婆婆 德國奶奶 同亞歷伉儷
有無人有達什大叔既ig
好溫柔好中意佢

詠唱佬好正!
一口氣追曬 宜嫁無得睇

我覺得佢真係好勁

仲有邊到有得睇

感覺其實都唔係衰人,

人們認為他邪惡,但他不邪惡
佢只係想保護自己屋企人同間屋先落結界
但東方女巫話佢屋企有男屍。。。

但又唔可以話佢錯,
佢話既位係花園好多樹嗰到,但可能未去到影響間屋
其實達什大叔好勁
不過唔係好知佢靠咩知道啲嘢
亞歷山大好明顯就係有靈魂同佢溝通
但大叔轉下圈叫下就知咩事

我估達什應該係自學成材,自己修練嗰類,所以佢能力應該好雜,咩都識啲

唔係,睇似有印度嗰邊/西藏喇嘛嗰類,呼息既運氣,
同埋一開始出場搵車尾箱既衫,仲有舞步,加埋平時佢著嗰對襪,同埋喳喳

聽你地d形容 個大叔識d野好似親民d
好似成日見到
應該相對上容易學到類似或者相關既野
但當然專精同易接觸係兩回事
但係果d咩巫術呀勾魂術呀
好似好神秘低調 唔知要通過咩渠道先學到咁
雖然香港都有巫師
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞