[狗會]電話投注員工吹水區 (2) 政策就愈黎愈on9 B仔就愈黎愈少

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
準備加入狗會秘撈
想問我申請WN
係咪淨係會返星一到五? 有無機返埋星六日
一日係咪一定返7放3?
一個星期會唔會返多過2日?
thx

同問緊

有無大大解答下我地

WN通常返7放1-2
通常一個禮拜唔止兩日, 直到你control為止 (返左2個禮拜>18個鐘)
星期六日如有德甲/英超就一定返到(報加班, 抽都唔使抽), 例牌唔夠人

不過就我所知WN好似唔請人, EN就最近有批新人

前幾日in完
佢嗌我下星期去test 得就簽約
準備加入狗會秘撈
想問我申請WN
一日係咪一定返7放3?
thx

同問緊

有無大大解答下我地

WN通常返7放1-2
通常一個禮拜唔止兩日, 直到你control為止 (返左2個禮拜>18個鐘)
星期六日如有德甲/英超就一定返到(報加班, 抽都唔使抽), 例牌唔夠人

前幾日in完

唉為咩呢 要簽70% auto in
準備加入狗會秘撈
想問我申請WN
一日係咪一定返7放3?
thx

同問緊

有無大大解答下我地

WN通常返7放1-2

前幾日in完

姐係點
唔明你地個玩法
準備加入狗會秘撈
想問我申請WN
一日係咪一定返7放3?
thx

同問緊

有無大大解答下我地

WN通常返7放1-2

前幾日in完

之前唔係有新仔出黎講左無簽過咩
準備加入狗會秘撈
想問我申請WN
一日係咪一定返7放3?
thx

同問緊

有無大大解答下我地

WN通常返7放1-2

前幾日in完

姐係點 可唔可以解釋下
完全唔明
準備加入狗會秘撈
想問我申請WN
一日係咪一定返7放3?
thx

同問緊

有無大大解答下我地

WN通常返7放1-2

前幾日in完

唔係証實左有咩
準備加入狗會秘撈
想問我申請WN
一日係咪一定返7放3?
thx

同問緊

有無大大解答下我地

WN通常返7放1-2

前幾日in完

唔係証實左有咩

我都有問過d新人, 唔知係真係無定佢地不以為意
準備加入狗會秘撈
想問我申請WN
一日係咪一定返7放3?
thx

同問緊

有無大大解答下我地

WN通常返7放1-2

前幾日in完

唔係証實左有咩

*佢地話無
係都唔肯講
使唔使咁
係都唔肯講
使唔使咁

即係聽call率

WN通常返7放1-2

前幾日in完

唔係証實左有咩

*佢地話無

Err 我兩張contract都冇寫聽call率(今個月頭簽第二張) 同暫時都好似未聽過"要70% auto in"呢個指令

前幾日in完

唔係証實左有咩

*佢地話無

Err 我兩張contract都冇寫聽call率(今個月頭簽第二張) 同暫時都好似未聽過"要70% auto in"呢個指令

利申 一個星期多數返一日 聽漏左嘅話咁我就唔清楚了
係都唔肯講
使唔使咁

即係聽call率

個人黎講一路都認為係無,
純粹係某一兩個ZONE搞想拉返高個平均

因為以TSW為例,基本係得1B先唔夠數拉人去坐監
更何況前一兩個星期已經放返一大堆人出黎
得返幾條友仲坐緊
有冇人知quit左還職員證係咪一定會比返100蚊
打左去申請報DL 點知話夠人
轉左做R1
我都冇聽過要夠auto in,返左7日
本身打算考完dse去做
想問下人工幾錢一個月?
返工個陣做咪坐係到等電話入就得?
有冇得偷懶上網?
tw巴絲有冇睇broad 上期個個$700獎 第一名9x% cls

實係班師奶拎啦
人地無全職
聽99% call都唔會死

唔好話c9,有d後生都想攞,我ST,見過有個舊人響舊centre時期已經有返,都照想攞,果陣響舊centre見條友又唔係坐定到收工喎,係入到新center先咁

做壞哂規矩
為左果少少bonus
就俾人溫水煮蛙

所以場場去廁所

我都係
巴打幾多成有無照過肺?

exactly唔清楚,如果日馬返7個鐘場場去既話,我諗最多得6成,不過從來都冇俾人照過肺
反正我出面有正職,就算唔做都唔會話太大損失,不過我到依家仲返,係真係為左返去9hea有錢收,同埋自己本身都成日同唔少同事吹水蛇王睇馬(同埋9up),所以先一直返落去

以前就真係鳩hea
自從要50%
聽call 7成
真係無哂意思
Wa星期日十場本地加一場海外
又冇bouns

翻一粒鐘早走算
有冇人知quit左還職員證係咪一定會比返100蚊

係,交證就快d拎番,唔交就等一年半載
又冇bouns

翻一粒鐘早走算

馬更chur到癲真係唔係人做 當時做三個月quit左寧願做人工低好多既pt sale

都係果句
以前幾chur幾多call都唔係問題
每場去17分鐘廁所
一個月請幾多日假又得
幾爽
宜家?!
又要迫人翻50%
又要迫人聽70%call
仲係part time咩
制度仲on9過全職
又冇bouns

翻一粒鐘早走算

馬更chur到癲真係唔係人做 當時做三個月quit左寧願做人工低好多既pt sale

都係果句
以前幾chur幾多call都唔係問題
每場去17分鐘廁所
一個月請幾多日假又得
幾爽
宜家?!
又要迫人翻50%
又要迫人聽70%call
仲係part time咩
制度仲on9過全職

返50%,我知佢多想d人返
以前有d人真係成個馬季先返得兩三次
隱形員工咁
但你吸引人返,一係就bouns喇屌,整條八串一bouns,實多d人
一係你set低d,要返三成算
上年50%出席率之後 暑假quit左
而家70%接call又係咩玩法?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞