[狗會]電話投注員工吹水區 (2) 政策就愈黎愈on9 B仔就愈黎愈少

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
Wa星期日十場本地加一場海外
又冇bouns

翻一粒鐘早走算

馬更chur到癲真係唔係人做 當時做三個月quit左寧願做人工低好多既pt sale

都係果句
以前幾chur幾多call都唔係問題
每場去17分鐘廁所
一個月請幾多日假又得
幾爽
宜家?!
又要迫人翻50%
又要迫人聽70%call
仲係part time咩
制度仲on9過全職

返50%,我知佢多想d人返
以前有d人真係成個馬季先返得兩三次
隱形員工咁
但你吸引人返,一係就bouns喇屌,整條八串一bouns,實多d人
一係你set低d,要返三成算

我都覺得三成會比較好
因為馬更咁計,有D只返到日馬或夜馬,
但有好多個月都唔係跑8日馬對分日夜一半
變左又係迫住收信,同埋最大問題50%收第二封已經炒得
又冇bouns

翻一粒鐘早走算

馬更chur到癲真係唔係人做 當時做三個月quit左寧願做人工低好多既pt sale

都係果句
每場去17分鐘廁所
一個月請幾多日假又得
幾爽
宜家?!
又要迫人翻50%
制度仲on9過全職

隱形員工咁
但你吸引人返,一係就bouns喇屌,整條八串一bouns,實多d人

我都覺得三成會比較好

下唔係
豁免》Warning>serious warning >term 咩
想問下de更 每個星期日馬加埋更最多搵到幾多錢
睇左成個post見到樓上有位巴打一個月成6千 番咩更搵到咁多
今晚海外係咪有110蚊bouns?
有冇人知quit左還職員證係咪一定會比返100蚊

係,交證就快d拎番,唔交就等一年半載

Quit左2個月都未交
唔該巴打
又冇bouns

翻一粒鐘早走算

都係果句
每場去17分鐘廁所
一個月請幾多日假又得
幾爽
宜家?!
又要迫人翻50%
制度仲on9過全職

隱形員工咁

我都覺得三成會比較好

下唔係
豁免》Warning>serious warning >term 咩

你啱
利申 收到serious warning 之後quit左
今晚海外係咪有110蚊bouns?

係 好似話$50+2500既$60.聽日訓醒短佢促先
想問下而家早走係咪有限制 上星期個主任話我2月早走得太多比左個verbal warning我
想問下而家早走係咪有限制 上星期個主任話我2月早走得太多比左個verbal warning我

無寫明幾多
但上星期好似出左通告話太多會被照肺
SO個龍門擺係邊,幾時轉無人知
有D同事一半已經被照,有D長期早走都無事

邊個centre?

無寫明幾多

驚再走會收信

邊個centre?

ST

無寫明幾多

驚再走會收信

早退要有supporting 狗會狗起上黎 要削人手向早走個批開刀真係駁唔到 上年開始我就冇早走過

屌 pt完全唔係pt

邊個centre?

ST

又要放人早走
又要話人做咩成日早走

無寫明幾多

驚再走會收信

早退要有supporting 狗會狗起上黎 要削人手向早走個批開刀真係駁唔到 上年開始我就冇早走過

屌 pt完全唔係pt

屌咪係
無哂翻pt唔洗用腦鳩hea的意思
煩撚過全職

邊個centre?

ST

又要放人早走
又要話人做咩成日早走

咁peak好難唔早走喎老西

邊個centre?

ST

又要放人早走
又要話人做咩成日早走

咁peak好難唔早走喎老西

早走原因
追post見到14/3偷電話,係咪st?
我個日好似見到個女仔話唔見電話
今日荃灣加班真係世界級
今日返左半個鐘比組長調左去大額,爽死,係就開場先有兩三個call
四月邊幾日有bonus?
最撚煩係d搏表現做狗會隻狗既組長

天水圍正義撚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞