True Wireless 真無線耳機討論 (32)

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
mtw個apps成日都揾唔到個耳機
有無邊隻qualcomm嘅會stable啲
睇過好多review都話大部分都奶野
以前用mpow都冇野呀
有, 唔用youtube原生apps, 用browser 或者export 條link 去FB 睇,響ip 上都唔會再有甩咀既問題,咁到底係咩原因,除咗google 自己之外,我諗問apple都唔明
呢隻幾抵喎又, 係唔知d聲點 琴日試左隻bonnaire都唔差
想睇片零delay 500蚊budget得唔得
見到隻Sabbat X12 Ultra 用高通晶片係咪會好過x12 pro同e12
原來出了新版?好唔好真係要試wo
弱弱一問
Jabra active 65T
跌左左耳
有冇得配返?如有知唔知幾錢?
上星期見隻 edifier tws5減價 4舊鬆d到手
一試就覺得呢隻有驚喜 係呢個價位唔錯
平放一對全新只開過一次ATH-CKR7TW,有意留tg
邊間有減價
Xm3 戴去跑步有冇問題?
建議自己出去試下
開頭都心大心細依兩款簡邊款
帶上去聽過幾首歌就有明顯分別
最後簡左SONY (帶舒服過mtw 同聲方面sony分到d樂器聲)
(出去試左先 唔好問)
好 唔該晒 CHING
邊度買4舊幾水?
price.com都唔覺
都係淘寶到買
想問日森代運用邊間過到機會大?
想問下monster clarity hd airlinks呢隻如何 見網上唔係好多人講
Shipbao
Sorry , 新手,星際有冇得試晒兩隻
試過Sony, 唔知係咪無裝佢個apps 調較,覺得開到最大聲都只係我平時正常音量
完全唔明pbp明明係入耳式,用落完全唔入耳感覺耳道邊到掂唔到
我係百老匯都試 有哂兩款可以試
但係Sony唔覺裝左app之後有大聲左
用緊aviot te-d01b
諗緊好唔好轉sony 隻wf xm3

想個wf 同wh 比個noise cancelling 同音質係咪差不多? 我自己有隻wh, 不過夏天出街熱到死唔想用
試wf xm3, 首歌一多樂器就會拆聲, 唔知係我聽果個有問題定點

xh雖然bass對我黎講有啲多但音質noise cancellation好似都好啲, 不過out budget
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞