[狗會]電話投注員工吹水區 (2) 政策就愈黎愈on9 B仔就愈黎愈少

1001 回覆
3 Like 1 Dislike

唔係d廢老落唔切會冚玻璃既咩

D老野落唔切佢自己嘅事,如果我係入面坐機D馬入閘我就會催翻佢地轉頭

唔識你地部電腦 好似複雜過我地好多 有得看直播?

兄弟, 我哋最快如果唔洗找錢五至十秒一個客, 你哋快極有個譜啦。 講到直播, 根本係CRA福利

最快一條飛都要廿秒 仲要冇乜位望到部電視

我唔明點解咁多人做電話投注部 你哋嗰邊有咩優點呀

對自己個樣無自信

仆街啦咁,我對我個樣都冇乜自信
利申:暗瘡人
呢度好似無咩青衣同事

hi

你地個邊咩環境

好撚hea
個主任入廁所趕人 我地就入canteen
臉皮厚就無敵

主任都出埋馬
呢度好似無咩青衣同事

hi

你地個邊咩環境

好撚hea
臉皮厚就無敵

主任都出埋馬

我地呢邊係manager入黎趕

好hea嫁炸,做慣就好做

D老野落唔切佢自己嘅事,如果我係入面坐機D馬入閘我就會催翻佢地轉頭

兄弟, 我哋最快如果唔洗找錢五至十秒一個客, 你哋快極有個譜啦。 講到直播, 根本係CRA福利

對自己個樣無自信

唔好咁啦
我覺得電話投注反而仲大壓力啦,又要聽啲阿叔on9口音講邊馬, 又要畀佢哋屌。 做分行喺大堂行行企企唔好咩, 有時聊下啲客吹水不知幾過引, 啲客發癲咪叫經理出去搞。重點係就腳同59/h

我正正就係覺得就腳
不過未apply,唔知請唔請

睇你可以返到咩更啦, 如果係見D旺區 多數都會請,巴打打算見咩區

離島
我打算返b1 如果b都ok嘅 要同佢夾時間

離島D行好似收早D?
呢度好似無咩青衣同事

hi

你地個邊咩環境

好撚hea
臉皮厚就無敵

主任都出埋馬

青衣最話得事既唔係啲經理主任而係啲呀姐
呢度好似無咩青衣同事

hi

你地個邊咩環境

好撚hea
臉皮厚就無敵

主任都出埋馬

青衣最話得事既唔係啲經理主任而係啲呀姐

真係唔同中心唔同特色
我覺得電話投注反而仲大壓力啦,又要聽啲阿叔on9口音講邊馬, 又要畀佢哋屌。 做分行喺大堂行行企企唔好咩, 有時聊下啲客吹水不知幾過引, 啲客發癲咪叫經理出去搞。重點係就腳同59/h

我正正就係覺得就腳

睇你可以返到咩更啦, 如果係見D旺區 多數都會請,巴打打算見咩區

離島

離島D行好似收早D?

我諗算係正常掛
有夜馬就收11
冇就好似收9半咁上下

應該59蚊無記錯既話

唔係人做 要看賭仔面色

以前就有優點
場場10幾分鐘廁所開p
請假又任請
無皇管
同班fd圍喂喂翻去hea下都不知幾爽

宜家?
其實分行服務助理係做啲咩 易唔易請?
諗住遲啲去apply

我諗好處係唔洗著制服同埋唔洗面對d爛賭鬼

我正正就係覺得就腳

離島

離島D行好似收早D?

我諗算係正常掛
有夜馬就收11
冇就好似收9半咁上下

我果間平日都收11點
諗住遲啲去apply

分兩邊,一係行街一係坐機。行街就答下D客問題幫D寫下飛計下注數咁,坐機就淨係打飛,就咁放張飛落部機到就得

我諗好處係唔洗著制服同埋唔洗面對d爛賭鬼

不過好似好苦悶,有冇得同人吹下水咁?
諗住遲啲去apply

易唔易請就睇間行要唔要人姐,基本上冇咩要求,面試都係好hea

但係可唔可以不斷有空閒玩電話同坐

後面成日有個經理看住

但係可唔可以不斷有空閒玩電話同坐

後面成日有個經理看住

分行少左錢要自己填喎
想問返wn
平均一個月揾到幾錢到
係咁加班加到盡有幾多
黎緊準備返

瘋狂加班+extend 見過有人9k

首先你要抽到加班
近呢兩三個月都加唔到5日
利申沙田ps

ps

c4 星期六日有英超一定加到班,抽都唔使抽

其實淩晨時份d波peak唔peak 最多就係淩晨但感覺上唔Peak

如果星期六日計呢就19-23係最peak, call接call足5個鐘
23之後就好好多, 加上有時tsw會開2300/2330, 之後就會靜返15-20分鐘, 再之後凌晨就正常返~3分鐘一個call
想問返wn
平均一個月揾到幾錢到
係咁加班加到盡有幾多
黎緊準備返

首先你要抽到加班
利申沙田ps

PS好難加 除非係CK

CK
週末波更真係做到想死
想問返wn
平均一個月揾到幾錢到
係咁加班加到盡有幾多
黎緊準備返

首先你要抽到加班
利申沙田ps

PS好難加 除非係CK

CK
週末波更真係做到想死

CK跟本波客多
想問返wn
平均一個月揾到幾錢到
係咁加班加到盡有幾多
黎緊準備返

首先你要抽到加班
利申沙田ps

ps

c4 星期六日有英超一定加到班,抽都唔使抽

其實淩晨時份d波peak唔peak 最多就係淩晨但感覺上唔Peak

如果星期六日計呢就19-23係最peak, call接call足5個鐘
23之後就好好多, 加上有時tsw會開2300/2330, 之後就會靜返15-20分鐘, 再之後凌晨就正常返~3分鐘一個call

淩晨都3分鐘一個call 即係無得訓下
有冇巴絲係做緊分行服務助理?
電話投注就話明$55/鐘,咁分行服務助理呢?
分行服務助理係咪即係門市到做counter位個啲?

應該59蚊無記錯既話

唔係人做 要看賭仔面色

唔理就最好 落唔切wfc

催番佢地 比我就話之你去死
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞