[狗會]電話投注員工吹水區 (2) 政策就愈黎愈on9 B仔就愈黎愈少

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
梗係 出bonus又係咁多人返 唔出又係咁多人返 比我都唔出啦

呢個真, 而家出bonus d 人都係早走
梗係 出bonus又係咁多人返 唔出又係咁多人返 比我都唔出啦

而家有堆人都係為左50%先返黎坐下
尤其夜馬
同埋呢派好多同事就算係學生都搵多份PT
嫌而家太多麻煩野 所以都唔貪佢個50
btw我地依加新人roster一出出到四月中,
我返EN更佢只係出到2400比我,馬會真識計數

四月中?一次過出幾多日roster

15日

尤其夜馬

其實唔明點解留黎坐下
既然你都唔志在份工 點解唔辭職
Part time如何 會唔會好過d

呢度應該無人係合約制員工

不過呢份part-time都已經無以前好做

但係仲好做過飲食嘅

我做酒店80炒散,朝早10點開工
5點後 工半到尾

10至5 自己搵位hea 真係做得果幾個鐘
千幾蚊日
新返第五日,撞過啲on9輸波燥底打上黎玩野,
我話駁比組長佢又好大聲話唔駁死hold條線,
果日比佢兇親唔開心左三個鐘

認真你就輸了
個客話唔駁者,你點都駁啦

試過最長個客鬧左28分鐘轉比組長繼續鬧

我好d,都係聽個客屌9馬會 聽左半個鐘
佢不停自己up一輪跟住話[你話係咪呀]
我嗯9完佢 佢又up.
我之後拎開左個headset 間唔中嗯下佢
佢最後仲話我有耐性 唔似馬會咁濕鳩
岩岩追哂post先知依家咁痴線
想當年返工係返8個鐘,大細break冇左9左字,然後同隔離位瘋狂輪住去廁所,返8個鐘可能得3個半鐘係位,仲要坐係到唔係訓就睇住書咁聽電話。

當年番9個鐘日馬,total聽得三十個call都冇 幾爽
依家地獄囉

尤其夜馬

其實唔明點解留黎坐下
既然你都唔志在份工 點解唔辭職

舉個例
有D人係只返到日馬
咁有時唔夠數夜馬都要返黎坐下

出面有第二份個D當呢份後備,得閒返到咪返,畢竟都有五十幾一個鐘
咪返到剛剛50%又或者返幾個鐘唔好咁辛苦咪算
如果有D人真係全職返呢份,咁唔算辛苦既
其實呢家賽馬日4個center加埋有無4000人番工?
點解仲咁多call 平時都好少見人用電話投注
岩岩追哂post先知依家咁痴線
想當年返工係返8個鐘,大細break冇左9左字,然後同隔離位瘋狂輪住去廁所,返8個鐘可能得3個半鐘係位,仲要坐係到唔係訓就睇住書咁聽電話。

當年番9個鐘日馬,total聽得三十個call都冇 幾爽
依家地獄囉

日馬點聽三十幾個? ps?

以前PS CK馬更根本就是天堂😌😌😌
好掛住舊場🙈🙈🙈
btw我地依加新人roster一出出到四月中,
我返EN更佢只係出到2400比我,馬會真識計數

印象中新人係收2400💁🏼‍♂️
你可以瘋狂入紙改返收2500 睇下佢批唔批你

建議你都係唔好太大期望 因為連馬更都無得返1000-1945,近一兩個月part time既更已經被大幅減少

上個月縮短左我3晚夜馬😤

我估無。

TSW開得3個zone,每個zone都唔爆。
ST早排有車人去TSW開機,但開機數目好似500都無。

荃灣青衣有無爆場情況我唔清楚,有無巴絲解答?

我估無。

荃灣兩層
第一層都有七八成嘅
第二層開得兩三行

我估無。

我識人過左天水圍客串, 坐KEY位, 全日聽3個CALL

我估無。

咁少?!當日ST有人落黎客串,TSW就不斷幫手接ST 81/82 call, 我問襯的人都話甚至聽左幾次key call。(正常TSW唔聽KEY call)

我估無。

咁少?!當日ST有人落黎客串,TSW就不斷幫手接ST 81/82 call, 我問襯的人都話甚至聽左幾次key call。(正常TSW唔聽KEY call)

聽過key call 8881好似係 我入唔到ac

利申 tsw

我估無。

我個fd去左都話冇咩call,
一來一回個半鐘,仲要冇call
幾時到荃灣壞機
幾時到荃灣壞機

我未入過馬場
我想問請假係唔係一定要親身去番投注站?

黎緊個星期日有事做 聽日去填form咁ok嗎?

唔係打返center請假就得架咩
btw巴打你究竟有無攞到電話
黎緊去train 係咪真係比狗做

唔係打返center請假就得架咩
btw巴打你究竟有無攞到電話

果日諗住問 出到去見到佢男朋友接佢

之後就無問啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞