[狗會]電話投注員工吹水區 (2) 政策就愈黎愈on9 B仔就愈黎愈少

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
好耐以前係青衣做過...有啲懷念

入面啲好同事

是咪女先?
新鮮熱辣
唔夠75%收左warning
我就是成功例子
50%聽call都俾多你啦
仲要75
睇黎真係要猝死多個烈士狗會先識驚
新鮮熱辣
我就是成功例子

口頭定書面?
依邊暫時未見過
Btw而家荃灣都係用電話機搵組長

唔識用
瘋狂打錯俾組長

有埋紙教都唔識
得四個掣姐
新鮮熱辣
我就是成功例子

口頭定書面?
依邊暫時未見過

書面

唔識用
瘋狂打錯俾組長

有埋紙教都唔識
得四個掣姐

由1月到宜家只用過兩次新機
連點login都唔識

唔識用
瘋狂打錯俾組長

有埋紙教都唔識
得四個掣姐

連點login都唔識

巴打下下坐樓上
我開季到而家坐左十次都冇
臨尾收工都有閪客
打黎買八串一,每注五十
入面有關係讓球,所以要二百先買到
係度嘈
咪叫組長同佢講,係度嘈咩馬會監人賭呀,一向1885波最少買五十,唔知乜規定又呢又路
唔識賭就咪撚賭喇,家陣局鳩你賭呀

唔識用
瘋狂打錯俾組長

有埋紙教都唔識
得四個掣姐

連點login都唔識

巴打下下坐樓上
我開季到而家坐左十次都冇

係啊我多數開左跑先翻
所以每次坐樓上
臨尾收工都有閪客
打黎買八串一,每注五十
係度嘈
咪叫組長同佢講,係度嘈咩馬會監人賭呀,一向1885波最少買五十,唔知乜規定又呢又路

巴打大end咁搏?
報準時走啊ma
臨尾收工都有閪客
打黎買八串一,每注五十
係度嘈

巴打大end咁搏?
報準時走啊ma

唔急住走,冇所謂喇
Tw 好似話下個月無哂大額位
全部俾翻tsw定沙田做

應該俾返ST
TSW除左上次ST壞機客串過咁耐以來都未試過有大額位
今日冇返工 啱啱先醒起唔記得左請假

想問咁仲洗唔洗打返去交代下 定直接等收信就ok?

想問咁仲洗唔洗打返去交代下 定直接等收信就ok?

工都收埋
交乜代
好耐以前係青衣做過...有啲懷念

入面啲好同事

是咪女先?

唔係....

個時啲後生女好快唔做
全部俾翻tsw定沙田做

應該俾返ST

TW乜原來有大額位架 有PS?
臨尾收工都有閪客
打黎買八串一,每注五十
係度嘈

巴打大end咁搏?
報準時走啊ma

唔急住走,冇所謂喇

頭先臨收工 個閪女人一黎就:(華倫西亞 九點五 細 快啲 )
仲要我問先俾戶口我 覆飛又唔聽 一覆完就話(我買華倫喎 )

咁我咪話(華倫嘛 日7嘛 咪岩囉 )再enter先見到佢根本冇錢
之後係(買左未啊快啲啦 )同(小姐你戶口唔夠錢 )loop左30秒

最後不斷催我既佢擺底左句(咁我買左喇 )就收左綫
個重點係 佢收綫果陣場即場開左五分鐘都未有
又唔係過關 得果1.87倍都唔知佢痴咩線
臨尾收工都有閪客
打黎買八串一,每注五十
係度嘈

巴打大end咁搏?
報準時走啊ma

唔急住走,冇所謂喇

頭先臨收工 個閪女人一黎就:(華倫西亞 九點五 細 快啲 )
仲要我問先俾戶口我 覆飛又唔聽 一覆完就話(我買華倫喎 )

咁我咪話(華倫嘛 日7嘛 咪岩囉 )再enter先見到佢根本冇錢
之後係(買左未啊快啲啦 )同(小姐你戶口唔夠錢 )loop左30秒

最後不斷催我既佢擺底左句(咁我買左喇 )就收左綫
個重點係 佢收綫果陣場即場開左五分鐘都未有
又唔係過關 得果1.87倍都唔知佢痴咩線

補多句佢想買既係$60 單注飛
全部俾翻tsw定沙田做

應該俾返ST

M A key位
想做馬會入面個D服務助理係咪就咁入去拎表
廁所 hea 中

巴打你每場係廁所簽到

唔通同佢 賣命咩

你地一定要喱係廁所的咩
全部俾翻tsw定沙田做

應該俾返ST

M A key位

MA即係咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞