俄國真人show 通靈之戰 朱莉王好正

1001 回覆
95 Like 4 Dislike
其實達什大叔好勁
不過唔係好知佢靠咩知道啲嘢
亞歷山大好明顯就係有靈魂同佢溝通
但大叔轉下圈叫下就知咩事

我估達什應該係自學成材,自己修練嗰類,所以佢能力應該好雜,咩都識啲

唔係,睇似有印度嗰邊/西藏喇嘛嗰類,呼息既運氣,
同埋一開始出場搵車尾箱既衫,仲有舞步,加埋平時佢著嗰對襪,同埋喳喳

聽你地d形容 個大叔識d野好似親民d
好似成日見到
應該相對上容易學到類似或者相關既野
但當然專精同易接觸係兩回事
但係果d咩巫術呀勾魂術呀
好似好神秘低調 唔知要通過咩渠道先學到咁
雖然香港都有巫師

不過可能外國又唔同既
其實佢地好似個個都有通靈 睇你通靈既定義係乜

係啵,王有次喺墓地都有通靈,
靠自己主動接觸靈所得到既訊息少好多咁,
感覺比女巫弱,
石碑到又係,無接觸同死者有密切關係既野就只會得到好少資訊,

但佢天生既靈感可能比較強,
強到話見到貓,但連佢係真貓定靈都已經分唔出,
之後有次好多張相,佢一次接收太多資訊,個量大到佢成身震哂

睇完佢真係覺有時唔好影咁多相,人既靈魂喺你生存其間,會不斷散發,就好似電腦咁,你去過邊個網站就一直會殘留你既腳印,你愈去得多/接觸得多某樣野就會殘留愈多訊息,影相就將你既靈既部分氣息分散去張相到,就好似古代啲人咁講,比人攝咗個魂魄
達什大叔 用眼神都得
無知一問 點解無字幕組做16季中字嘅?

係啵,王有次喺墓地都有通靈,
靠自己主動接觸靈所得到既訊息少好多咁,
感覺比女巫弱,
石碑到又係,無接觸同死者有密切關係既野就只會得到好少資訊,

但佢天生既靈感可能比較強,
強到話見到貓,但連佢係真貓定靈都已經分唔出,
之後有次好多張相,佢一次接收太多資訊,個量大到佢成身震哂

睇完佢真係覺有時唔好影咁多相,人既靈魂喺你生存其間,會不斷散發,就好似電腦咁,你去過邊個網站就一直會殘留你既腳印,你愈去得多/接觸得多某樣野就會殘留愈多訊息,影相就將你既靈既部分氣息分散去張相到,就好似古代啲人咁講,比人攝咗個魂魄

其實逢親接收到訊息 就可能已經係通靈
因為你基本上唔會分到到底d料係點樣得返黎
無論係視覺聽覺情緒都好
你可以當係你自己好犀利自行接收到
事實上你channel的確要暢通 咁先方便d資訊更清晰咁收入黎
但講到尾其實好多時係靈界或者更高層次既存在send野俾你
或者調返轉睇 係你去問佢地攞料
兩者都冇咩分別既
有一種講法 係根本所有人係一體 互通好簡單
另外有好多人會定義通靈為直接同相關靈體對話
咁就係一個狹義好多既講法
我個人覺得影相似留低能量足印多過攝魂 應該冇咁恐怖掛

無論係視覺聽覺情緒都好
事實上你channel的確要暢通 咁先方便d資訊更清晰咁收入黎
兩者都冇咩分別既

其實影相到,我都既意思都係咁上下,當然唔係去到攝魂啦,
但就會無啦啦額外再分散多咗一份能量出去,好似明星咁,啲能量散到四圍都係,搞到有種好虛既感覺,但事實就應該無影響既
相反通靈我既理解係自己主動接觸靈體/靈既能量之後有回應並理解點做既,
因為好似你講接收到就叫通靈,我覺得只係可以稱得上為接觸,
例如報夢/撞鬼/比鬼搞/見到鬼等等,唔覺呢啲可以稱得上叫通靈,
而係有交流既,即你比到訊息佢之後,佢比返訊息你或調轉,
但主要係人類做主動,因為叫通靈,唔係叫通人,
而唔係只有單方面發送/接收訊息,唔一定係指定,
但起碼要理解雙方表達,要有「溝通」,
所以有啲人可能召靈,但對方無回應,就通靈失敗,

王就好似好多時連發放訊息都唔使,直接接受到咁

無論係視覺聽覺情緒都好
兩者都冇咩分別既

但就會無啦啦額外再分散多咗一份能量出去,好似明星咁,啲能量散到四圍都係,搞到有種好虛既感覺,但事實就應該無影響既
相反通靈我既理解係自己主動接觸靈體/靈既能量之後有回應並理解點做既,
例如報夢/撞鬼/比鬼搞/見到鬼等等,唔覺呢啲可以稱得上叫通靈,

王係偏向北歐+德魯伊教 靠修練自身靈力 無需第三靈介幫手

無論係視覺聽覺情緒都好
兩者都冇咩分別既

係 我就係講緊多數人係咁定義通靈
不過有一派係話連直覺感知都係
大概係因為人有極多層面同時運作緊
你唔一定係頭腦上知道自己係主動去做左呢樣野
可能你係更高層次上同呢d靈界溝通而好快咁得到一d野
你既顯意識層面都唔知有load過果part
我唔知撞野算唔算呢
總之係有資訊收到就差唔多可以叫通靈
而我係因為其他原因而buy呢個講法
調返轉黎講都可以話呢個講法廣義好多又得
不過其實覺得係點都冇咩所謂啦
哈哈哈哈 影相果個我笑左 能量散到周圍都係果句唔知點解有畫面

巴打有研究開?
呢排好迷超自然野

好好奇朱莉係咪儲埋咁多世既記憶同學到既野好有意識咁繼續玩緊落去

巴打有研究開?
呢排好迷超自然野

好好奇朱莉係咪儲埋咁多世既記憶同學到既野好有意識咁繼續玩緊落去

女朋友阿媽識呢d野 佢咩身份我就唔知
女朋友亦都學左小小 同佢一齊睇個陣佢講我知 但我係麻瓜
德魯伊教義相信輪迴 今世可以用某種儀式開返晒以前d記憶 同埋王身上既紋身 某幾集造型 加埋用魯尼文所以估佢係北歐+德魯伊
但有集係墓地召喚左好多烏鴉個到就唔知邊種教派 同埋佢口中念個位神唔知邊個

巴打有研究開?
呢排好迷超自然野

德魯伊教義相信輪迴 今世可以用某種儀式開返晒以前d記憶 同埋王身上既紋身 某幾集造型 加埋用魯尼文所以估佢係北歐+德魯伊
但有集係墓地召喚左好多烏鴉個到就唔知邊種教派 同埋佢口中念個位神唔知邊個

好正 我都想身邊有個好熟悉呢d野既人
可以成日問佢野
可惜我既朋友九成九都對呢d冇興趣探究呢d
最多都只係聽我單方面up下
男朋友更加係唔鐘意聽我講呢d
之前識左個幾叻既人 但係佢去左外地冇得再搵佢研究

巴打有研究開?
呢排好迷超自然野

好正 我都想身邊有個好熟悉呢d野既人
可以成日問佢野
可惜我既朋友九成九都對呢d冇興趣探究呢d
最多都只係聽我單方面up下
男朋友更加係唔鐘意聽我講呢d
之前識左個幾叻既人 但係佢去左外地冇得再搵佢研究

巴打有研究開?
呢排好迷超自然野

我諗平日的佢都係完全投入佢而家依一世,因為我見佢都有提過佢後父對佢唔好,之後佢都會唔開心,仲自己搬左出去住.又走去考左2個DEGREE返黎
又學影相,又係香料商,兼做埋MODEL,又識哲學
其實都幾全能
每次有死人case女巫就好強

佢勁到將成個意外嘅過程講返出黎
有集係講個男仔自殺但屋企人覺得謀殺
女巫講哂個男仔係邊死,點死,比咩人殺死
好似有第三身係當時睇住咁

詠唱佬好正!
一口氣追曬 宜嫁無得睇

我覺得佢真係好勁
查兇手個集可以講到D勁detail既細節出黎
查女仔係咪真係自殺,佢查到上晒身咁,瞳色都變埋

仲有邊到有得睇

我都係bilibili度睇架咋

感覺大叔好正派,一啲都唔邪,佢覺呀婆只係洗被單既婆婆,
感覺佢既能力係觸及靈既感受,

但瑪麗蓮直頭搵到個呀婆既咒文同祭品,
而佢本身都係學巫術,所以比較理解,
但佢好似呀婆上身時都讚過另一個呀伯,又話佢偷野唔好,叫佢唔好偷野,
感覺其實都唔係衰人,
但就比村入面既人排斥,最後想保護自己既野之落咒,但就唔係女巫,
就好似之前個落迷魂咒條女咁,有落咒但唔係女巫

人們認為他邪惡,但他不邪惡
佢只係想保護自己屋企人同間屋先落結界
但東方女巫話佢屋企有男屍。。。

但又唔可以話佢錯,
佢話既位係花園好多樹嗰到,但可能未去到影響間屋

我意思指 如果東方女巫講岩既
咁屋主兩老咪以為結界解左會一天都光晒 冇左男屍呢回事囉
阿歷山大對死人case屈機
對生人就麻麻

瑪麗連話媽媽係自殺
有啲失望

詠唱佬好正!
一口氣追曬 宜嫁無得睇

我覺得佢真係好勁
查兇手個集可以講到D勁detail既細節出黎
查女仔係咪真係自殺,佢查到上晒身咁,瞳色都變埋

仲有邊到有得睇

我都係bilibili度睇架咋

感覺大叔好正派,一啲都唔邪,佢覺呀婆只係洗被單既婆婆,
感覺佢既能力係觸及靈既感受,

但瑪麗蓮直頭搵到個呀婆既咒文同祭品,
而佢本身都係學巫術,所以比較理解,
但佢好似呀婆上身時都讚過另一個呀伯,又話佢偷野唔好,叫佢唔好偷野,
感覺其實都唔係衰人,
但就比村入面既人排斥,最後想保護自己既野之落咒,但就唔係女巫,
就好似之前個落迷魂咒條女咁,有落咒但唔係女巫

人們認為他邪惡,但他不邪惡
佢只係想保護自己屋企人同間屋先落結界
但東方女巫話佢屋企有男屍。。。

但又唔可以話佢錯,
佢話既位係花園好多樹嗰到,但可能未去到影響間屋

我意思指 如果東方女巫講岩既
咁屋主兩老咪以為結界解左會一天都光晒 冇左男屍呢回事囉

我反而好奇佢地咁樣輪住黎 排愈後咪愈唔著數?但係前面d人冇料到都算 有d又召死靈 又破地獄 又埋鏡 又爆鏡 攪咁多野都好似影響唔到後面既人咁既?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞