True Wireless 真無線耳機討論 (32)

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
Sabbat X12 Ultra好似唔係入耳,
唔係入耳D聲好極有限
E12都出左ultra 高通版
等下星期有貨賣去睇下先
最近入手咗wf-1000xm3 跟機耳棉3個size都好似戴得唔穩 有冇巴打都係咁?
知唔知comply邊隻棉啱用?
有冇巴打有聽過Cyrus出嗰隻耳機?
新手弱弱一問
如果對音質冇要求,本身用緊iphone跟機既earpod,純粹想轉用無線方便啲
唯一要求係要方便識得自動connect,正常穩定唔會成日斷線

係咪平平地好似小米果啲都夠?
有冇CHING 知klipsch t5 做運動既時候易唔易甩,講緊跑步同做GYM,我用開aviot d01b 都有時候會甩,睇下依隻掂唔掂
而家買mw07點睇?
聲啱自己聽既話冇問題,不過個S.S. 盒好易花,同埋換對comply premium pro 耳綿會非常唔錯, 雖然係BT4.2,但d 咩BT5其實作用不太大,呢隻本身天線位應該夠大塊,所以接收都唔錯
咁出去試下先
ted01b 好唔好
見日馬好平,平過1000
咁平
如果你聽開jpop 嘅呢隻會好啱你
我唯一唔鐘意係成日都斷單邊,同埋講電話成日對方都聽唔到
伸下手先
想要防水 唔漏聲 可以正常使用(好似話成日都斷?)
平平地就可以了 有冇推介?
好似話ted01d 改善左問題,八舊水多d,好似好抵
我比較懷疑係我聽果個有問題

你本身無試過?
qcy t3點睇
用緊 galaxy buds
想搵對音質好啲有冇介紹
唔想咁大對突晒出黎
因為有時會戴住耳機再載頭盔
我見sennheiser 隻評價唔錯
我聽人聲比重高少少
under 1千蚊大家推介邊隻?
有咩so
唔係佢舊電咁雞用得四個鐘都冇
我會覺得佢係其中一隻最好嘅真無線耳機
IPhone xs用家
Sennheiser mtw
Mw07
Xm3
呢三隻點揀好
頭兩隻試哂 都好fit好聲
第三隻未試 大家俾啲意見
Btw 有啲興趣遲啲想入坑買無損音樂player
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞