俄國真人show 通靈之戰 朱莉王好正

1001 回覆
95 Like 4 Dislike
14季嘅瑪莉蓮唔見左
14季嘅瑪莉蓮唔見左

佢太想贏啦 反而失準
14季嘅瑪莉蓮唔見左

佢太想贏啦 反而失準

連續四季啦 係你就係你啦太執著
14季嘅瑪莉蓮唔見左

佢太想贏啦 反而失準

Sorry 岩先太激動屌得大力左

成個人變哂咁

望落似男嘅飛緊佢
俄羅斯應該好多人唔鍾意瑪莉蓮
佢有一季拎完亞軍後話多謝你地唔投票畀我
唔知係咪搞左觀眾投票
D人話朱莉身高近兩米 氣場兩米八 但佢完左個節目好似主要去返做歌手

佢本身已經勁高 仲要著d 好高既高踭鞋
14季嘅瑪莉蓮唔見左

佢太想贏啦 反而失準

成個人變哂咁

望落似男嘅飛緊佢

係我錯 衝口而出劇透了
俄羅斯應該好多人唔鍾意瑪莉蓮
佢有一季拎完亞軍後話多謝你地唔投票畀我
唔知係咪搞左觀眾投票

但係佢有種仙氣 真係好正
D人話朱莉身高近兩米 氣場兩米八 但佢完左個節目好似主要去返做歌手

次次佢一出嚟好似行catwalk咁
14季嘅瑪莉蓮唔見左

佢太想贏啦 反而失準

成個人變哂咁

望落似男嘅飛緊佢

係我錯 衝口而出劇透了

不過都好在係自己鍾意果個中左
第17季第三季
唔係話幫住班參加者
但係個咁大地方要20分鐘內避6個人搵到出口,真係好難

同埋都係查案好睇好多
我鍾意跛腳女巫多過朱麗
同格魯吉亞冠軍都ok
睇到第三集
第17季第三季
唔係話幫住班參加者
但係個咁大地方要20分鐘內避6個人搵到出口,真係好難

同埋都係查案好睇好多

認同 而且我覺得佢地每個參賽者能力範圍都唔同 所以我覺得有時 d task 佢地做唔到都唔代表佢地無料 當然大有神人 咩都睇得一清兩楚
kurt 個到
我對朱莉 好失望
lm

次次佢一出嚟好似行catwalk咁

仲要襯到啲衫好靚
有時set埋頭
另一個女巫就都係同一個造型
kurt 個到
我對朱莉 好失望

我都有啲 但佢有種氣場 令到好想真人見下佢
但係唔明點解朱莉同亞歷山大咁勁 都有一兩次講錯
幾時會有15季第六集
但係唔明點解朱莉同亞歷山大咁勁 都有一兩次講錯

未係最好狀態 靈媒婆婆有次都話自己朝早做通靈唔習慣 狀態未係最好
咁多季都係最鐘意朱莉王
幾時出新
朱莉王今集係咪幫人解咒 之前又話唔幫

佢好似無幫手解,佢話唔掂呢啲
係整襯腳個女巫話完左個loop
好神
第一個死同最後個個同名同忌日
表示個loop已經完左
呢個家族淨底嘅人再唔洗擔心會不會死於意外

啲人話朱莉帶走咗一樽野走,之後個男人話個咀咒轉移咗定解咗
睇完覺得好多case戰鬥民族啲警察好hea 好多冤案

朱莉王完咗之後啲人先話個咀咒失效咗

如果係真,佢算唔算防礙其他參賽者

不過“朱莉解左咒“好似只係之後其中一個男參賽者講?未必係真
朱莉王今集係咪幫人解咒 之前又話唔幫

佢好似無幫手解,佢話唔掂呢啲
係整襯腳個女巫話完左個loop
好神
第一個死同最後個個同名同忌日
表示個loop已經完左
呢個家族淨底嘅人再唔洗擔心會不會死於意外

啲人話朱莉帶走咗一樽野走,之後個男人話個咀咒轉移咗定解咗
睇完覺得好多case戰鬥民族啲警察好hea 好多冤案

朱莉王完咗之後啲人先話個咀咒失效咗

如果係真,佢算唔算防礙其他參賽者

不過“朱莉解左咒“好似只係之後其中一個男參賽者講?未必係真

啲人成日吹水 成日想賴另一個參賽者
14季嘅瑪莉蓮唔見左

佢太想贏啦 反而失準

成個人變哂咁

望落似男嘅飛緊佢

係我錯 衝口而出劇透了

但我見佢地ig仲好撚sweet 應該一齊返啦 15季最尾決賽Alexander 有黎幫佢打氣 但好似已經知唔係Marilyn 拎冠軍
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞