[狗會]電話投注員工吹水區 (2) 政策就愈黎愈on9 B仔就愈黎愈少

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
聽日11場都無bonus係咩玩法

場場去十二分鐘廁所

巴打聽日翻幾點

1145 不過想住 1215 番

我1200bo TW既?
聽日11場都無bonus係咩玩法

場場去十二分鐘廁所

巴打聽日翻幾點

1145 不過想住 1215 番

我1200bo TW既?

12點多數坐邊條line?
似乎都ok多人身體很誠實,3月同工不同酬加左唔準遲到早退,
即係佢出得太多,或者咁講,係有太多人返剛剛30,拎300,令到返70拎唔到700,只有100,之後話唔公平

唔明

應該係 30個鐘 達標率 會 比 70個鐘 高
所以會派俾 30個鐘

即係好多人走漏洞,只要唔放break, 自然條數就高過放break個d,而且應該唔小人咁做,佢出的cost比預期高
其實馬會用錢買你時間

利申前ps ck位同事

我同你一樣
其實馬會用錢買你時間

利申前ps ck位同事

我同你一樣

巴打幾靚仔
即係佢出得太多,或者咁講,係有太多人返剛剛30,拎300,令到返70拎唔到700,只有100,之後話唔公平

唔明

所以會派俾 30個鐘

即係好多人走漏洞,只要唔放break, 自然條數就高過放break個d,而且應該唔小人咁做,佢出的cost比預期高

馬會d字眼好撚狗 分子就話為確保同事有充分的休息時間 大休不計進auto in time
跟住分母就計埋大休的Roster
我知大家都係名符其實ge慎怒的葡萄,但係有d野我想再講清楚少少先

話說上回講到係舊center 1C個排個女仔係我一坐低就同我say hello,其實個陣我都係覺得再有機會撞到先算啦,個晚係無咩call可以傾下計,但係都無咩"further actions"...

點知一個星期後,又係同樣時間同樣地點,估唔到又係佢坐我隔離,終於個晚完場後就交換左電話,而呢個女仔如無意外,我都做硬老襯架啦

所以係電話投注識唔識到女呢個問題,答案係非常簡單,就係同六合彩差唔多道理,係你ge就係你ge,唔係你ge就點求都無用

(我唔介意你地係下一個新post放頭版,起碼又解答到一個FAQ)
咁就得喇 我咁多年都未中過六合彩

唔明

所以會派俾 30個鐘

馬會d字眼好撚狗 分子就話為確保同事有充分的休息時間 大休不計進auto in time

唔明 分子一定係實際綠燈時間

而分母 寫明左係減大小休

呢個究竟係減號 定係一條橫線
今年有MT好似好撚大波
今年有MT好似好撚大波

入狗會做MT真係唗鳩氣
我知大家都係名符其實ge慎怒的葡萄,但係有d野我想再講清楚少少先

話說上回講到係舊center 1C個排個女仔係我一坐低就同我say hello,其實個陣我都係覺得再有機會撞到先算啦,個晚係無咩call可以傾下計,但係都無咩"further actions"...

點知一個星期後,又係同樣時間同樣地點,估唔到又係佢坐我隔離,終於個晚完場後就交換左電話,而呢個女仔如無意外,我都做硬老襯架啦

所以係電話投注識唔識到女呢個問題,答案係非常簡單,就係同六合彩差唔多道理,係你ge就係你ge,唔係你ge就點求都無用

(我唔介意你地係下一個新post放頭版,起碼又解答到一個FAQ)

做老襯?幾歲啊你地
咁早結?

唔明

所以會派俾 30個鐘

唔明 分子一定係實際綠燈時間

而分母 寫明左係減大小休

呢個究竟係減號 定係一條橫線

上面個句都講得好清楚

你自己咪解釋左 即係你有個擺明做你 而你唔會追到既分母

一句講曬有女主動approah肯定係靚仔
睇真D發覺有句野邏輯好有問題

寫住大小休不會納入"全月電話系統Ready time"計算

呢句話係極度智障

咩叫大小休不會納入"全月電話系統Ready time"計算? 諗下句說話既反面,咩叫做大小休會納入"全月電話系統Ready time"計算? 其反面意思不明,click左大小休,又如何納入綠燈計算呀?

"全月電話系統Ready time"係咩意思? 呢個係講緊綠燈開機時間,大小休當然唔係綠燈開機時間,所以話大小休不會納入"全月電話系統Ready time"計算根本係廢話中既廢話。只有話大小休不會納入"全月實際值勤時間"先有真正意義,先至係確保到同事有充分休息時間,呢D咁撚重要既資訊寫到一舊屎,班高層個腦裝屎架

但而家(實際值勤)係包埋大小休 btw我上面係咪講錯野黎?

做老襯?幾歲啊你地
咁早結?

三字頭都黎緊喎
我一直都講沙田center未搬前,我最後一日返工新center外形已完工,見到開始緊裝修,
咁你都估到都有返咁上下時間啦
睇真D發覺有句野邏輯好有問題

寫住大小休不會納入"全月電話系統Ready time"計算

呢句話係極度智障

咩叫大小休不會納入"全月電話系統Ready time"計算? 諗下句說話既反面,咩叫做大小休會納入"全月電話系統Ready time"計算? 其反面意思不明,click左大小休,又如何納入綠燈計算呀?

"全月電話系統Ready time"係咩意思? 呢個係講緊綠燈開機時間,大小休當然唔係綠燈開機時間,所以話大小休不會納入"全月電話系統Ready time"計算根本係廢話中既廢話。只有話大小休不會納入"全月實際值勤時間"先有真正意義,先至係確保到同事有充分休息時間,呢D咁撚重要既資訊寫到一舊屎,班高層個腦裝屎架

但而家(實際值勤)係包埋大小休 btw我上面係咪講錯野黎?

其實到底分母計唔計大小休先 好混亂
其待今日又壞機
尋日晏奏1點幾
馬會仲打離問番唔番今日海外更
好在無番到 四娛日果然係好chur
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞