俄國真人show 通靈之戰 朱莉王好正

1001 回覆
95 Like 4 Dislike
朱莉會對人講點先可以變好,唔係一味講自己見到啲咩呢樣真係好正
有無人都幾喜歡個後生仔尼基塔,覺得佢好真,唔係成日準但都有啲料咁,第六集向個女主持發脾氣好搞笑

我都覺得佢好QQ 見到女人就失準
我睇彈幕話卡佳婆婆之後 收左佢做徒弟 係咪真嫁?

無睇彈幕 如果係真咪幾好
Btw好似話輪椅女巫同個英國推理男結左婚

輪椅女巫成日拎人地啲力量用 主持都驚咗佢
我俾我朋友睇過14季,我朋友本身都係靈氣人,佢話見到好多女參賽者係靠鬼魂幫助攞料,靠靈界幫助自己達到目的,唔算自己實力,但亞歷山大一出場就感覺到佢個人有超能力,同其他人唔同

Btw, 14季更新到第8集,15季更新到第6集,咪睇youtube果個backup佬,睇bili果個涅瓦字幕組先係製作組
達什 朱莉 亞力山大 依3個明顯跑出

瑪莉蓮 輪椅女巫 東方女巫 又係好勁…不過冇上面咁屈機 個肥西就咁用左個願望同東邊巫女打賭真係笑死我唔識死

但有d其實都好勁 夢女(可能係後生 仲未控制到) 推理+透視眼個個(紫微斗數 風水 奇門遁甲 有邊樣唔是計算同推理姐 佢係冇上面咁似靈媒 但唔代表佢冇料)

仲有個14季個哥仔知自己唔夠料同個d野硬碰

我都覺得透視眼邏輯IT佬其實唔差
雖然佢成日俾人感覺都淨係好似個好叻既偵探咁(其實咁樣已經好勁)
但我覺得佢只係有時冇咁大感應
例如搵車尾廂人佢都好快知係紅色車
核爆區搵人又係一搵就搵到
咁已經證明佢唔係靠運
仲有詛咒果單其實佢係sense到好多野講得好中
另外我覺得佢係用科學邏輯既字眼去解釋佢既能力 同埋人地發生咩事
但其實可能到頭來都係同一樣野
佢只係用緊佢既方法去解釋
例如果個覺得俾人上身果單
佢都講到佢個腦好似短路定咩

我覺得佢可能唔係好似人地咁
有感覺有畫面
而係直接就知件事係點(不過係邏輯地)
呢種係另一種psychic

仲有就係 推理方面佢同女巫互補左
我俾我朋友睇過14季,我朋友本身都係靈氣人,佢話見到好多女參賽者係靠鬼魂幫助攞料,靠靈界幫助自己達到目的,唔算自己實力,但亞歷山大一出場就感覺到佢個人有超能力,同其他人唔同

Btw, 14季更新到第8集,15季更新到第6集,咪睇youtube果個backup佬,睇bili果個涅瓦字幕組先係製作組

我又唔認同唔算係自己實力呢一點
除左係d靈
不過當然阿歷山大係屈機少少
可能佢天生叻d+後天學習
人地就天生冇咁叻 但後天學習多多
呢d好難比既
朱莉會對人講點先可以變好,唔係一味講自己見到啲咩呢樣真係好正
有無人都幾喜歡個後生仔尼基塔,覺得佢好真,唔係成日準但都有啲料咁,第六集向個女主持發脾氣好搞笑

係,結左婚

除左係d靈
不過當然亞歷山大係屈機少少
呢d好難比既

冇左截
其實亞歷山大都有靠靈魂呀
大家都有佢地既感應力
講到尾佢地個channel都要好通
其實都好勁的

係,結左婚
仲有就係 推理方面佢同女巫互補左[/quote]
我覺得佢係有類似透視眼同好強嘅推理能力
但無通靈能力,唔識同鬼魂溝通
平時有啲case講詛咒,鬼上身,佢都唔信有呢啲嘢
只係覺得巧合,太多巧合令人自己嘅意識變到迷信
達什 朱莉 亞力山大 依3個明顯跑出

瑪莉蓮 輪椅女巫 東方女巫 又係好勁…不過冇上面咁屈機 個肥西就咁用左個願望同東邊巫女打賭真係笑死我唔識死

但有d其實都好勁 夢女(可能係後生 仲未控制到) 推理+透視眼個個(紫微斗數 風水 奇門遁甲 有邊樣唔是計算同推理姐 佢係冇上面咁似靈媒 但唔代表佢冇料)

仲有個14季個哥仔知自己唔夠料同個d野硬碰

我都覺得透視眼邏輯IT佬其實唔差
雖然佢成日俾人感覺都淨係好似個好叻既偵探咁(其實咁樣已經好勁)
但我覺得佢只係有時冇咁大感應
例如搵車尾廂人佢都好快知係紅色車
核爆區搵人又係一搵就搵到
咁已經證明佢唔係靠運
仲有詛咒果單其實佢係sense到好多野講得好中
另外我覺得佢係用科學邏輯既字眼去解釋佢既能力 同埋人地發生咩事
但其實可能到頭來都係同一樣野
佢只係用緊佢既方法去解釋
例如果個覺得俾人上身果單
佢都講到佢個腦好似短路定咩

我覺得佢可能唔係好似人地咁
有感覺有畫面
而係直接就知件事係點(不過係邏輯地)
呢種係另一種psychic

瘋狂補充
有時直接知 係解釋唔到俾人知點解
例如核爆區佢見到紅色就覺得岩路
但冇解的
其實都係另類既勁
朱莉 自身能力 結界同戒指/其他不詳

亞歷山大 自身能力 黑蠟燭 匕首/其他道具 black magic

女巫 自身能力 獻血/其他道具

其他參賽者 鬼魂幫手

除左係d靈
呢d好難比既

我都研究緊天生既能力同八字骨重有冇關連

只係覺得巧合,太多巧合令人自己嘅意識變到迷信[/quote]
某程度上係岩
因為人既意念會顯化現實
上身單野 朱莉都話唔係上身
不過當然唔排除更加psychic既野佢就冇咁叻
所以話佢同女巫真係互補好正

某程度上係岩
因為人既意念會顯化現實
不過當然唔排除更加psychic既野邏輯IT佬就冇咁叻

除左係d靈
呢d好難比既

絲打學八字的?
諗起之前有個玄學fd話我三十歲後d psychic野會開始勁d
骨重查實點睇

係,結左婚

竟然
咁個節目最少造就左兩pair人

除左係d靈
呢d好難比既

你覺唔覺得通常勁嘅人兩邊面豬登都係凹落去

除左係d靈
呢d好難比既

絲打學八字的?
諗起之前有個玄學fd話我三十歲後d psychic野會開始勁d
骨重查實點睇

唔係呀,不過八字會算到人生幾個階段既情況,我都係略略睇過下,上google打八字 骨重仲有大把網站可以計到,好似話4一人

係,結左婚

竟然

輪椅女巫唔同咗樣老咗

某程度上係岩
因為人既意念會顯化現實

Agger
我覺得佢透視眼真係有料到
再用邏輯根據睇到ge野推理返件事出黎
不過就只係比一個普通偵探多左透視眼呢樣野
而唔係好似其他參賽者咁有靈力

除左係d靈
呢d好難比既

絲打學八字的?
骨重查實點睇

唔係呀,不過八字會算到人生幾個階段既情況,我都係略略睇過下,上google打八字 骨重仲有大把網站可以計到,好似話4両以上先叫重,同埋計果時係用農歷計

係,結左婚

竟然

輪椅女巫唔同咗樣老咗

圖呢!

某程度上係岩
因為人既意念會顯化現實

Agger
我覺得佢透視眼真係有料到
再用邏輯根據睇到ge野推理返件事出黎
不過就只係比一個普通偵探多左透視眼呢樣野
而唔係好似其他參賽者咁有靈力

我覺得佢係有靈力架
不過唔係感覺視覺型同埋直接同靈魂對話咋嘛
我覺得佢係直覺感知型+邏輯推理!
同時未叻到好似頭幾名咁既地步
所以俾人感覺冇咁似一般既通靈人
不過當然可以大家睇法唔同
btw 我睇第14季某集既時候出現左少少少少奇怪現象
搞到而家唔係好敢睇住
即刻做安全措施
我覺得第15季d內容好似正氣少少咁既
搞到而家唔係好敢睇住
即刻做安全措施

講唔講得發生左咩事 我frd同我佢睇睇下間房熄左燈 但原來係佢屋企人熄 佢驚左勁耐
搞到而家唔係好敢睇住
即刻做安全措施

講唔講得發生左咩事 我frd同我佢睇睇下間房熄左燈 但原來係佢屋企人熄 佢驚左勁耐

琴晚12點零鐘睇
咁bilibili睇片呢 你上下碌mouse粒的 佢就會調整音量
較既時候 mon中間會有個顯示話你而家係幾多%音量
本身我較100%音量 睇睇下無啦啦顯示跌左去90%
係睇住100%-->9X%-->90%
嚇到我呆左
之後想扮冇野啦
點知隔多幾秒
又彈多次"90%"
我即刻嚇到紅都面哂
call幫手
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞