True Wireless 真無線耳機討論 (32)

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
用緊 sabbat e12, 其實音質都可接受, 但好似完全冇 bass
如果買 aviot TE-D01d, 音質同 bass 會唔會好 d?
日本賣 11,000 yen 價錢都 ok
有冇巴打放二手 soul stxs 2連耳機

我唔見左個充電盒
有冇人知差滿t5個盒大概要幾耐到?

返香港買喇
買左t5一星期 連手機都好少斷 係個燈成日閃
電好夠 大電量黎講個叉電盒算好細
音質方面 唔知係咪煲唔夠
好似同啲500蚊咁上下質素
型係幾型既 不過拎唔到去做運動
但隔音方面都唔差 帶得舒服
日本已出 nuarl nt110
本身想買nt100咁而家可以等下先
https://nuarl.com/zh/nt110/
旺角都有貨喇
買左
做唔到運動嘅意思係普通慢跑都易甩?
新手未玩過true wireless 想試
同 nt01ax比, 呢隻係唔係target for outdoor?
nt100出果時都係話章動為主,ipx7防水防汗
運動
已送到
喺邊度訂? 好有興趣 但見review有人話會有buzzing issue
sony xm3 終於到手啦
個聲真係好好J 個bass算接受到
至於個NC 做得真係幾好 起碼好過隻jabra
個差電盒好大 但好好拎 唔會咁易跌 可能係防滑膠
不過講電話就一般 一般聽到你講乜 唔會聽唔到我講乜 但同樣話個background 好多noise 搞到聽過個會好嘈 以為你去左唱K
台灣代理可以送到香港
搵吓先 等你評測
有無d$1000內運動耳機推介
加多少少bose soundsport
留明
Sony xm3 個盒放唔放到落褲袋?
邊到買最平?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞