True Wireless 真無線耳機討論 (32)

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
我兩邊會㩒都冇事
試左
E8 2.0
NT01AX
同xm3
音質最正係xm3
想請教下各位巴打 如果新手想平平地around$4-600左右買隻Wireless撚下
除咗X-mini Liberty S之外重有冇更好推薦
因為唔見香港有TaoTronics TT-BH053或者MPOW T5賣 個人有啲心急唔想等佢ship成個月
本身想考慮埋Sabbat隻e12 不過得知係中國牌子就不了(不過佢個fb page全力支持反送中 好奇怪)
搭單問埋1more e1026bt 質素如何?
見到有間做緊庶渣價錢,唔知有無伏
有無ching有用過xpower隻kingx 質素如何
rha ture connect 係咪出左更新版?
睇過評測片都OK,不過要睇真D型號,有APTX果款先好買
大陸吹到隻jeet air plus 好勁
好多打手文,我都差d買左,不過一問語音得普通話我即時冷靜然後說不了
鬆到搖下粒野都有聲
有無人接Klipsch T5呀
$1700
https://t.me/koyomi9191
唔係好明係點樣鬆?
係戴上耳好似就跌出黎嗰隻鬆?
定係個耳機本體自已好似就散咁?
出左第二日買, 右左粒掣到現在都冇輕
返而原裝耳膠不是太好用
出左第二日買, 右左粒掣到現在都冇
返而原裝耳膠不是太好用
其實nural 隻01g 同d有咩分別
有無人有玩jaybirds vista
玩番有線算iphone玩乜都有delay
㩒個粒掣鬆 就甩咁
push 有冇巴打可以解答
唔係下個星期先有得賣咩?
而度好似無乜巴打講jaybird
見到xt run賣緊7xx
買黎淨係for跑步有無得諗?
如果放日水MTW $1000hkd,貴定平?
下個月會去日本東京旅行,有無推介邊隻值得係當地買???
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞