True Wireless 真無線耳機討論 (32)

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
本身唔好bass 都係怕呢樣所以卻步緊
始終香港冇得試
bass真係好強? 有冇機會遲啲app有得tune吓
感覺鐵三角個app相比其他app好似有啲廢
想買mtw ,師兄有無耳棉推介?
輕輕一推
會唔會入撚爛個耳塞
之後入到充電盒嗎?? 會唔會聽完之後耳塞會留左係耳入面
Sony wf1000xm3
Aviot te d01d
Jabra elite 65t
Nural nt01ax

呢4隻邊隻好點,2000筆直,仲有冇其他推薦?
聽歌為主,最好唔斷線。唔該。
咁又冇入爛個耳塞,
入到充電盒, 差到電,
我用cp100z M Size 內徑都比較緊,
所以冇留係耳朵,
klipsch t5
2千找1蚊
用高通 3026, 好少斷線
幾吸引咁,聽流行曲表現點,屋企人有nural,但係聽落低音唔係好清。
有無人聽過libratone track air plus
買左 TE-D01d 定 TE-D01g? 其實兩款有冇別?
bass 夠唔夠?
Bass會明顯比市面上其他大牌子真無線耳機強
至於強到咩地步每個人都唔同感覺
我平時唔係聽開呢種所以唔慣
鐵三角個app的確係廢廢地
有得轉button setting但無得較EQ
咁可能唔博住
本身好鍾意佢隻藍 價錢又唔錯諗住買硬
用緊,用android先好買,因為冇aac
試左T5 (胃信)同1KXM3(百記),用iPhone XR…

T5:一插到底,係我戴過最舒適既真無線。聲方面高頻平順,小暖,低頻略多,有啲矇,唔夠實淨。但動圈煲下可能會好啲。同廠X10比,聲底係有啲似既,學廣告話齋,Klipsch signature sound。但睇youtube都係會甩咀。

1KXM3:戴上去硬係怪怪地,感覺好似戴唔穩,突出嚟舊野fing fing 吓咁。聲比T5平衡,低頻又冇咁誇,但高頻齒音自己接受唔到,掃frequency 8K以上重有啲雜聲,唔知係咪隻demo 問題,跟住就冇再試其他野喇。
T5用an機
除非你慢鏡睇
如果唔係都唔會留意到甩咀
想問如用IOS 係咪用Sennheiser 聲較好 ??
有無巴打有其他介紹
想知 幫推
Btw mtw減價?見格價網行貨跌到落$2100
邊到有xm3白色買
試過晒mtw同t5, mtw電太少 t5對我個人黎講好難聽
天水圍有海量貨 自己上price.com望望
我訂左liberate air, 不過我岩岩先開始玩耳機
有冇人買左mpow t6?
有冇平true wireless 推介
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞