俄國真人show 通靈之戰 朱莉王好正

1001 回覆
95 Like 4 Dislike

唔肯定你指唔信咩 我驚我又理解錯
不過我覺得佢自己唔信詛咒果d都有可能有好處 唔洗因為自己既想法創造出不必要既負面結果 好似係
佢自己能力果d就應該唔會唔信 只係佢用佢既方式表達出黎
或者話佢可能覺得個原理有分別?
同埋如果唔係應該唔會參加通靈既節目
btw 對佢真係幾有好感

就係咀咒呢啲,
由頭到尾,佢都好似比人一種靈界影響唔到現界咁既姿態,
而且幾靚仔
阿歷山大對死人case屈機
對生人就麻麻

瑪麗連話媽媽係自殺
有啲失望

尋人唔岩佢

但係亞歷山大上次搵BB又好準

瑪麗蓮唔知係咪太快下定論呢
可能真係有一幕果個女人係對住塊鏡做左咁上下既野
跟住佢就好快FF埋個結果?
每次有死人case女巫就好強

佢勁到將成個意外嘅過程講返出黎
有集係講個男仔自殺但屋企人覺得謀殺
女巫講哂個男仔係邊死,點死,比咩人殺死
好似有第三身係當時睇住咁

每次有死人(通靈)都覺得佢比其他人更強

搞到我而家唔知用唔用呢兩個字好

sorry 照用都唔會理解錯既

唔使sor,只係知有啲人對呢個詞既定義唔同,
照用可能會引起誤解/令人唔明點解
討論係咁架啦

就好似啲人成日話自己沉船,先知香港咁多雞

呢樣真
諗起琴日睇到個post 先知好多人瞞住女朋友北上揼邪骨

我都係bilibili度睇架咋

感覺大叔好正派,一啲都唔邪,佢覺呀婆只係洗被單既婆婆,
感覺佢既能力係觸及靈既感受,

但瑪麗蓮直頭搵到個呀婆既咒文同祭品,
而佢本身都係學巫術,所以比較理解,
但佢好似呀婆上身時都讚過另一個呀伯,又話佢偷野唔好,叫佢唔好偷野,
感覺其實都唔係衰人,
但就比村入面既人排斥,最後想保護自己既野之落咒,但就唔係女巫,
就好似之前個落迷魂咒條女咁,有落咒但唔係女巫

人們認為他邪惡,但他不邪惡
佢只係想保護自己屋企人同間屋先落結界
但東方女巫話佢屋企有男屍。。。

但又唔可以話佢錯,
佢話既位係花園好多樹嗰到,但可能未去到影響間屋

我意思指 如果東方女巫講岩既
咁屋主兩老咪以為結界解左會一天都光晒 冇左男屍呢回事囉

我反而好奇佢地咁樣輪住黎 排愈後咪愈唔著數?但係前面d人冇料到都算 有d又召死靈 又破地獄 又埋鏡 又爆鏡 攪咁多野都好似影響唔到後面既人咁既?

15季個車輪咀咒我都有諗過,
女巫話個咀咒圈完咗,
會唔會個咀咒完既原因,
就係知到會有人(王)靜靜雞破咗/帶走,
(如果帶走既話,因為好似話做壞事唔講得)
所以就會完咗,

即就算女巫行先,佢都會話完,但其實未完,
到王之後入去就真真正正完個咀咒,

唔知大家明唔明

我明呀
睇左14同15季
暫時覺得:

通靈:亞歷山大>朱莉>=斷腳女巫>瑪莉連>all
讀心:朱莉>德國阿婆>斷腳女巫>亞歷山大>瑪莉連>all
搵野/透視:架餐大嬸>朱莉>亞歷山大>瑪莉連>all

英國仔同肥仔唔上榜

王係偏向北歐+德魯伊教 靠修練自身靈力 無需第三靈介幫手

巴打有研究開?
呢排好迷超自然野

好好奇朱莉係咪儲埋咁多世既記憶同學到既野好有意識咁繼續玩緊落去

我諗平日的佢都係完全投入佢而家依一世,因為我見佢都有提過佢後父對佢唔好,之後佢都會唔開心,仲自己搬左出去住.又走去考左2個DEGREE返黎
又學影相,又係香料商,兼做埋MODEL,又識哲學
其實都幾全能

好屈機
佢今世是咪有好多任務
有以前d記憶既話 讀書可唔可以用返以前寫d論文黎倒摸
推到咁多人有睇
好欣慰

樓主開post有道

多得樓主先發現到依套正野

我都係,唔係佢我都唔知

我係睇開個台灣實況主介紹黎睇
追上進度後發現呢個post
先知原來香港都有人睇
之前睇到你地話女巫同英國仔結左婚 知唔知係拍攝前/中/後?
因為我岩岩loop番第一集 即係選拔嗰集
有一幕係佢地行入會場準備感受幅畫
我發現嗰陣英國仔已經係跟住女巫後面一齊入場
我本身就好鍾意女巫 跟住睇埋最新嗰集 英國仔因為睇唔到自殺單野所以想喊想喊咁 覺得佢好好笑又幾得意
宜家覺得女巫+英國仔呢pair幾襯
我本身就好鍾意女巫 跟住睇埋最新嗰集 英國仔因為睇唔到自殺單野所以想喊想喊咁 覺得佢好好笑又幾得意

拍攝後
好似聽聞話佢地之前已經識
照咁講 都有可能係入會場果下識 呵呵
我都覺得英國仔好得意呀
佢喊係因為佢覺得自殺呢樣野好悲傷

拍攝後
我都覺得英國仔好得意呀

未打完就唔小心禁左send
佢係睇到自殺的
我都覺得佢地好多野都好襯
雖然tatiana睇落老好多

拍攝後
我都覺得英國仔好得意呀

未打完就唔小心禁左send
佢係睇到自殺的
我都覺得佢地好多野都好襯
雖然tatiana睇落老好多

係我記錯
佢係答到自殺 跟住佢訪問嗰到話佢生活既社會冇呢啲悲傷既事 我覺得勁得意
女巫氣質高傲但又好感性
英國仔態度正面 個樣成日笑住咁
同埋佢地既能力係互補不足
咁既配搭好正

條仔其實幾靚仔
居然翻譯左第7季
居然翻譯左第7季

睇錯,原來係另一套,通靈者正在調查
睇左14同15季
暫時覺得:

英國仔同肥仔唔上榜

達什大叔 唔上榜
推到咁多人有睇
好欣慰

樓主開post有道

我都係,唔係佢我都唔知

好鐘意睇完啲劇/節目就上連登睇其他人諗法
點知呢套咁神嘅嘢無人睇
嗱嗱聲開post吸人睇
介紹比啲fd睇啦,又話驚又話恐怖
得家姐陪我傾 好想話比人知朱莉有幾正
推到咁多人有睇
好欣慰

樓主開post有道

我都係,唔係佢我都唔知

好鐘意睇完啲劇/節目就上連登睇其他人諗法
點知呢套咁神嘅嘢無人睇
嗱嗱聲開post吸人睇
介紹比啲fd睇啦,又話驚又話恐怖
得家姐陪我傾 好想話比人知朱莉有幾正

I know that feel
我直頭冇人同我傾呢d野
上次試下開第一集俾個好熟既女仔fd睇
佢已經話好恐怖
你有個家姐我都好羨慕
睇左14同15季
暫時覺得:

英國仔同肥仔唔上榜

達什大叔 唔上榜

佢話14&15季
德國阿婆好似淨係識讀心,生人先準

好似係 但佢好有自信
開頭覺得佢串串貢
但佢好開心咁去攬架餐婆婆
對佢加左分
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞