[狗會]電話投注員工吹水區 (2) 政策就愈黎愈on9 B仔就愈黎愈少

1001 回覆
3 Like 1 Dislike

tw當然多靚女
40年前ge靚女

真係咁絕望?
我真係要毒撚到工作環境都冇靚女?

多數呢D都係係你不強求的情況下出現

但係咪真係好少後生仔女
全部廢中嬸嬸?

有靚女又點呀 一埋位就call接call 有陣時坐全日都同左右二邊無交流

以前未搬前做PS有樣好係就算只係CHI,如果坐正1C個排都係少call
上個post臨尾我講過我就是成功的例子ge,就係有一日夜馬我因為上堂上到六點,改到1845就坐1C個排,
一坐低隔離個女仔同我講聲hello就...

屌你肯撚定係靚仔
唔係點會有女主動講hello

google下金本知憲,我個樣好似佢,靚咩仔

真係咁絕望?

但係咪真係好少後生仔女
全部廢中嬸嬸?

有靚女又點呀 一埋位就call接call 有陣時坐全日都同左右二邊無交流

以前未搬前做PS有樣好係就算只係CHI,如果坐正1C個排都係少call
上個post臨尾我講過我就是成功的例子ge,就係有一日夜馬我因為上堂上到六點,改到1845就坐1C個排,

屌你肯撚定係靚仔

屌你似日本仔仲想點

真係咁絕望?

但係咪真係好少後生仔女
全部廢中嬸嬸?

冇得吹下水?
不過我自問生得柒都唔敢期望太多

你新同事? call接call 邊有時間吹到水

係呀

你tw? 如果係可以去廁所搵我格劍

但係咪真係好少後生仔女
全部廢中嬸嬸?

屌你肯撚定係靚仔

屌你似日本仔仲想點

好man喎

但係咪真係好少後生仔女
全部廢中嬸嬸?

冇得吹下水?

係呀

我下個星期train咋乜柒都唔識

但係咪真係好少後生仔女
全部廢中嬸嬸?

冇得吹下水?

係呀

識去廁所就夠

冇得吹下水?

係呀

識去廁所就夠

巴打有機會格下劍啦
沙田c1揮個手

一月尾無啦啦打黎叫我去in 做左一個月 岩岩3月頭辭左職

你報粵語組?

係呀 同事?
見到你地講到咁peak真係好彩走佬走得快
今晚唔算太peak heahea地 可能我peak慣 食慣屎
今晚唔算太peak heahea地 可能我peak慣 食慣屎

回教國家跑馬係唔開賭的,今晚咪學下佢地
明明上個月冇加班都竟然有6K 唔通我都係5%之一

嘩 何來6K
聽日11場都無bonus係咩玩法

場場去十二分鐘廁所

巴打聽日翻幾點

要返幾多先6K
有4K都已經還神

點番到6k咁多
到底呢份工係好做定唔好做
講真$55嘅pt仲要坐喺度做真係幾難揾
到底呢份工係好做定唔好做
講真$55嘅pt仲要坐喺度做真係幾難揾

做下咪知

場場去十二分鐘廁所

巴打聽日翻幾點

1145 不過想住 1215 番

場場去十二分鐘廁所

巴打聽日翻幾點

打左黎三次 知佢籠野 又想氹人返早啲

場場去十二分鐘廁所

巴打聽日翻幾點

1215 hea夠10分鐘 開機 抺野 開跑
前c3職員路過
去左新centre做多左年就走人

場場去十二分鐘廁所

巴打聽日翻幾點

1215 hea夠10分鐘 開機 抺野 開跑

頭場1230 屌廿八分先入門口
Tw多唔多靚女?

你都係Tw?

Yes...
啱啱請準備train咋

tw當然多靚女
40年前ge靚女

有d都後生既 主要都係師奶
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞