True Wireless 真無線耳機討論 (32)

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
點解connect完 有時個藍燈仲長期閃下閃下
可唔可以唔閃
見到好多巴打都係咁壞
reset先 如果下次再係咁嘅話就拎上sony整
連緊XS
用得曬 要down佢個app
諗住今日攞去整啦 錫住用都壞 利申7月25號先買 日日用
用左一個月都唔夠
我諗應該係某個批次有問題
隔離post勁多巴打有同一個問題
全部都係壞左邊
亦都有巴打話開盒拎左邊出嚟先可以預防
so far 我都冇事
https://www.indiegogo.com/projects/pamu-slide-born-for-music-never-fall-out

有冇人有興趣 想團購

YouTube 有開箱文
ATH?睇資料E50阻抗比E40大好多喎,細聲係正常,同埋過去隔離POST問應該多人答你啲
Klipsh T5 有咩耳塞岩用 市面上好似未有佢個種設計??
用緊原廠中碼 戴著感覺唔太實在 但又唔係會易掉出來咁
有冇巴打覺得左耳好似細聲小小咁 係咪我耳問題呢
有冇巴打考慮緊amps air 2.0 / liberate air?點解冇乜人討論咁? 外國勢力煲得佢好似幾好
有冇巴打試過?想知音質如何
伏味極濃 你唸你
係唔係換左耳棉 換左comply耳綿收落個盒會頂起左個耳機 攪到接觸不良 跟住半日就chur到個盒冇哂電
試左好多隻
Sennheiser 個bass係最好聽
仲諗緊
Sony好多地方都無得試
只知 spinfit cp100z 唔得,我 email 問 spinfit 客服,佢話 T5 fit cp360,但我唔係太信
想知 幫推
靈敏度應該兩款差唔多,e50高阻啲,同一輸出功率e40會大聲啲係正常
有冇巴打想接手鐵三角cks5tw?
買完試左一陣聽唔慣咁重bass
你求其搵個啱size嘅塞到落去套到就得
我都係咁

不過點解咁多巴打話唔夠聲
我聾咁滯
我試試....你用咩機
三叔A70
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞