[狗會]電話投注員工吹水區 (2) 政策就愈黎愈on9 B仔就愈黎愈少

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
咩係基本獎賞?
Tw做左4年,已辭

4年
還記得西裝友年代嗎?
又接到上次個條on9仔call 買即場過關轉賠率就屌鳩我唔駛同佢講陣間又要講多次 今次撩鳩返佢引佢爆粗掉比組長 mark埋佢02字頭 廢中聲 呢d世紀垃圾唔駛同佢客氣

巴打幫左其他同事 功德無量

呢個閪客 轉賠率唔駛理照去唔7識同人講 有心等我去唔到飛既話同佢講轉左咩賠率再入位屌鳩人 懶係有道理同我講咩陣間又要講多次 傻閪到

好似唔岩Guideline喎 轉賠率都要重新覆
又接到上次個條on9仔call 買即場過關轉賠率就屌鳩我唔駛同佢講陣間又要講多次 今次撩鳩返佢引佢爆粗掉比組長 mark埋佢02字頭 廢中聲 呢d世紀垃圾唔駛同佢客氣

呢個閪客 轉賠率唔駛理照去唔7識同人講 有心等我去唔到飛既話同佢講轉左咩賠率再入位屌鳩人 懶係有道理同我講咩陣間又要講多次 傻閪到

好似唔岩Guideline喎 轉賠率都要重新覆

佢要搵位屌你覆唔覆都屌
SO一律唔駛理,每次轉都要重新覆
上馬會員工個論壇有個post講ps 14/3好似有人偷電話?

個論壇唔係死左好耐
上馬會員工個論壇有個post講ps 14/3好似有人偷電話?

咁多cam都敢偷

好似唔岩Guideline喎 轉賠率 都要重新覆

佢要搵位屌你覆唔覆都屌
SO一律唔駛理,每次轉都要重新

唔係指呢樣 個客係屌「我通知佢賠率轉左乜野」呢樣野 話咩講完陣間覆飛又會再講

都係Guideline黎姐 要通知嫁嘛
聽講狗會之後會改一個月唔可以早走>=1000分鐘....

又要翻50%
又要聽call8成
又唔俾早走

係你就搞到上報紙

佢要搵位屌你覆唔覆都屌

唔係指呢樣 個客係屌「我通知佢賠率轉左乜野」呢樣野 話咩講完陣間覆飛又會再講

同每次轉完都要覆一樣,都係程序黎,無得簡略
一屌即彈
聽日第一日番工做狗 有咩要注意

佢要搵位屌你覆唔覆都屌

同每次轉完都要覆一樣,都係程序黎,無得簡略
一屌即彈

佢愈嬲我愈興奮
C3 05-10年同事留名
垃圾青衣個部汽水機長期缺貨
不如掉左部機佢好過啦
有bonus個日早走仲有冇$50
我想知可唔可以翻30分鐘就報早走
我想知可唔可以翻30分鐘就報早走

可以 看佢俾唔俾你走
有bonus個日早走仲有冇$50

廁所鳩hea中
放break中
有冇巴打相認
繼續廁所鳩hea中
理得佢死
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞