[狗會]電話投注員工吹水區 (2) 政策就愈黎愈on9 B仔就愈黎愈少

1001 回覆
3 Like 1 Dislike

多謝解答

話說2月d $50bonus係咪連埋3月3號一齊出架?同埋份糧係21/1-計到幾多號?我唔記得左mark底 有冇人記得?

21/1-24/2, 呢段時間既人工同bonus會係3月3號出

唔該曬呀唔該曬呀
唔知有上過去做priority既ching覺唔覺 S1客係特撚別戇鳩 唔係一個半個 基本上冇幾多個係有禮貌 一打黎 聽得出語氣同打1885班客既語氣完全唔同 有時D即場仲會吹鳩你快D快D 吹唔係問題 1885有D客都會話麻煩你快少少 而唔係命令你當自己大爺 聽到呢D閪客就燥到即場都落錯飛轉比組長

唔知巴打是咪ST
TSW除左新仔大部分人都要聽紅卡客
戇鳩已經唔係近來既事,由幾年前一開始已經係咁
都化撚晒,快手聽完去個廁所算

st
唔知priority係咪同殘障個d優先座一樣意思 個腦有殘障鳩亂投訴既就升佢做特殊客戶

有咩分別 味覆多句結餘

平時買得比較多+年資,
個評分到就會升,但有機會變返NORMAL
所以個個以為自己大爺

BTW咩叫覆多句結餘

普通 : 請投注
S客戶:結餘 xxxx 請投注
聽日11場都無bonus係咩玩法

場場去十二分鐘廁所
有冇巴同事知馬更去到馬季完結之後係咪就失業?

係,開鑼再見

沙田係咪可以打番去加班?

執生啦ching

今日百幾場波都冇60啦

四料娛樂(海外賽+本地馬+波+碌含彩)都冇

今日百幾場波都冇60啦

四料娛樂(海外賽+本地馬+波+碌含彩)都冇
呢個時勢點解仲有人為左果80%賣命 班友正港奴
唔知有上過去做priority既ching覺唔覺 S1客係特撚別戇鳩 唔係一個半個 基本上冇幾多個係有禮貌 一打黎 聽得出語氣同打1885班客既語氣完全唔同 有時D即場仲會吹鳩你快D快D 吹唔係問題 1885有D客都會話麻煩你快少少 而唔係命令你當自己大爺 聽到呢D閪客就燥到即場都落錯飛轉比組長

唔知巴打是咪ST

st
唔知priority係咪同殘障個d優先座一樣意思 個腦有殘障鳩亂投訴既就升佢做特殊客戶

有咩分別 味覆多句結餘

平時買得比較多+年資,
所以個個以為自己大爺

BTW咩叫覆多句結餘

初初入職個陣未有紅卡呢樣野的確見有部分同事見到特選客會咁講
後來其他同事做得耐左唔知點解好似有個共識咁,一來無叫咁做,二來會養到班客以為一定要講,有時唔講個客屌返轉頭,咁大家開始都唔再講,用左好長時間班客先慣左唔會講,想知就入左戶口再問
希望大家跟返標準流程唔好自己加野
Tw多唔多靚女?

你都係Tw?

Yes...
啱啱請準備train咋

tw當然多靚女
40年前ge靚女

真係咁絕望?
我真係要毒撚到工作環境都冇靚女?

多數呢D都係係你不強求的情況下出現

但係咪真係好少後生仔女
全部廢中嬸嬸?
Tw多唔多靚女?

你都係Tw?

Yes...
啱啱請準備train咋

tw當然多靚女
40年前ge靚女

真係咁絕望?

但係咪真係好少後生仔女
全部廢中嬸嬸?

你報雙乳可能多D

唔知巴打是咪ST

st

有咩分別 味覆多句結餘

平時買得比較多+年資,
所以個個以為自己大爺

BTW咩叫覆多句結餘

初初入職個陣未有紅卡呢樣野的確見有部分同事見到特選客會咁講
後來其他同事做得耐左唔知點解好似有個共識咁,一來無叫咁做,二來會養到班客以為一定要講,有時唔講個客屌返轉頭,咁大家開始都唔再講,用左好長時間班客先慣左唔會講,想知就入左戶口再問
希望大家跟返標準流程唔好自己加野

收到收到

你都係Tw?

Yes...
啱啱請準備train咋

tw當然多靚女
40年前ge靚女

真係咁絕望?

但係咪真係好少後生仔女
全部廢中嬸嬸?

你報雙乳可能多D

屌tw有雙乳咩

Yes...
啱啱請準備train咋

tw當然多靚女
40年前ge靚女

真係咁絕望?

但係咪真係好少後生仔女
全部廢中嬸嬸?

你報雙乳可能多D

屌tw有雙乳咩

唔清楚
Tw多唔多靚女?

你都係Tw?

Yes...
啱啱請準備train咋

tw當然多靚女
40年前ge靚女

真係咁絕望?

但係咪真係好少後生仔女
全部廢中嬸嬸?

有靚女又點呀 一埋位就call接call 有陣時坐全日都同左右二邊無交流

你都係Tw?

Yes...
啱啱請準備train咋

tw當然多靚女
40年前ge靚女

真係咁絕望?

但係咪真係好少後生仔女
全部廢中嬸嬸?

有靚女又點呀 一埋位就call接call 有陣時坐全日都同左右二邊無交流

冇得吹下水?
不過我自問生得柒都唔敢期望太多

Yes...
啱啱請準備train咋

tw當然多靚女
40年前ge靚女

真係咁絕望?

但係咪真係好少後生仔女
全部廢中嬸嬸?

冇得吹下水?

你新同事? call接call 邊有時間吹到水

你都係Tw?

Yes...
啱啱請準備train咋

tw當然多靚女
40年前ge靚女

真係咁絕望?

但係咪真係好少後生仔女
全部廢中嬸嬸?

以前未搬前做PS有樣好係就算只係CHI,如果坐正1C個排都係少call
上個post臨尾我講過我就是成功的例子ge,就係有一日夜馬我因為上堂上到六點,改到1845就坐1C個排,
一坐低隔離個女仔同我講聲hello就...

你都係Tw?

Yes...
啱啱請準備train咋

tw當然多靚女
40年前ge靚女

真係咁絕望?

但係咪真係好少後生仔女
全部廢中嬸嬸?

以前未搬前做PS有樣好係就算只係CHI,如果坐正1C個排都係少call
上個post臨尾我講過我就是成功的例子ge,就係有一日夜馬我因為上堂上到六點,改到1845就坐1C個排,

tw當然多靚女
40年前ge靚女

真係咁絕望?

但係咪真係好少後生仔女
全部廢中嬸嬸?

冇得吹下水?

你新同事? call接call 邊有時間吹到水

係呀

Yes...
啱啱請準備train咋

tw當然多靚女
40年前ge靚女

真係咁絕望?

但係咪真係好少後生仔女
全部廢中嬸嬸?

屌你肯撚定係靚仔
唔係點會有女主動講hello
嘩咁快開到第2個post,各位齊齊繼續屌狗會

TSW馬更人士表示太奈無返星期六晚的4料娛樂,好唔習慣peak到咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞