True Wireless 真無線耳機討論 (32)

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
你哋用nt01ax有無走電問題?我就算唔用擺喺度一晚都無3格電
肯定有問題
我放左係度三個星期冇用一格都冇走
我仲以為個個都係咁添,睇嚟要攞上行搞搞佢
買咗creative outlier air 先知原來唔support tws+
想問問電話長開住藍芽用無線耳機仲係咪好食電 同delay斷線問題
本身部機舊電細仲用偽線會否好大負擔
amazon
淘寶
我喺日本amazon買
不過見淘寶好似仲平啲
不過廢事支持淘寶
貴50有乜所謂
師兄用左幾日覺得點?

官網份稿話support喎
有冇人講下jaybird vista?
買左大陸隻mifo o5 pro希望好用
近期見到有隻叫human headphone,香港有貸未?
wf 1000xm3邊到買有平同有黑色 公司附近得凶宅有賣 仲要無黑色
唔係好想出去 但係sony官網又好似無免運費
Edifier tws5、creative outlier air 邊隻好?
我由senn downgrade 去 xm3
NC 重要d
我都係咁
同埋電量 都緊要
搭公共交通工具NC真係好重要
Tws5有同事用緊 聲就同mpow t5 差不多加有少少味精 幾舊水算有交代
AIR就冇聽過不過就有GOLD版 呢隻一定要換咗佢隻原裝耳塞 垃圾嚟
換咗就好好多 不過就會擺唔到落個差電盒
我個人就比較喜歡creative 多d 當然係用android aptx嚟比較
本身用緊monmentum mtw 和 wf-1000xm3
仲有個可能性
叉電盒唔夠兩格電本體會唔識自動disconnect
都唔算係降級嘅 我兩隻都有 兩隻都已經㷛開咗聲
計聲就一定係mtw靚d 但隻xm3有NC加持都唔錯!
其實一千蚊到最好買邊隻?試過avoit 唔太鐘意
部機有藍芽 5.0 就唔會好曬電
況且冇電咪叉電根本唔係咩大問題
creative outlier air gold
creative outlier air gold
同依兩隻相差有幾遠?
買左了 個叉電器搖果陣有聲 係咪正常
我自己個人聽感 以真無線嚟計
MTW 8 分(aptx)
XM3 7.5分(aac)
OUTLIER GOLD 6分 (aptx)
比巴打參考一下
以上聽感全部自己用cd轉無損嘅歌試嘅
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞