俄國真人show 通靈之戰 朱莉王好正

1001 回覆
95 Like 4 Dislike
14季第6集
個過氣明星好膠 淨係聽自己鍾意聽嘅野
同上次個rapper有少少似
但呢個膠好多

七代詛咒
平時強開果幾個今次都繼續好勁
瑪莉蓮雖然好似解開左個詛咒咁
但事實上d強者雖然講中好多
但以往都錯唔少
所以個詛咒係咪解開左(假設有),我真係好有保留
第一,要避到2019年5月19日
第二,要避到過早嘅死亡
聽落點都唔係容易嘅事
話時話德國阿婆都真係好勁
同埋7代詛咒佢又有優勢(識德文)呢集真係堅

但佢幾集以來
都得罪唔少人
唔似其他人咁識講野
可能係性格問題
直接型
真係好撚好睇
睇咗頭半個鐘
個julie真係有種氣場
同埋好似外星人

佢個氣勢好強
初初以為佢係會無禮貌扮chok果d人
後來覺得原來佢幾好人
真係好撚好睇

無錯
推多d介紹畀人睇
有第4集
http://www.bilibili.com/video/av8926270/
朱莉王真係正 ,但個肥佬主持人真係好唔專業到後面仲玩針對

主持人好仆街

男人老狗咁小氣

垃圾主持 唔驚比人詛咒

佢老母,其實頭幾個參賽者搵緊果時
我已經覺得佢好煩
有個阿嬸唔識開電腦
佢又同班手o靚仔係出面笑9人
人地畢竟都係認真做緊
佢地咁撚樣
番屋企叫主持人老母開電腦黎睇下丫,睇下識唔識開

然後終於朱莉出聲屌9佢
佢又唔忿氣
搵到間房又唔計人成功 連班o靚仔都話應該計
佢同匿係房入面果個都係on9黎

朱莉真係好撚型

佢ig acc 邊個先係真,有無人知?

仲有個卡佳婆婆,佢都好親切
睇咗頭半個鐘
個julie真係有種氣場
同埋好似外星人

佢個氣勢好強
初初以為佢係會無禮貌扮chok果d人
後來覺得原來佢幾好人

我隔住個mon都俾佢道氣嚇親

講真,真係
佢次次都係快狠準搵到答案
講快,佢好似快過亞歷山大好多
Bilibili 有17季第1、2集呀喂

朱莉王都有更新
第十五季第五集
有第4集
http://www.bilibili.com/video/av8926270/

主持人好仆街

男人老狗咁小氣

垃圾主持 唔驚比人詛咒

我已經覺得佢好煩
有個阿嬸唔識開電腦
人地畢竟都係認真做緊
佢地咁撚樣

然後終於朱莉出聲屌9佢
佢又唔忿氣

朱莉真係好撚型

最搞笑係班候生仔一開頭都覺得朱莉好怪,可能屌左個主持,但當朱莉Queen搵到間影相房,就開始驚訝 朱莉就同佢地傾計,個個即刻轉哂軑,覺得朱莉超勁 個主持人塊面西到
朱莉王

朱莉王都有更新
第十五季第五集

Thanks
有第4集

主持人好仆街

男人老狗咁小氣

垃圾主持 唔驚比人詛咒

我已經覺得佢好煩
有個阿嬸唔識開電腦
人地畢竟都係認真做緊
佢地咁撚樣

然後終於朱莉出聲屌9佢
佢又唔忿氣

朱莉真係好撚型

最搞笑係班候生仔一開頭都覺得朱莉好怪,可能屌左個主持,但當朱莉Queen搵到間影相房,就開始驚訝 朱莉就同佢地傾計,個個即刻轉哂軑,覺得朱莉超勁 個主持人塊面西到

呢個副主持人好小學雞, 結尾都係咁jer住朱莉
好在其他主持正常d

班o靚仔好現實
其實睇埋電單車意外
朱莉真係好好人
唔理真好假好
最少佢畀到d家人少少安慰,可以let go

朱莉
我岩先睇第17季第一集開頭
大家要小心
唔想睇到其他季度冠軍,飛左開頭佢
大家要小心

睇左一陣
已經覺得呢季d選手
大家要小心

睇左一陣
已經覺得呢季d選手

一早睇左啦知道曬14,15,16嘅冠軍
Btw睇完17季第二集都知邊個會係冠軍 實力差太多
大家要小心

睇左一陣
已經覺得呢季d選手

第二集有無邊講冠軍,想飛走

唔怪得d人話16、17季嘅選手好勁

仲有,愈來愈憎個肥仔 好賤格
玩9 d 選手
(雖然有機會係節目經故意叫佢做黑面)
眼殘睇錯野

搞錯睇完第二集就知
都唔知係見到個超勁嘅好
定見到d選手實力平均d好
大家要小心

睇左一陣
已經覺得呢季d選手

第二集有無邊講冠軍,想飛走

唔怪得d人話16、17季嘅選手好勁

仲有,愈來愈憎個肥仔 好賤格
玩9 d 選手
(雖然有機會係節目經故意叫佢做黑面)

佢性格真係有d煩膠 但佢又講得啱
真靈媒係唔會因爲佢嘅左右而揀錯
佢可能做過太多集見過太多人 始終想篩走d麻麻地

朱莉王都有更新
第十五季第五集

Thanks

今集睇到打哂冷震
反而個switch今次講左好多
點死呀,個詛咒係點都知
Btw,原來呢個switch 同最靚仔有透視眼個男人結左婚,套嘢已經係2014年 竟然可以搵到另一半
有第4集

主持人好仆街

男人老狗咁小氣

垃圾主持 唔驚比人詛咒

我已經覺得佢好煩
有個阿嬸唔識開電腦
人地畢竟都係認真做緊
佢地咁撚樣

然後終於朱莉出聲屌9佢
佢又唔忿氣

朱莉真係好撚型

朱莉王ig 好似係: midnignt_rose666
有第4集

主持人好仆街

男人老狗咁小氣

垃圾主持 唔驚比人詛咒

我已經覺得佢好煩
有個阿嬸唔識開電腦
人地畢竟都係認真做緊
佢地咁撚樣

然後終於朱莉出聲屌9佢
佢又唔忿氣

朱莉真係好撚型

朱莉王ig 好似係: midnignt_rose666

呢架啲造型咁奇怪
做節目個陣正好多
有時着得好神秘,又時着得好靚
岩岩睇完第五集 無睇錯既話墓碑個到朱莉王係地下劃魯尼文 Perdhro 將自己精神注入物體
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞