[狗會]電話投注員工吹水區 (2) 政策就愈黎愈on9 B仔就愈黎愈少

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
第一次學transfer call俾組長
亂鳩咁 禁
瘋狂打錯俾組長

Transfer call 做乜鳩
亂鳩咁 禁
瘋狂打錯俾組長

宜家無得舉手ma
亂鳩咁 禁
瘋狂打錯俾組長

宜家無得舉手ma

原來你地一向都係舉手咁膠
依家係咪Windows 介面
其實你地講既b仔係有幾多 點計?
同想問如果個組長編左我返1 3 5
我其中有日返唔到 有無得唔返/轉返第日
你地有無人聽過1個1882cti要入驗證碼既call
好鬼煩一日打幾次入黎
個驗證碼都記得

應該得某啲位先要聽

呢個咁的CTI真係一個多此一舉的野黎
雖然方便左唔洗入號碼密碼
其實你地講既b仔係有幾多 點計?
同想問如果個組長編左我返1 3 5
我其中有日返唔到 有無得唔返/轉返第日

b仔就自己去番notice board到睇, 基本上有b仔果日唔遲到唔早退先有
返唔到可以請假, 但留意一個月要返50% roster
過幾日去in電話投注,請問有咩要注意?

求其得啦

求其得啦

我見置頂post寫in嗰時要着西裝,係真唔係?

求其得啦

你到時候就知道😌🤦🏼‍♂️

求其得啦

邊洗,便服就得,但唔好著短褲拖鞋

求其得啦

好 唔該巴打
想問下而家早走係咪有限制 上星期個主任話我2月早走得太多比左個verbal warning我

邊個centre?

ST

好想同主任面談

d囡

得一個覺得唔差

個個主任著條裙著咁短都唔知博乜
點cut線架
過幾日去in電話投注,請問有咩要注意 ?

求其得啦

我見置頂post寫in嗰時要着西裝,係真唔係 ?

好 唔該巴打

痴線
呢度個個都係著老西in
唔係做咩頭post 會寫
遲下dse完大把人去見
做人做鬼自己諗啦
過幾日去in電話投注,請問有咩要注意 ?

求其得啦

我見置頂post寫in嗰時要着西裝,係真唔係 ?

好 唔該巴打

痴線
呢度個個都係著老西in
唔係做咩頭post 會寫
遲下dse完大把人去見
做人做鬼自己諗啦

咪玩人啦
Part time 炸
train完2日 少少感想
返份咁既濕9 pt工
又再test呢樣個樣test幾十次咁
唔講以為自己考緊公務員
rules又多又煩 狗會無撚野呀
揾定第2份算
返份pt都煩過人
返份咁既濕9 pt工
唔講以為自己考緊公務員
揾定第2份算
返份pt都煩過人

training比錢你坐喺度聽佢廢up
你唔想聽可以主動話要走既

你過左training,聽到無停手既日子先準備開始

btw d政策只會越來越on9 越來越多越來越煩
而家果班廢老咁怕死 任由狗會得寸進尺
返份咁既濕9 pt工
唔講以為自己考緊公務員
揾定第2份算
返份pt都煩過人

其實班c9仲串過d後生,聽到佢地成日疾鳩d客
返份咁既濕9 pt工
唔講以為自己考緊公務員
揾定第2份算
返份pt都煩過人

一間咁既狗會
係到懶專業懶有rules 真係想嘔
明明返份pt都要搞咁多野 唔係諗住d pt仔會對佢份工咁上心呀
返份咁既濕9 pt工
唔講以為自己考緊公務員
揾定第2份算
返份pt都煩過人

一間咁既狗會
明明返份pt都要搞咁多野 唔係諗住d pt仔會對佢份工咁上心呀

看黎又要等做死一個人 先俾我地無限請假
死左
想問依家仲有無得蛇王
記得以前 (7,8年前) 跑馬日 場場頭20分鐘都去蛇 齋做尾10分鐘
返份咁既濕9 pt工
唔講以為自己考緊公務員
揾定第2份算
返份pt都煩過人

一間咁既狗會

看黎又要等做死一個人 先俾我地無限請假

有無烈士
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞