俄國真人show 通靈之戰 朱莉王好正

1001 回覆
95 Like 4 Dislike
http://www.bilibili.com/video/av9127004/?from=search&seid=8380031677238215241

14季第8集已出

得亞歷山大cut
我等埋全集先睇
好有興趣開始追, 駛唔駛由第一季第一集開始?
有冇發覺julie拎住佢自制既卡先特別勁
17季達什仲勁過瑪麗蓮 真正既修行者
好有興趣開始追, 駛唔駛由第一季第一集開始?

唔齊
睇緊第15季,julie真係唔係同級數

唔洗
每一季都唔同人
我推介睇第15季 朱莉王
睇完可以睇第14季
http://www.bilibili.com/video/av9127004/?from=search&seid=8380031677238215241

14季第8集已出

得亞歷山大cut
我等埋全集先睇

好慢呀出得
等唔切
講家族詛咒個度好勁呀瑪麗蓮
以為佢會拎冠軍
明明講哂死亡日期又幫手解咒
咁都無得拎
Btw,個細仔好靚仔
點解15季賈汗大師可以唔洗走,無次中

節目效果

季季都有柒人㗎啦

節目效果

季季都有柒人㗎啦

初時覺得佢入唔到圍

佢根本係個笑話

節目效果

季季都有柒人㗎啦

初時覺得佢入唔到圍

佢根本係個笑話

集集都柒到唔敢睇

個bgm仲要好低死

節目效果

季季都有柒人㗎啦

初時覺得佢入唔到圍

佢根本係個笑話

咁唔睇又點知神棍係點既呢
朱莉有d charlize theron feel
可能又係好高金髮梳高又自帶霸氣
又係著裇衫西褲look
朱莉有d charlize theron feel
可能又係好高金髮梳高又自帶霸氣
又係著裇衫西褲look

我send朱莉張相比同事睇佢都話好似
好好笑我係貼吧搵到樓上話朱莉ig鬧佢fans ge圖
女王真係好霸氣

Btw女王仲未accept我request
Follow唔到佢Ig
好好笑我係貼吧搵到樓上話朱莉ig鬧佢fans ge圖
女王真係好霸氣

Btw女王仲未accept我request
Follow唔到佢Ig

自膠
原來我search username時打錯一粒字
搵錯左julia_vangreal
Btw朱莉到底係julie定julia
搵兩個名都係搵到佢
Wiki寫julia但有d網又寫Julie
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞