True Wireless 真無線耳機討論 (32)

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
wilson
2. 原來係咁謝謝巴打拎住單邊講埋都幾大聲,唔拎落嚟就應該係廢嘅
多謝巴打推薦,去搵店試下先
我就覺得平平冇奇 係衛訊試完好失望
唔知本身係咪用開sennheiser mtw
講電話得airpods同65t
用過咁多隻都係得隻垃圾e12可以講到電話
track air/air+都講到
仲有對1more不過就over 500少少
搭單問一問, 如果budget $2000樓下, 都係聽hip-pop多既話會推薦邊隻?
岩岩凶宅試左d聲好圓潤 樂器都分得幾開 係人聲有dd後 bass 同高音都正
利申e8/x10用家
遲下路過都試下先
聽落係舒服既 調音應該大部分人都岩
btw有得試但冇現貨
其實主要係貴 所以都係試下就算
想換左對e8 其實wf1000m3都好 但調音唔岩口味
偏細聲 不過舒服😏 岩岩買左
用緊xm3 用落都滿意
唯一真係個配戴感好差 搞到開始想換
好大粒呀同埋唔中意d高音有太刺
成日都好似就黎跌出黎咁 換過好多塞都改善唔到
Libratone Track Air+ 大家點睇
好似冇咩人講
有aptx 未有aac,講電話幾好,好多野未完善,例如個touch只有篤兩下,自訂之下即係左右耳只有兩個動作,anc冇得關,anc拉到0就即係配環境聲,而佢個環境聲就真係環境放大整細你聽歌聲,至於音質,係白開水類即係冇特色但耐聽,我自己就鍾意白開水類調音所以會keep住用唔放,除非之後會轉返ios而佢又唔更新俾返aac我...
有對t5想放,2號買既,$1500,岩既tg

https://t.me/sold_0
巴打真係冇介紹錯 入咗隻tws5
T5用左兩個星期左面粒掣已經鬆到就跌 qc咁差
有冇巴打用過Cambridge audio?
邊度有得試
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞