俄國真人show 通靈之戰 朱莉王好正

1001 回覆
95 Like 4 Dislike
btw 我睇第14季某集既時候出現左少少少少奇怪現象
搞到而家唔係好敢睇住
即刻做安全措施
我覺得第15季d內容好似正氣少少咁既

講唔講得發生左咩事 我frd同我佢睇睇下間房熄左燈 但原來係佢屋企人熄 佢驚左勁耐

琴晚12點零鐘睇
咁bilibili睇片呢 你上下碌mouse粒的 佢就會調整音量
較既時候 mon中間會有個顯示話你而家係幾多%音量
本身我較100%音量 睇睇下無啦啦顯示跌左去90%
係睇住100%-->9X%-->90%
嚇到我呆左
之後想扮冇野啦
點知隔多幾秒
又彈多次"90%"
我即刻嚇到紅都面哂
call幫手

咁驚
我睇左咁耐又無咩發生
仲次次凌晨夜晚先睇
有時都驚驚地
搞到而家唔係好敢睇住
即刻做安全措施

講唔講得發生左咩事 我frd同我佢睇睇下間房熄左燈 但原來係佢屋企人熄 佢驚左勁耐

琴晚12點零鐘睇
咁bilibili睇片呢 你上下碌mouse粒的 佢就會調整音量
嚇到我呆左
之後想扮冇野啦
點知隔多幾秒
又彈多次"90%"
我即刻嚇到紅都面哂
call幫手

咁驚
我睇左咁耐又無咩發生
仲次次凌晨夜晚先睇
有時都驚驚地

我都係不嬲睇野都凌晨睇
前果晚先睇到三點幾
樂觀d睇 可能係咁岩姐
又或者係我既守護者想叫我早d訓姐
搞到而家唔係好敢睇住
即刻做安全措施

琴晚12點零鐘睇
嚇到我呆左
之後想扮冇野啦
點知隔多幾秒
又彈多次"90%"
我即刻嚇到紅都面哂
call幫手

咁驚
我睇左咁耐又無咩發生
仲次次凌晨夜晚先睇
有時都驚驚地

我都係不嬲睇野都凌晨睇
前果晚先睇到三點幾
樂觀d睇 可能係咁岩姐

守護靈有冇話畀你聽 亞歷山大,朱莉王點解咁勁 朱莉王望你嗰時有冇嚇親
搞到而家唔係好敢睇住
即刻做安全措施

琴晚12點零鐘睇
嚇到我呆左
之後想扮冇野啦
點知隔多幾秒
又彈多次"90%"
我即刻嚇到紅都面哂
call幫手

咁驚
我睇左咁耐又無咩發生
仲次次凌晨夜晚先睇
有時都驚驚地

我都係不嬲睇野都凌晨睇
前果晚先睇到三點幾
樂觀d睇 可能係咁岩姐

守護靈有冇話畀你聽 亞歷山大,朱莉王點解咁勁 朱莉王望你嗰時有冇嚇親

我唔係幾敢直視
搞到而家唔係好敢睇住
即刻做安全措施

好驚喎,邊集?

第4集 睇完入村搵屋果part之後
搞到而家唔係好敢睇住
即刻做安全措施

琴晚12點零鐘睇
嚇到我呆左
之後想扮冇野啦
點知隔多幾秒
又彈多次"90%"
我即刻嚇到紅都面哂
call幫手

咁驚
我睇左咁耐又無咩發生
仲次次凌晨夜晚先睇
有時都驚驚地

我都係不嬲睇野都凌晨睇
前果晚先睇到三點幾
樂觀d睇 可能係咁岩姐

我唔係幾敢直視

你認真問 ?
我冇興趣知所以唔會問
我覺得問左佢地都未知會答
因為我唔需要知
追左15 14季啲翻譯 邊度有17季睇
14季個13個天使女人
感覺好似黑暗野佢唔掂 天使野佢先準
德國婆婆 好勁同王一樣 一眼就睇得出前因後果 不過有時有落差 冇王咁準
亞力山大同佢老婆都應該用黑魔法
次次見到佢老婆𠝹手做祭祀都好心痛
為左個比賽咁賣命 仲要幫人破咒 自己都要有附出

Btw睇完第8集個真相再睇返套片 完全代入唔到
搞到而家唔係好敢睇住
即刻做安全措施

琴晚12點零鐘睇
嚇到我呆左
之後想扮冇野啦
點知隔多幾秒
又彈多次"90%"
我即刻嚇到紅都面哂
call幫手

咁驚
我睇左咁耐又無咩發生
仲次次凌晨夜晚先睇
有時都驚驚地

我都係不嬲睇野都凌晨睇
前果晚先睇到三點幾
樂觀d睇 可能係咁岩姐

我唔係幾敢直視

你認真問 ?
我冇興趣知所以唔會問
我覺得問左佢地都未會答
因為我唔需要知

p.s.我都怯怯地 但同時覺得好正
搞到而家唔係好敢睇住
即刻做安全措施

琴晚12點零鐘睇
嚇到我呆左
之後想扮冇野啦
點知隔多幾秒
又彈多次"90%"
我即刻嚇到紅都面哂
call幫手

咁驚
我睇左咁耐又無咩發生
仲次次凌晨夜晚先睇
有時都驚驚地

我都係不嬲睇野都凌晨睇
前果晚先睇到三點幾
樂觀d睇 可能係咁岩姐

我唔係幾敢直視

你認真問 ?
我冇興趣知所以唔會問
我覺得問左佢地都未會答
因為我唔需要知

p.s.我都怯怯地 但同時覺得好正

唔知係咪做慣model 佢次次都好CHOK
話時話,尋晚睇完14季第八集,出局果個女人有冇人知點解佢咁嬲,我睇返字幕組update返好似話果集唔見左個仔果個女人其實知個仔係邊,疑似造馬,唔知出局果個女人係咪因為咁而嬲嬲豬走左,定真係因為佢已經無靈力老羞成怒。。。
話時話,尋晚睇完14季第八集,出局果個女人有冇人知點解佢咁嬲,我睇返字幕組update返好似話果集唔見左個仔果個女人其實知個仔係邊,疑似造馬,唔知出局果個女人係咪因為咁而嬲嬲豬走左,定真係因為佢已經無靈力老羞成怒。。。

我覺得係老羞成怒
14季個13個天使女人
德國婆婆 好勁同王一樣 一眼就睇得出前因後果 不過有時有落差 冇王咁準

家族詛咒個集佢介手用左勁多血
仲幫人解咒
竟然無冠軍擺
不過佢笑到好靚係平時最後宣布冠軍個時
次次都着得好靚
突然又諗起樣野 又係琴晚 係度睇緊第14季好似第3集果陣
話咩個細佬bb趕男人走果間屋
有一下個女屋主同主持一齊話突然覺得右邊耳仔熱
我即刻好驚訝 因為睇緊既我都咁岩係
有冇人有同樣經歷
14季個13個天使女人

家族詛咒個集佢介手用左勁多血
幫人解咒
竟然無冠軍擺
不過佢笑到好靚係平時最後宣布冠軍個時
次次都着得好靚

出面幫你做都唔知收幾多錢
有冇人有同樣經歷

好恐怖 岩岩睇完15季第6集
準備開14季...
決定skip左第3集佢
搞到而家唔係好敢睇住
即刻做安全措施

我有晚睇睇下都發生左怪事,我記得係睇s14唔知第3定4集,睇到比賽果part完左,主持廢up緊準備揀相選人果陣部notebook(駁住電池加火牛)突然間好似禁熄左咁,之後開番繼續睇又無理

可能真係咁岩部電腦唔知做咩
有冇人有同樣經歷

好恐怖 岩岩睇完15季第6集
準備開14季...
決定skip左第3集佢

希望我冇記錯集數
但其實睇都洗唔驚既
單案其實唔恐怖
同埋可能我sense到少少野掛 又或者只係咁岩既姐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞