俄國真人show 通靈之戰 朱莉王好正

1001 回覆
95 Like 4 Dislike
阿歷山大對死人case屈機
對生人就麻麻

瑪麗連話媽媽係自殺
有啲失望

王係偏向北歐+德魯伊教 靠修練自身靈力 無需第三靈介幫手

巴打有研究開?
呢排好迷超自然野

好好奇朱莉係咪儲埋咁多世既記憶同學到既野好有意識咁繼續玩緊落去

我諗平日的佢都係完全投入佢而家依一世,因為我見佢都有提過佢後父對佢唔好,之後佢都會唔開心,仲自己搬左出去住.又走去考左2個DEGREE返黎
又學影相,又係香料商,兼做埋MODEL,又識哲學
其實都幾全能

其實好想了解背後個能量系統係點運作
我見佢地間中解釋都有跟有據
人係可以點樣修煉
好似個薩沙大叔咁 第17季julia一出黎指薩沙話佢係能量好強既人

好似每一種野都有唔同既"開竅"方法
但我諗最基本係通自己個channel先
首先有d人係block得自己d感官勁d (可能係關前世事)
果d人就比較冇feel 例如又睇唔到靈體又感覺唔到佢地存在 感覺唔到能量流之類
咁就要搵方法unblock佢啦 前提係你想啦
仲有就係去除左身上既濁氣
食野食d能量高d既野
打坐冥想等等

詠唱佬好正!
一口氣追曬 宜嫁無得睇

我覺得佢真係好勁
查兇手個集可以講到D勁detail既細節出黎
查女仔係咪真係自殺,佢查到上晒身咁,瞳色都變埋

仲有邊到有得睇

我都係bilibili度睇架咋

感覺大叔好正派,一啲都唔邪,佢覺呀婆只係洗被單既婆婆,
感覺佢既能力係觸及靈既感受,

但瑪麗蓮直頭搵到個呀婆既咒文同祭品,
而佢本身都係學巫術,所以比較理解,
但佢好似呀婆上身時都讚過另一個呀伯,又話佢偷野唔好,叫佢唔好偷野,
感覺其實都唔係衰人,
但就比村入面既人排斥,最後想保護自己既野之落咒,但就唔係女巫,
就好似之前個落迷魂咒條女咁,有落咒但唔係女巫

人們認為他邪惡,但他不邪惡
佢只係想保護自己屋企人同間屋先落結界
但東方女巫話佢屋企有男屍。。。

但又唔可以話佢錯,
佢話既位係花園好多樹嗰到,但可能未去到影響間屋

我意思指 如果東方女巫講岩既
咁屋主兩老咪以為結界解左會一天都光晒 冇左男屍呢回事囉

我反而好奇佢地咁樣輪住黎 排愈後咪愈唔著數?但係前面d人冇料到都算 有d又召死靈 又破地獄 又埋鏡 又爆鏡 攪咁多野都好似影響唔到後面既人咁既?

係囉 有時我都會諗 如果係解咒果類野
前面果個人已經搞掂左咁會點
無知一問 點解無字幕組做16季中字嘅?

我都唔係好知

巴打有研究開?
呢排好迷超自然野

好好奇朱莉係咪儲埋咁多世既記憶同學到既野好有意識咁繼續玩緊落去

女朋友阿媽識呢d野 佢咩身份我就唔知
女朋友亦都學左小小 同佢一齊睇個陣佢講我知 但我係麻瓜
德魯伊教義相信輪迴 今世可以用某種儀式開返晒以前d記憶 同埋王身上既紋身 某幾集造型 加埋用魯尼文所以估佢係北歐+德魯伊
但有集係墓地召喚左好多烏鴉個到就唔知邊種教派 同埋佢口中念個位神唔知邊個

一出嚟真係好多烏鴉,好電影feel

Tiamat 巴比倫神話
睇左14同15季
暫時覺得:

通靈:亞歷山大>朱莉>=斷腳女巫>瑪莉連>all
讀心:朱莉>德國阿婆>斷腳女巫>亞歷山大>瑪莉連>all
搵野/透視:架餐大嬸>朱莉>亞歷山大>瑪莉連>all
推到咁多人有睇
好欣慰
推到咁多人有睇
好欣慰

樓主開post有道
推到咁多人有睇
好欣慰

樓主開post有道

多得樓主先發現到依套正野

巴打有研究開?
呢排好迷超自然野

德魯伊教義相信輪迴 今世可以用某種儀式開返晒以前d記憶 同埋王身上既紋身 某幾集造型 加埋用魯尼文所以估佢係北歐+德魯伊
但有集係墓地召喚左好多烏鴉個到就唔知邊種教派 同埋佢口中念個位神唔知邊個

一出嚟真係好多烏鴉,好電影feel

感覺嗰個位係鏡頭剪接

巴打有研究開?
呢排好迷超自然野

我都好鐘意研究同反思,即係得個諗,
但唔同亞歷山大,唔會主動接觸,
因為覺得自己無經驗,唔應該主動接觸騷擾佢地,
但有時會知好多野要點做,
但唔知做乜愈黎愈黑仔
每次有死人case女巫就好強

佢勁到將成個意外嘅過程講返出黎
有集係講個男仔自殺但屋企人覺得謀殺
女巫講哂個男仔係邊死,點死,比咩人殺死
好似有第三身係當時睇住咁

每次有死人(通靈)都覺得佢比其他人更強

搞到我而家唔知用唔用呢兩個字好

詠唱佬好正!
一口氣追曬 宜嫁無得睇

我覺得佢真係好勁

仲有邊到有得睇

但佢好似呀婆上身時都讚過另一個呀伯,又話佢偷野唔好,叫佢唔好偷野,
感覺其實都唔係衰人,
但就比村入面既人排斥,最後想保護自己既野之落咒,但就唔係女巫,

但又唔可以話佢錯,

仲有吉卜賽塊鏡

詠唱佬好正!
一口氣追曬 宜嫁無得睇

我覺得佢真係好勁

仲有邊到有得睇

感覺其實都唔係衰人,

但又唔可以話佢錯,

我反而好奇佢地咁樣輪住黎 排愈後咪愈唔著數?但係前面d人冇料到都算 有d又召死靈 又破地獄 又埋鏡 又爆鏡 攪咁多野都好似影響唔到後面既人咁既?

15季個車輪咀咒我都有諗過,
女巫話個咀咒圈完咗,
會唔會個咀咒完既原因,
就係知到會有人(王)靜靜雞破咗/帶走,
(如果帶走既話,因為好似話做壞事唔講得)
所以就會完咗,

即就算女巫行先,佢都會話完,但其實未完,
到王之後入去就真真正正完個咀咒,

唔知大家明唔明
好正

巴打有研究開?
呢排好迷超自然野

我諗平日的佢都係完全投入佢而家依一世,因為我見佢都有提過佢後父對佢唔好,之後佢都會唔開心,仲自己搬左出去住.又走去考左2個DEGREE返黎
其實都幾全能

人係可以點樣修煉
好似個薩沙大叔咁 第17季julia一出黎指薩沙話佢係能量好強既人

果d人就比較冇feel 例如又睇唔到靈體又感覺唔到佢地存在 感覺唔到能量流之類
食野食d能量高d既野
打坐冥想等等

尤里,成日話X光眼個人,
覺得佢資質好好,但係就唔太信呢樣野,搞到封鎖自己既能力,
而且佢好叻,好多次唔使靠能力咁,推理出黎,
加上佢知既就講,唔知或唔肯定就話唔知,唔同其他人一樣亂咁吹,
但佢講既都好準下
推到咁多人有睇
好欣慰

樓主開post有道

多得樓主先發現到依套正野

我都係,唔係佢我都唔知

sorry 照用都唔會理解錯既
無知一問,達什大叔係youtube開班教人果d片係教緊乜野

巴打有研究開?
呢排好迷超自然野

其實都幾全能

人係可以點樣修煉

食野食d能量高d既野
打坐冥想等等

尤里,成日話X光眼個人,
覺得佢資質好好,但係就唔太信呢樣野,搞到封鎖自己既能力,
而且佢好叻,好多次唔使靠能力咁,推理出黎,
加上佢知既就講,唔知或唔肯定就話唔知,唔同其他人一樣亂咁吹,
但佢講既都好準下

唔肯定你指唔信咩 我驚我又理解錯
不過我覺得佢自己唔信詛咒果d都有可能有好處 唔洗因為自己既想法創造出不必要既負面結果 好似係
佢自己能力果d就應該唔會唔信 只係佢用佢既方式表達出黎
或者話佢可能覺得個原理有分別?
同埋如果唔係應該唔會參加通靈既節目
btw 對佢真係幾有好感

sorry 照用都唔會理解錯既

唔使sor,只係知有啲人對呢個詞既定義唔同,
照用可能會引起誤解/令人唔明點解
討論係咁架啦

就好似啲人成日話自己沉船,先知香港咁多雞
無知一問,達什大叔係youtube開班教人果d片係教緊乜野

應該係啲呼吸調息既方法,
類似啲音樂人教你用丹田唱歌,啲唔知乜水教你用腹部呼吸法等等既野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞