[狗會]電話投注員工吹水區 (2) 政策就愈黎愈on9 B仔就愈黎愈少

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
Training第一堂test咩

唔係咁大獲呀?
係咪即係自己賠返自己部機?
會唔會隔離部機唔見錢都要全部人夾錢賠?

如果全部人賠看黎要交惡了

自己賠

咁on9 再自己賠 咁揾鬼做呀?
勞工例 公司唔見野都升賠唔多過300
狗會有得exempt?
咪下下要帶定錢返工?

唔做咪300

唔明

resign最多賠300 唔resign要賠足

唔見幾萬 resign賠300 咁抵

唔係咁大獲呀?
係咪即係自己賠返自己部機?
會唔會隔離部機唔見錢都要全部人夾錢賠?

如果全部人賠看黎要交惡了

自己賠

狗會有得exempt?
咪下下要帶定錢返工?

唔做咪300

唔明

其實勞工例黎
你辭唔辭工其實都係賠300
不過因為通常你唔賠足的話間公司都會炒你
所以演變到唔做就300,想做落去就私了賠足咁姐

自己賠

狗會有得exempt?
咪下下要帶定錢返工?

唔做咪300

唔明

其實勞工例黎
你辭唔辭工其實都係賠300
不過因為通常你唔賠足的話間公司都會炒你
所以演變到唔做就300,想做落去就私了賠足咁姐

不過其實數額咁大應該都變左刑事
想問下有冇人做過咩Interactive Services Assistant 好唔好做
In完唔請
仆街啱啱見左荃灣R2
狗會其他部門full time路過

其實去jobs db睇 狗會都有唔同既pt 人工仲要唔低 點解你地唔試下其他

有份67.5 hotline請緊人
想問下有冇人做過咩Interactive Services Assistant 好唔好做

其實有無人知d aa 的簡稱 我見有d IAA ADA

其實去jobs db睇 狗會都有唔同既pt 人工仲要唔低 點解你地唔試下其他

咩名??

咩名??

part time property assistant
In完唔請

衰咩?

係 你衰咩
仆街啱啱見左荃灣R2

荃灣好嚴個喎
In完唔請

衰咩?

係 你衰咩

唔知 可能in個陣有少少發緊夢
關唔關衣著事 我出街衫去
In 電話投注pt
In完唔請

衰咩?

係 你衰咩

In 電話投注pt

其實pt穿老西真係好大陣象
In完唔請

衰咩?

係 你衰咩

In 電話投注pt

其實衣著唔太關事
我個時著波衫牛仔褲都請

咩名??

part time property assistant

做乜的
我想問PS係咪要個別申請調過去?定係要主任邀請

看你好唔好彩

好似英奧普粵一定係ps?
唔太肯定,我自己係雙語ps既

好似英粵普粵一定係ps?

Yes Bilingual一定係PS

Yes Bilingual一定係PS

沙田既話 其他唔知

PS以前就好做 而家同C1234有乜分別
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞