True Wireless 真無線耳機討論 (32)

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
有無巴打分享下1liberate air,e8,t5同melominia音質既比較
黎緊有冇新twe 出?
聽講性價比唔錯,但周圍多人的話個通話收音差D
留名等其他巴打分享
有無巴打分享下liberate air,e8,t5同melominia音質既比較
有冇巴打用過Accutone Vesta可以分享下 同埋Accutone係咪英國牌子嚟 定好似Nakamichi咁係中國嘢
想買第一對無線耳機
筆直1000樓下,聽開pop同rock
平時出街同跑步用,想買對連線穩定啲,唔一定要mic都ok,想問下有冇咩推介
利申 An機 平時用開RHA T20同ie70
收返
大家千奇唔好買T5
QC 有問題 個耳機制鬆撚到 搖係會有聲
我連續開兩盒都收皮 代理唔比再開
正常
3000內預算 想要音質好睇片無延遲既有咩選擇
跳左個nt01
mtw sony隻xm3 t5?
放對powerbeats pro黑色
有單有盒送你對type-e m size同濕9保護套

轉會放售

Tg:nxn500
1500內有咩選擇 用緊ip但聽歌想音質好過AirPods
同埋我放緊mtw
放緊mtw 有冇興趣
1500內 Cambridge audio 果個?
bose soundsport free ? <- 0隔音
nural?
Sportfree睇片打機有延遲

Mtw個漏電問題解決左未?
真心唔知 我成日有差冇留意
衛信T5做緊1999 仲有分期
係咪最平了
t5真係咁多問題?好似10個有5個都賴野既
開心使用中
taotronics duo free+ 開心使用中
但聲好似只係不過不失 希望煲耐啲會有改善
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞