True Wireless 真無線耳機討論 (32)

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
試咗e8 2.0
音樂感冇sennheiser tw 咁強
整體係舒服

奇怪左邊耐唔耐有怪聲
想問下隻耳機好用?
衛訊試左 mtw 同 T5, 用 Joox 播 Hi-fi 流行曲, 發現 mtw 人聲唔夠前, 音場亦無 T5 咁闊, 最失敗係 mtw 齒音太明顯...

利申:Klipsch X11 用家, 可能聽慣 Klipsch 嘅聲
Pish
同意,T5人聲好前好特出
可以試下Galaxy Buds,細粒、音質OK,但個mic 出名差,只可以靜既地方講電話
衛訊
我一樣,轉左
原因係ted01b大聲到痴撚線,好唔方便
其次係好奇nc(之前未用過),同埋對sony有愛
巴打想搭單問下,你隻sony豆豆 開到最細聲,係咪好似冇聲咁細聲
想知自己有冇set錯野(之前用對耳機default勁撚大聲, 唔知係咪d setting遺留左落黎)
轉完覺得邊個好d?
我剛剛先轉大罪,用多兩日覆你

搭單問下巴打你隻ted01b會唔會無啦啦自己斷一邊(堅係無啦啦,唔係喺人多既街頭發生,同接收狀況應該冇咩關係),斷完仲要唔識自己連返要熄咗佢再開先得

我最初用個陣好似唔會咁,仲曾經為佢識高速自己連返感到驚訝
罪大,typo
又係時候推下買唔到嘅Outliner Air
呢隻成日喺呢個post俾人講一兩句又消失必須推
連運費~$650,$1000內budget抵玩王
啱啱用咗兩日,聲幾清,睇youtube無delay
低音唔係無,但比想像中弱
發夢人多間唔中會窒一下,但無斷過
話single charge有10個鐘playback,未試過聽咁耐唔知,好似都係3026 chip屎所以ok慳電
諗住佢算大粒會鬆,戴上去又好實,fing頭丸都唔甩,跑步ok,有IPX5
個盒質感好好,同macbook隻鐵手感完全一樣用type c
缺點都有其他巴打講過,粒掣好實,要大力強姦自己耳窿先撳到
總括呢個價位,呢間soundcard大廠,呢隻true wireless,幾滿意

都ok, 唔太追求高音質嘅話
貪佢有個耳勾,做運動穩d
師兄呢隻有啲興趣,請問邊度買?
但其實追post講2.0同舊板其實分別唔大?
有 上price睇
各位aviot te-d01d用家用緊邊款耳膠/耳棉?
應該冇,65t已經係最好之一
有無耳機店買兩對無線耳機有優惠或者折頭?
利申: 諗緊買SONY WF-1000XM3 一對自用, 一對送禮
請問冇無人試過係 aviot 官網訂過野?
岩岩係到佢訂左隻 te-bd21f-pnk 唔知會唔會送海外
上官網買,美國轉運返嚟
香港唔覺有人賣/用,正
但人聲薄
睇網上評價話隔音好差?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞