True Wireless 真無線耳機討論 (32)

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
sony果隻noise cancellingo唔ok?

除咗sony store唔知邊到有得試
有冇師兄用緊Bose Sounds Sport Free?
想問下會唔會有斷線或者睇片大delay嘅問題
細佬岩岩試完
覺得音色符合我自己要求(以人聲為首要,其次係bgm) 但其他detail應該唔及用家清楚
另外有朋友推薦Cambridge Audio Melomania 1
見到前面有師兄用緊話樂器聲好正
介唔介意分享多小小人聲方面有咩感覺
先謝
睇完大家介紹 再試左幾隻
最後入手
其實Melomania 1 聲都好好,不過上耳唔太舒服

另外 Sudio 個款好 靚 又舒服
不過聲音真係會比較平凡
細佬岩岩有試Sudio Tolv
左耳好難搵岩位聽聲 音色就真係好一般
乜柒都有驚喜
Mw07 同aviot個隻2揀1
邊隻好
擺唔到兩日fullday
但實際用大概3-4hrs
但真係可以去上下
今日去百記試過,又真係都唔差,音場幾闊
不過最後冇買佢
耳聽爲實 是但落間衛訊 百記試下
邊隻岩帶 岩聽就去馬喇
如果唔係佢走電問題,我都會買佢
買左aviot個隻了
試左幾款
差時係sony最舒服同聲音最平均
呢隻有諗過 除了呢隻 仲有冇其他傾電話方面都ok架?
個人覺得mtw同xm3音質上差唔多
係屋企用mtw出街用xm3
已入xm3 但通話始終都係AirPod 最好
同埋有冇巴打知點轉個模式一時得一時唔得
巴打結果買咗邊隻?
試埋邊啲耳機比較過?
我都想知等同咩價位
有無人試過Sony wf1000xm3 其中一隻耳完全無反應!?
耳機盒係有電 叉電位好乾淨 用用下無啦啦斷左線
$800有乜推介,有冇人聽過mavin air x
左耳經常拎出黎冇燈著,要放一放入盒再拎先著燈

係百老匯訂要星期五先有貨
今日係旺角搵左一轉都無現貨 xm3
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞