True Wireless 真無線耳機討論 (32)

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
排名不分先後 暫時最多人傾如下:
B&O Play BeoPlay E8
Bose SoundSport Free
AirPods
Jabra Elite 65t
Jabra Elite Active 65t
RHA TrueConnect
Sennheiser MOMENTUM True Wireless
Master & Dynamic MW07 True Wireless
ATH-CKR7TW
ATH-SPORT7TW

詳細可以自己再追Post

TheClub有email隨時拎得
衛記會員可以搵巴打借

巴打們想搵彤少試耳機可以係TG搵佢
https://t.me/joinchat/Fum_jRL4-JDwDoCZ9p4vrw
留個名,過兩個星期去日本試下隻cks5tw正唔正先
有冇人試過sudio tolv?
想買個藍牙耳機玩,平時聽歌,做運動用
想問下各位巴powerbeats pro 如何?
入手了

音質點啊ching
Push planning to buy airpod2 btw 有冇風話將會出airpod3
有冇巴打用KLIPSACH T5
剛青衣城買走最後一隻 係豐澤到街燈位都無窒過
聲都好滿意
T5 網上d 評測都係 講佢個通話垃圾 收好多雜音
用ipod係咪無謂浪費錢轉true wireless
買左ass真係好出,個人感覺出過龍,最後換左dot++耳塞 攞返個平衡
有冇巴打講下ath 5tw啲聲點?
有無bro見到邊度有得試T5
想衝
唔小心order多咗個klipsch t5
5%off discount買嘅, 大概禮拜二到貨
有冇巴打有興趣接手
用緊iphone x,想請問食雞 + 聽歌嘅話,推薦邊隻真無線?

上網睇有人推薦Jabra Elite Active 65t

有無其他選擇

無budget上限
幾錢呀巴打
有d 性趣
1899買嘅 你想幾錢 我都唔好意思開價
nt01ax香港邊到有行貨買?
期待你report!
用開im50
一直想入返對真無線
但一直都睇唔啱任何一對
見到鐵三角出呢隻實惠咁多
好有興趣
用開im03都係
之前用過幾日indiegogo買既
不過d聲真係麻麻
大佬等你包膠, 諗緊呢隻同t5
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞