俄國真人show 通靈之戰 朱莉王好正

1001 回覆
95 Like 4 Dislike
以為今晚有17季 點知出左15季
點解要三季輪流出
朱莉ig d 人既comment 真係好on9 有人話買佢d 香水可唔可以幫佢fortune tell
lm
睇完最新一集
雙冠軍!!!兩個都係我最鍾意 見到朱莉王笑住為女巫拍手擁抱 突然覺得其實女巫可能仲COOL過朱莉王
睇完最新一集
雙冠軍!!!兩個都係我最鍾意 見到朱莉王笑住為女巫拍手擁抱 突然覺得其實女巫可能仲COOL過朱莉王

朱莉好少表露咁多感情
睇完最新一集

朱莉好少表露咁多感情

係 嗰幕我LOOP左勁多次
自己勝出都無表情 第二個拎反而勁雀躍(我私心係諗佢淨係對住女巫先係咁)
睇完最新一集

朱莉好少表露咁多感情

自己勝出都無表情 第二個拎反而勁雀躍(我私心係諗佢淨係對住女巫先係咁)

d 大陸人ff佢地係cp
睇Youtube留言話朱莉王係外星人同人混血

太誇

咪一撚樣
睇完最新一集

朱莉好少表露咁多感情

第14季10集已出
老老豆豆 不如叫佢地搵下馬航去左邊
睇完最新一集

朱莉好少表露咁多感情

有冇人知其實參賽者係點樣揀工具用?
例如女巫咁 佢好似係呢季最多工具既人 有啲工具仲係佢未知任務已經用(唔知有冇剪接過)
朱莉王車尾箱搵人嗰集都有用過牌 但之後就唔見佢用喇

有呀 之後起碼見過佢拎住兩次
一次好明顯既係搵灰姑娘果次

太誇

咪一撚樣

好似話係北歐某個宗教,會記得曬所有前世記憶
大叔係咪蘇菲派? 我Google番話係伊斯蘭入面嘅密教

係 之前轉轉轉 同埋佢d beatbox都係蘇菲派
不過可能仲有學其他野

太誇

咪一撚樣

好似話係北歐某個宗教,會記得曬所有前世記憶
大叔係咪蘇菲派? 我Google番話係伊斯蘭入面嘅密教

好多人前世都係外星人黎架啦
今世有冇可能係mix就唔知
不過唔記得之前係咪係呢個post定第2度睇到話
朱莉話自己親生父親係外星人
佢媽都係咁講
差唔多要開新post
差唔多要開新post

有新post啦
https://lihkg.com/thread/173893/page/1
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞