[狗會]電話投注員工吹水區 (2) 政策就愈黎愈on9 B仔就愈黎愈少

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
今日短促 Peak死佢吧

集體

我個更即場未停過 又要夾兩場海外 仲要六合彩+預售本地
似乎都ok多人身體很誠實,3月同工不同酬加左唔準遲到早退,
即係佢出得太多,或者咁講,係有太多人返剛剛30,拎300,令到返70拎唔到700,只有100,之後話唔公平

唔明

應該係 30個鐘 達標率 會 比 70個鐘 高
所以會派俾 30個鐘
有冇巴同事知馬更去到馬季完結之後係咪就失業?
唔知有上過去做priority既ching覺唔覺 S1客係特撚別戇鳩 唔係一個半個 基本上冇幾多個係有禮貌 一打黎 聽得出語氣同打1885班客既語氣完全唔同 有時D即場仲會吹鳩你快D快D 吹唔係問題 1885有D客都會話麻煩你快少少 而唔係命令你當自己大爺 聽到呢D閪客就燥到即場都落錯飛轉比組長

唔知巴打是咪ST
TSW除左新仔大部分人都要聽紅卡客
戇鳩已經唔係近來既事,由幾年前一開始已經係咁
都化撚晒,快手聽完去個廁所算

集體

幾個月前星期日都話會停下冇咁peak now星期日都peak到尾 莫講話星期六

星期日的波?
聽日無bonus又要11場 遲到你老母先
Tw多唔多靚女?

你都係Tw?

Yes...
啱啱請準備train咋

tw當然多靚女
40年前ge靚女
今日百9幾場波 夜晚又海外馬 又有聽日本地馬 又開六合彩 唔早走對唔住自己

集體

幾個月前星期日都話會停下冇咁peak now星期日都peak到尾 莫講話星期六

星期日的波?

yap

上年係可以澳職即場中 20分鐘無call
Tw多唔多靚女?

你都係Tw?

Yes...
啱啱請準備train咋

tw當然多靚女
40年前ge靚女

真係咁絕望?
我真係要毒撚到工作環境都冇靚女?
今日百9幾場波 夜晚又海外馬 又有聽日本地馬 又開六合彩 唔早走對唔住自己

冇B仔就早走啦
Tw多唔多靚女?

你都係Tw?

Yes...
啱啱請準備train咋

tw當然多靚女
40年前ge靚女

真係咁絕望?
我真係要毒撚到工作環境都冇靚女?

多數呢D都係係你不強求的情況下出現

冇B仔就早走啦

應該係返都唔撚返啦
有冇巴同事知馬更去到馬季完結之後係咪就失業?

係,開鑼再見
唔知有上過去做priority既ching覺唔覺 S1客係特撚別戇鳩 唔係一個半個 基本上冇幾多個係有禮貌 一打黎 聽得出語氣同打1885班客既語氣完全唔同 有時D即場仲會吹鳩你快D快D 吹唔係問題 1885有D客都會話麻煩你快少少 而唔係命令你當自己大爺 聽到呢D閪客就燥到即場都落錯飛轉比組長

唔知巴打是咪ST

st
唔知priority係咪同殘障個d優先座一樣意思 個腦有殘障鳩亂投訴既就升佢做特殊客戶

個電話係咪顥示做priority+數字?
如果係D人多數串串地

唔知巴打是咪ST

st
唔知priority係咪同殘障個d優先座一樣意思 個腦有殘障鳩亂投訴既就升佢做特殊客戶

有咩分別 味覆多句結餘
沙田c1揮個手

一月尾無啦啦打黎叫我去in 做左一個月 岩岩3月頭辭左職
沙田c1揮個手

一月尾無啦啦打黎叫我去in 做左一個月 岩岩3月頭辭左職

你報粵語組?

唔知巴打是咪ST

st

有咩分別 味覆多句結餘

平時買得比較多+年資,
個評分到就會升,但有機會變返NORMAL
所以個個以為自己大爺

BTW咩叫覆多句結餘
返左8個字,勁peak
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞