True Wireless 真無線耳機討論 (32)

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
咩聲底?
等到蚊訓,七月頭訂左到而家仲未有聲氣
胃信
都係無人回
岩岩試左 開一格聲好似無聲咁 第二格先有少少聲
用緊iphone X
Mw07會唔會upgrade?
去瘋宅話買滿3000用痕生唔知有120cash dollar定乜鳩
如果其他信用卡夠4%就唔洗幫襯佢
bose 果隻真無線通話清唔清架
最近紫色果隻好靚 想買
$500樓下係咪最好係Sabbat E12? 上網睇啲人話呢個價錢最好係佢
平時聽開hip-hop 節奏重嘅歌
出左好耐下
mpow t5, 漫步者tws5 輕鬆屌打, e12 得個樣
klipsch t5好撚正
百記試咗Sony 戴落鬆鬆地咁
同連極都連唔到我部iPhone Xs max
如果有呼吸燈就好
日森訂了taotronics duo free+
希望運到落黎
咁得意
幾錢
點正法
又想換
仲等緊nuarl 隻行貨nt110
試完唔掂先買nt01ax
想問下有冇巴打用緊soul emotion 2
用左幾日好好地 今日拎出黎用兩邊pairing唔到 係咁閃藍白燈
電話淨係connect到單邊
照住reset方法撳左幾次都係咁 仲有冇其他方法

見到有六 ,八單元嘅TWS有冇ching有留意?
上年12月先出
應該冇咁快有第二代
啱啱出咗對wf-1000xm3,音質同connection冇得彈,尤其中高音。但其中兩個大問題,睇下有冇巴打相同情況:

1. 耳機連去macbook/ macOS/其他電腦音量極細,reddit都有人講過,似乎未能解決。就算喺手機校到最大聲,之後先連去macbook結果都係細聲。耳機冇得直接校音量係一大失筆。都係果句,希望firmware有update

2. 我用iphone,收唔到自己把聲。我用屋企電話打畀自己,拎埋其中一邊落嚟講野,都係聽唔到。出面啲評測又話得嘅,係咪我電話問題?

呢兩個問題對我嚟講廢咗唔少武功,有冇巴打解答下
T5有無得試?
1. 連接任何電腦係有問題, 好似下個update 會fix

2. 有冇熄auto power off/pause 果d 功能
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞