[狗會]電話投注員工吹水區 (2) 政策就愈黎愈on9 B仔就愈黎愈少

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
唔記得改時間
遲硬到

是咪坐樓上?

唔係

又話遲翻?過左7點都無得上2樓?

六點九返到
原本返六點
屌你班仆街 明知狗會咁狗 都唔摸清個線頭係邊 盡量係條線入邊玩 先可以勉強生存

狗會其實做緊出邊公司做緊既仆街野 係好正常 但身為 慈善機構 帶頭壓榨員工 連洗個臉 飲淡水都要收信 就真係賤過狗

17年4月狗會 最新求生part time version (狗會 會不定期更新新措施,目的係為左做靚盤數,壓榨下層員工吊頸都要抖氣既丁點時間)

●遲到
跟月份計,每個月最多遲2次。第3次會收wa
(番1800,最遲1815要拍卡 仲要成功果隻)

●請假
分 短促 以及 非短促

★短促(即番工日期7日以內 通知狗會 你將會射波)
跟月份計,每個月最多2次。 第3次會入你落list。如果入list後 黎緊另外一個月都多過2次,收第一封信wa
如果入list後 第2個月沒有多過2次 就會出番list
簡單講即係唔好連續2個月 每個月都射3次波或以上

例子
3月短促3次 ---> 入list
4月短促3次 ---> 收遲到既wa
5月短促3次 ---> 收遲到既ww
6月短促3次 --->收遲到既sw

例子2
3月短促3次 --->入list
4月短促2次 --->出list 無事
5月短促3次 --->再入list
6月短促2次 --->再出list 無事

★非短促 (即番工日期7日以外 通知狗會 你將會射波)
任射,但佢點會比你咁做 狗會都有後着,下邊講

●值勤日子
每個月必須有5成既工作日數

豁免制度 係9至1月 當一季 有一次豁免,2至7月當一季 有一次豁免,不能儲埋用 過左果季就冇
(目的係比班學生考試月份瘋狂射波用)

例子
當月有8日更,你短促 加 非短促 最多射佢4日波,要番4日(4/8 = 50%) ,低過50%就收值勤日子條隊既wa

例子2
當月有7日更,你短促 加 非短促 最多射佢3日波,要番4日 (4/7= 57%) , 超過左就收值勤日子條隊wa

例子3
9月低過50% ---> 豁免
11月低過50% --->值勤日子既wa
1月低過50% ---> 值勤日子既ww
2月低過50% --->豁免
5月低過50% --->值勤日子既sw

仲有online ratio ,早退 等等等等 下次講
未入AC 串77個D 屌鳩佢再cut線都唔遲 以前係咁發洩

如果佢投訴check唔check到呢

有時間有號碼應該check到?

咁樣咪變左好哂時間去搵個紀錄出黎 咁多個call

睇你咩center

舊system 唔會check

沙田果d 唔洗諗

沙田實check到, 大家唔好亂黎

你肯定?
短促又變番7日內咁仆街?
屌你班仆街 明知狗會咁狗 都唔摸清個線頭係邊 盡量係條線入邊玩 先可以勉強生存

狗會其實做緊出邊公司做緊既仆街野 係好正常 但身為 慈善機構 帶頭壓榨員工 連洗個臉 飲淡水都要收信 就真係賤過狗

17年4月狗會 最新求生part time version (狗會 會不定期更新新措施,目的係為左做靚盤數,壓榨下層員工吊頸都要抖氣既丁點時間)

●遲到
跟月份計,每個月最多遲2次。第3次會收wa
(番1800,最遲1815要拍卡 仲要成功果隻)

●請假
分 短促 以及 非短促

★短促(即番工日期7日以內 通知狗會 你將會射波)
跟月份計,每個月最多2次。 第3次會入你落list。如果入list後 黎緊另外一個月都多過2次,收第一封信wa
如果入list後 第2個月沒有多過2次 就會出番list
簡單講即係唔好連續2個月 每個月都射3次波或以上

例子
3月短促3次 ---> 入list
4月短促3次 ---> 收遲到既wa
5月短促3次 ---> 收遲到既ww
6月短促3次 --->收遲到既sw

例子2
3月短促3次 --->入list
4月短促2次 --->出list 無事
5月短促3次 --->再入list
6月短促2次 --->再出list 無事

★非短促 (即番工日期7日以外 通知狗會 你將會射波)
任射,但佢點會比你咁做 狗會都有後着,下邊講

●值勤日子
每個月必須有5成既工作日數

豁免制度 係9至1月 當一季 有一次豁免,2至7月當一季 有一次豁免,不能儲埋用 過左果季就冇
(目的係比班學生考試月份瘋狂射波用)

例子
當月有8日更,你短促 加 非短促 最多射佢4日波,要番4日(4/8 = 50%) ,低過50%就收值勤日子條隊既wa

例子2
當月有7日更,你短促 加 非短促 最多射佢3日波,要番4日 (4/7= 57%) , 超過左就收值勤日子條隊wa

例子3
9月低過50% ---> 豁免
11月低過50% --->值勤日子既wa
1月低過50% ---> 值勤日子既ww
2月低過50% --->豁免
5月低過50% --->值勤日子既sw

仲有online ratio ,早退 等等等等 下次講

終於玩到出攻略
可以放入去頭POST
徒手巴打一係未見過你入黎
一入黎就有咁多攻略
短促好似係三日
請親都係短促
想問今個月我已經4日冇返 但黎緊有一日變左係星期一我又返唔到 要再請多一日假就會<50% 但我已經短促太多準備食一封信
咁我係咪會<50%一封 短促又一封?

上個月同你同樣情況
返唔夠50% 短促左五次

個文職撚同我講 唔知乜春每季有得豁免一次
如果今個月再短促超過兩次就要收信
然後三月返唔足50% 只要今個月返夠50%就唔洗收信
(50%好似係連續兩個月唔夠先收信)

有錯勿屌,我做左成年都唔知係點

啱該你呀 因爲我其中一日唔小心曠左工 跟住個文職話咩咩短促x次了要收信 總之啫係原來有一次豁免

短促一封
曠工一封
50% 冇豁免就一封

我本身冇用過任個豁免 你意思啫係
我今個月總共要收短促x1 曠工x1 <50%x1
想問今個月我已經4日冇返 但黎緊有一日變左係星期一我又返唔到 要再請多一日假就會<50% 但我已經短促太多準備食一封信
咁我係咪會<50%一封 短促又一封?

上個月同你同樣情況
返唔夠50% 短促左五次

個文職撚同我講 唔知乜春每季有得豁免一次
如果今個月再短促超過兩次就要收信
然後三月返唔足50% 只要今個月返夠50%就唔洗收信
(50%好似係連續兩個月唔夠先收信)

有錯勿屌,我做左成年都唔知係點

啱該你呀 因爲我其中一日唔小心曠左工 跟住個文職話咩咩短促x次了要收信 總之啫係原來有一次豁免

短促一封
曠工一封
50% 冇豁免就一封

我本身冇用過任個豁免 你意思啫係
我今個月總共要收短促x1 曠工x1 <50%x1

我係想刪走 <50%x1
有冇人可以教我點login hkjcfamily.com
唔知預設密碼係乜野
有冇人可以教我點login http://hkjcfamily.com
唔知預設密碼係乜野

http://www.hkjcfamily.com
家陣 3日內請假先係短促

同埋一季有2個月返唔夠50%,已經係 serious

上面徒手巴打話3個月唔夠50%先serious warning wo
你兩個邊個先係真?

有無咁狗呀 咁真係仲衰過狗

唔知佢兩個邊個真邊個假

我既意思每半年

我既意思每半年

我理解係
豁免->warn -> s warn -> term
個on9政策攻略放去下個post首頁應該好多人唔會apply
返工返到要睇攻略
真係好可悲
真係好撚煩
返呢份工真係要長期狀態良好
一頹就幾封幾封等住你
仲有D垃圾主任請番黎係負責俾Warning人
一打都俾少
真係好撚煩
一頹就幾封幾封等住你

以前都未試過咁
宜家步步進迫
仲有D垃圾主任請番黎係負責俾Warning人
一打都俾少

咪係
on99
班主任學歷分分鐘低過我地
真係好撚煩
一頹就幾封幾封等住你

以前都未試過咁
宜家步步進迫

死兩件單野凋淡左就黎料

咪係
翻唔夠50又捉
聽call唔夠75又捉
早走遲下又話捉
仲係撚part time咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞