[狗會]電話投注員工吹水區 (2) 政策就愈黎愈on9 B仔就愈黎愈少

1001 回覆
3 Like 1 Dislike

我仲未放飯
你1樓?

係呀
下次廁所相認啦屌

星期日翻幾點?
約定你

12-6

又翻12咁早

巴打幾點?
我新仔嚟咋

聽日打翻去改時間同你12

到時點相認?

唔係wo我未學新機應該坐唔到1樓
報左25加班
26即時請左假
報左25加班
26即時請左假
報左25加班
26即時請左假

星期四都加到班?
報左25加班
26即時請左假

星期四都加到班?

25號係咪收2500個加班
係既話如無意外都應該幾伏

好撚型棍
可惜宜家已經無人接棒

即係點

宜家果d又怕事
又驚聽call唔夠無得撈
又唔夠膽屌組長

想當年西裝友連主任都當面屌
型到

主任又點 返pt駛咩比面
仲有d戇撚鳩同事 去廁所駛閪理鳩你咩 眼超超唔知做乜撚野

係啊
所以咪話宜家無人接棒
個個驚死無得撈

真係好撚憎D眼超超成日周圍望既傻鳩同事 專心做你既野唔得既

馬會弱智都請

睥鳩D唔跟beat出既自私撚樣下嘛

好撚型棍
可惜宜家已經無人接棒

即係點

宜家果d又怕事
又唔夠膽屌組長

型到

係啊
所以咪話宜家無人接棒
個個驚死無得撈

馬會弱智都請

我都會周圍望目及囡

好撚型棍
可惜宜家已經無人接棒

即係點

宜家果d又怕事
又唔夠膽屌組長

型到

係啊
所以咪話宜家無人接棒
個個驚死無得撈

馬會弱智都請

無CALL個陣都會周圍望下
唔想成日望住個mon
又悶又傷眼
tw巴絲有冇睇broad 上期個個$700獎 第一名9x% cls

st 第一名91%,第十名89%

痴撚線
tw巴絲有冇睇broad 上期個個$700獎 第一名9x% cls

實係班師奶拎啦
人地無全職
聽99% call都唔會死

唔好話c9,有d後生都想攞,我ST,見過有個舊人響舊centre時期已經有返,都照想攞,果陣響舊centre見條友又唔係坐定到收工喎,係入到新center先咁

實係班師奶拎啦
人地無全職

唔好話c9,有d後生都想攞,我ST,見過有個舊人響舊centre時期已經有返,都照想攞,果陣響舊centre見條友又唔係坐定到收工喎,係入到新center先咁

做壞哂規矩
為左果少少bonus
就俾人溫水煮蛙

實係班師奶拎啦
人地無全職

做壞哂規矩
為左果少少bonus
就俾人溫水煮蛙

遲點連50元都冇埋
應該都就快了
想入tw做每日長更
佢話每星期返2日每次8小時,係咪真係返得2日?會唔會要求我返更多日子?

實係班師奶拎啦
人地無全職

做壞哂規矩
為左果少少bonus
就俾人溫水煮蛙

所以場場去廁所
最衰收2500冇車返屋企
樓上 冇call唔𥄫女時間好難過架大佬

實係班師奶拎啦
人地無全職

做壞哂規矩
為左果少少bonus
就俾人溫水煮蛙

所以場場去廁所

我都係
巴打幾多成有無照過肺?
聽日無波 萬歲

實係班師奶拎啦
人地無全職

做壞哂規矩
為左果少少bonus
就俾人溫水煮蛙

所以場場去廁所

我都係
巴打幾多成有無照過肺?

exactly唔清楚,如果日馬返7個鐘場場去既話,我諗最多得6成,不過從來都冇俾人照過肺
反正我出面有正職,就算唔做都唔會話太大損失,不過我到依家仲返,係真係為左返去9hea有錢收,同埋自己本身都成日同唔少同事吹水蛇王睇馬(同埋9up),所以先一直返落去
準備加入狗會秘撈
想問我申請WN
係咪淨係會返星一到五? 有無機返埋星六日
一日係咪一定返7放3?
一個星期會唔會返多過2日?
thx
大家想問下你地正職係味唔俾秘撈
準備加入狗會秘撈
想問我申請WN
一日係咪一定返7放3?
thx

同問緊
準備加入狗會秘撈
想問我申請WN
一日係咪一定返7放3?
thx

同問緊

有無大大解答下我地
Wa星期日十場本地加一場海外
又冇bouns
準備加入狗會秘撈
想問我申請WN
一日係咪一定返7放3?
thx

同問緊

有無大大解答下我地

WN通常返7放1-2
通常一個禮拜唔止兩日, 直到你control為止 (返左2個禮拜>18個鐘)
星期六日如有德甲/英超就一定返到(報加班, 抽都唔使抽), 例牌唔夠人

不過就我所知WN好似唔請人, EN就最近有批新人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞