[狗會]電話投注員工吹水區 (2) 政策就愈黎愈on9 B仔就愈黎愈少

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
唔知有幾多人有留意過呢個通知 cut客線如果被發現會即炒 馬會所有層位永不錄用

通常都係個客一開始講粗口
又或者個客唔收線又趕住去廁所先cut

咁係公司on lun9 竟然係個介面有個俾人cut線的option

點解啲服務大使咁煩

成日係度話分享分享 語言偽術 其實罵9你就真
舊Center 一入call 嘈到拆天即cut, 搬左新Center 已無咁做,但有時個客買完唔收線就會hold 住,等隔離位返到黎就即call 組長收線
呢家新Center 起嘛唔會咁多組長行黎行去,可以hold 多d 線

出面見到你hold架,小心俾人捉
舊Center 一入call 嘈到拆天即cut, 搬左新Center 已無咁做,但有時個客買完唔收線就會hold 住,等隔離位返到黎就即call 組長收線
呢家新Center 起嘛唔會咁多組長行黎行去,可以hold 多d 線

我唔收閂戶口,佢又無收線點知我係咪落緊飛?又或姐個客度緊呢

老實講真係好小check 呢D野
你話擅開戶口就危險

係D監聽的捉你呀 唔係組長呀
想問1882 咪自動入戶口既
頭先聽完call, 就入call, 我又唔肯定之前個閂左戶口未,於是就閂左戶口,點知個客一聽到要佢講多次戶口就屌哂老母
要彈俾組長聽,咁情況駛唔駛收信
大家聽日翻幾點
4月b仔有邊幾日?
想問1882 咪自動入戶口既
頭先聽完call, 就入call, 我又唔肯定之前個閂左戶口未,於是就閂左戶口,點知個客一聽到要佢講多次戶口就屌哂老母
要彈俾組長聽,咁情況駛唔駛收信

啱啱開始唔熟用正常 個個都會

早排比人周到, 收左信

早排比人周到, 收左信

監聽果班。。。。。
不定期偷mon住你個screen既又有
之後翻睇cctv 翻聽錄音既都有

btw監聽大使果d搵你 唔使怕佢 隨便串9佢
今個月幾時出糧
你地有無人聽過1個1882cti要入驗證碼既call
好鬼煩一日打幾次入黎
個驗證碼都記得
你地有無人聽過1個1882cti要入驗證碼既call
好鬼煩一日打幾次入黎
個驗證碼都記得

應該得某啲位先要聽
起身翻工
今日有冇b 仔?
又係9日馬
又要迫住翻5日
大家加油
今日有冇b 仔?

大家加油

假已請
大家加油

假已請

要翻夠5日好痛苦
4月b仔有邊幾日?

9, 20,30
大家加油

假已請

要翻夠5日好痛苦

我都覺 上個月係請曬星期日 淨係星期三岀現
大家加油

假已請

要翻夠5日好痛苦

我都覺 上個月係請曬星期日 淨係星期三岀現

你就好,夜馬好過好多
我全職撞哂夜馬
只係翻到星期日
第一次學transfer call俾組長
亂鳩咁 禁
瘋狂打錯俾組長
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞