[狗會]電話投注員工吹水區 (2) 政策就愈黎愈on9 B仔就愈黎愈少

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
有無tsw同事試過r2更轉r1 想搵多啲錢

R1係8hrs嘅更呀? 我唔係好熟d更名
不過我識有一個人之前係由r2轉去8hrs更 佢話佢做左3個月就可以申請問下轉唔轉得(定唔知係組長/上面嗰d啦會問)
但我做6個鐘已經係比盡佢 好悶
我想問PS係咪要個別申請調過去?定係要主任邀請

PS以前就好做 而家同C1234有乜分別

何出此言 有分別嗎

差好遠,比人借過去做PS一次,PS嘅peak同C1234嘅peak係兩回事

都係CHI? 其實我唔知你地C1234點排職級

CHI呀,我都唔知點排
利申做左一個月咋

PS既馬更比其他中心輕鬆dd架
主任話Chi係做其他中心既backup

何出此言 有分別嗎

差好遠,比人借過去做PS一次,PS嘅peak同C1234嘅peak係兩回事

CHI呀,我都唔知點排
利申做左一個月咋

真係?ps chi夜馬call接call喎 最多休息一兩秒
抬頭睇screen全場都係藍色
如果咁都係back up 咁其他中心真係好辛苦下

利申尋晚先番完

何出此言 有分別嗎

CHI呀,我都唔知點排
利申做左一個月咋

係 開跑後5分鐘無call

何出此言 有分別嗎

CHI呀,我都唔知點排
利申做左一個月咋

agree! 果日借過去聽海外,哇頂係就開波先入兩個call,之後hea (我岩岩先換第二份contract)

何出此言 有分別嗎

CHI呀,我都唔知點排
利申做左一個月咋

agree! 果日借過去聽海外,哇頂係就開波先入兩個call,之後hea (我岩岩先換第二份contract)

你呢個情況應該係聽CHI KEY

其實問都無入 最直接就入紙
但應該無問題

R1係8hrs嘅更呀? 我唔係好熟d更名
不過我識有一個人之前係由r2轉去8hrs更 佢話佢做左3個月就可以申請問下轉唔轉得(定唔知係組長/上面嗰d啦會問)

姐係長馬更 唔該晒

其實問都無入 最直接就入紙
但應該無問題

我遲啲試下 唔該晒
有無手足知風筒可唔可以寄倉 下星期去台灣驚比人屌打行李
最撚憎買波 啲賠率成日變 一變又要重禁

可以 不過唔夠電壓就帶都冇用 反正酒店有

轉更應該直接入紙 因為問都哂氣
最撚憎買波 啲賠率成日變 一變又要重禁

英超德甲即場過關

一條飛repeat覆十幾次都得

轉更?

轉更?

應該覆緊我
今時唔同往日
以前讀U返馬會 連返兩日WEEKEND唔早走都冇問題 因為之後有DAYOFF
屌那星依家返緊工仲要連返兩日WEEKEND 肯撚定會早走 有BONUS都係咁話 自己份正職又成日OT 一星期返一日都OK 連返兩日就太食時間

都係去廁所算
唔知有幾多人有留意過呢個通知 cut客線如果被發現會即炒 馬會所有層位永不錄用

我cut線比佢捉過,最後無炒
唔知有幾多人有留意過呢個通知 cut客線如果被發現會即炒 馬會所有層位永不錄用

通常都係個客一開始講粗口
又或者個客唔收線又趕住去廁所先cut

咁係公司on lun9 竟然係個介面有個俾人cut線的option

咁係公司on lun9 竟然係個介面有個俾人cut線的option

點解啲服務大使咁煩

其實都講左好多年
舊Center 一入call 嘈到拆天即cut, 搬左新Center 已無咁做,但有時個客買完唔收線就會hold 住,等隔離位返到黎就即call 組長收線
呢家新Center 起嘛唔會咁多組長行黎行去,可以hold 多d 線
舊Center 一入call 嘈到拆天即cut, 搬左新Center 已無咁做,但有時個客買完唔收線就會hold 住,等隔離位返到黎就即call 組長收線
呢家新Center 起嘛唔會咁多組長行黎行去,可以hold 多d 線

有人周架 小心
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞