[狗會]電話投注員工吹水區 (2) 政策就愈黎愈on9 B仔就愈黎愈少

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
我想問PS係咪要個別申請調過去?定係要主任邀請

PS以前就好做 而家同C1234有乜分別

何出此言 有分別嗎
教定大家一招,依家佢就玩逐個擊破,等口同鼻拗,你一係私下買微型錄音筆錄左佢,佢依家學人玩釋法
In完唔請

衰咩?

係 你衰咩

唔知 可能in個陣有少少發緊夢
關唔關衣著事 我出街衫去
In 電話投注pt

其實衣著唔太關事
我個時著波衫牛仔褲都請

夠人姐,幾年前in,問下做d咩,讀下數字就去做色盲test
教定大家一招,依家佢就玩逐個擊破,等口同鼻拗,你一係私下買微型錄音筆錄左佢,佢依家學人玩釋法

呢招都唔係今日㗎啦
睇下有無大規模用姐
之前做過1年,之後走左今年re in 兩次都唔請,tsw果間
自問面試表現好,係咪呢2年狗會唔缺人啦
想問下而家早走係咪有限制 上星期個主任話我2月早走得太多比左個verbal warning我

邊個centre?

ST

好想同主任面談
想問下而家早走係咪有限制 上星期個主任話我2月早走得太多比左個verbal warning我

邊個centre?

ST

好想同主任面談

d囡

邊個centre?

ST

好想同主任面談

d囡

得一個覺得唔差
Tw上層又走左一半人
有無tsw同事試過r2更轉r1 想搵多啲錢
Tw上層又走左一半人

走左去邊
Tw上層又走左一半人

走左去邊

早走 我都走左

唔係咁大獲呀?
係咪即係自己賠返自己部機?
會唔會隔離部機唔見錢都要全部人夾錢賠?

如果全部人賠看黎要交惡了

自己賠

咁on9 再自己賠 咁揾鬼做呀?
勞工例 公司唔見野都升賠唔多過300
狗會有得exempt?
咪下下要帶定錢返工?

唔做咪300

唔明

resign最多賠300 唔resign要賠足

唔見幾萬 resign賠300 咁抵

其實勞工例黎
你辭唔辭工其實都係賠300
不過因為通常你唔賠足的話間公司都會炒你
所以演變到唔做就300,想做落去就私了賠足咁姐

呢個例唔係有418先計咩?馬會會發黃,三星期1次最多17.75h
今日係咪冇B仔?
今日係咪冇B仔?

Tw上層又走左一半人

走左去邊

早走 我都走左

冇bouns d人實走喇
想留人就變返日日有bouns喇狗會
Tw上層又走左一半人

走左去邊

早走 我都走左

冇bouns d人實走喇
想留人就變返日日有bouns喇狗會

強烈要求天天bonus

何出此言 有分別嗎

差好遠,比人借過去做PS一次,PS嘅peak同C1234嘅peak係兩回事
Tw上層又走左一半人

走左去邊

早走 我都走左

短促左
全職剛剛先放工
狗會其他部門full time路過

其實去jobs db睇 狗會都有唔同既pt 人工仲要唔低 點解你地唔試下其他

有份67.5 hotline請緊人

咩名??

part time property assistant

做乜的

https://goo.gl/NV7ave

何出此言 有分別嗎

差好遠,比人借過去做PS一次,PS嘅peak同C1234嘅peak係兩回事

都係CHI? 其實我唔知你地C1234點排職級

何出此言 有分別嗎

CHI呀,我都唔知點排
利申做左一個月咋

何出此言 有分別嗎

CHI呀,我都唔知點排
利申做左一個月咋

新人?定做左一個月走左

何出此言 有分別嗎

CHI呀,我都唔知點排
利申做左一個月咋

新人?定做左一個月走左

但如果普通線洗咩掉你過去 都係咁聽 應該聽大額
想問返wn
平均一個月揾到幾錢到
係咁加班加到盡有幾多
黎緊準備返

瘋狂加班+extend 見過有人9k

首先你要抽到加班
近呢兩三個月都加唔到5日
利申沙田ps

ps

c4 星期六日有英超一定加到班,抽都唔使抽

其實淩晨時份d波peak唔peak 最多就係淩晨但感覺上唔Peak

如果星期六日計呢就19-23係最peak, call接call足5個鐘
23之後就好好多, 加上有時tsw會開2300/2330, 之後就會靜返15-20分鐘, 再之後凌晨就正常返~3分鐘一個call

C4 更係每10 分鐘就去廁所啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞