[狗會]電話投注員工吹水區 (2) 政策就愈黎愈on9 B仔就愈黎愈少

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
每個星期一次PP
唔記得改時間
遲硬到
想問今個月我已經4日冇返 但黎緊有一日變左係星期一我又返唔到 要再請多一日假就會<50% 但我已經短促太多準備食一封信
咁我係咪會<50%一封 短促又一封?

上個月同你同樣情況
返唔夠50% 短促左五次

個文職撚同我講 唔知乜春每季有得豁免一次
如果今個月再短促超過兩次就要收信
然後三月返唔足50% 只要今個月返夠50%就唔洗收信
(50%好似係連續兩個月唔夠先收信)

有錯勿屌,我做左成年都唔知係點

啱該你呀 因爲我其中一日唔小心曠左工 跟住個文職話咩咩短促x次了要收信 總之啫係原來有一次豁免
想問今個月我已經4日冇返 但黎緊有一日變左係星期一我又返唔到 要再請多一日假就會<50% 但我已經短促太多準備食一封信

3月起有無用過個豁免 無用今個月咪請盡佢用左個豁免

原來係咁 唔該曬
豁免每半年1次,第2次唔夠出果封已經會係serious黎
遲到幾多次先收信
遲到幾多次先收信

3次
廁所好焗
17冇B?
遲到幾多次先收信

3次

一季
定一個月
17冇B?

3月20 3月30 先有
其實周圍都冇曬人得自己靜靜地聽call 都幾好

早走哂?
唔記得改時間
遲硬到

是咪坐樓上?

早走哂?

係 成條line 得番5個 我左右隔離都走曬

早走哂?

together 啦

早走哂?

有無衝動好想走埋一份?

早走哂?

有無衝動好想走埋一份?

放左逼冇得走

早走哂?

有無衝動好想走埋一份?

放左逼冇得走

其實25分鐘break計埋落聽call率%真係好on9
唔記得改時間
遲硬到

是咪坐樓上?

唔係
17冇B?

3月20 3月30 先有

十七都有五十
唔記得改時間
遲硬到

是咪坐樓上?

唔係

又話遲翻?過左7點都無得上2樓?
遲到幾多次先收信

3次

一季
定一個月

1個月

上個月同你同樣情況
返唔夠50% 短促左五次

個文職撚同我講 唔知乜春每季有得豁免一次
如果今個月再短促超過兩次就要收信
然後三月返唔足50% 只要今個月返夠50%就唔洗收信
(50%好似係連續兩個月唔夠先收信)

有錯勿屌,我做左成年都唔知係點

啱該你呀 因爲我其中一日唔小心曠左工 跟住個文職話咩咩短促x次了要收信 總之啫係原來有一次豁免

短促一封
曠工一封
50% 冇豁免就一封
遲到幾多次先收信

3次

一季
定一個月

1個月

咁唔怕,一個月冇幾可遲到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞