✈ 廉價航空及平價機票集中討論區 (1)

1001 回覆
15 Like 3 Dislike
同一張機票扣左兩次數
屌你老味而家個客服仲要唔再係24小時
經咩網買

快運官網
ou去程no show 回程仲有冇用?
當兩張單程機票,所以仲有用

好似唔係咁,聽閒去程no show,回程會俾佢cancel
直接打上去問可能好d

Btw, 1月頭去東京,有冇平平地住宿推薦?thanks
搶到4月10號大阪單程 600蚊張
同一張機票扣左兩次數
經咩網買
快運官網

如果名,來回班機都係一樣既話應該有得full refund
上個月訂港航都試過,不過要上佢個網申請,同埋要等,你睇下快運係咪都係上網申請
仆你個街我搵兩張東亞試都唔撚得 禁到但俾唔到錢 出返去入去又貴左
ou去程no show 回程仲有冇用?
當兩張單程機票,所以仲有用
好似唔係咁,聽閒去程no show,回程會俾佢cancel直接打上去問可能好dBtw, 1月頭去東京,有冇平平地住宿推薦?thanks

睇第六頁我share左
$1187/6 nights
同一張機票扣左兩次數
經咩網買
快運官網
如果名,來回班機都係一樣既話應該有得full refund上個月訂港航都試過,不過要上佢個網申請,同埋要等,你睇下快運係咪都係上網申請

試過用Email 去叫佢地Refund, 不過要追左幾次先有人覆

再加6-8weeks 去refund落你張credit card到
有無人試過UO買飛出ERROR 但又收到銀行msg話扣左數?
銀行話筆數係hold住左 有無人知姐係訂唔訂到
有無人試過UO買飛出ERROR 但又收到銀行msg話扣左數? 銀行話筆數係hold住左 有無人知姐係訂唔訂到

同你一樣
聽日會打電話去CS問
同一張機票扣左兩次數
放心,佢老母會退返比你,大概晏小小會收到一個確認email,之後可能重有,之後12點之後先打上去鏟佢娘親個XX,太早打上去都係聽音樂。

收唔到email 仲要打完資料不停彈出彈入
KIX 機票+6晚住宿 2800有找坐hx同住Airbnb
巴打幾號去? 我想買25號或打後少少日子既大阪機票 點先搵到最平
29飛 之前hx做promote即刻9沖 UO好似都做mega sale呀巴打你試下搵有無平
UO即係咩 等一次自己book 唔係好識 有冇link比我呀巴打
UO = Hong Kong ExpressHX = Hong Kong AirlineUO是廉航不包行李餐飲, HX包曬
香港航空包餐飲架咩 去東京HX606都包?

香港航空係FSC (Full-Service Carrier) 同 國泰一樣, 都係包行李,餐飲...etc
雖然港航個價有時仲抵玩過LCC

香港快運係廉航, LCC (Low-Cost Carrier), 簡單D講姐係乜9都唔包, 樣樣都係用者自付, 行李, 餐飲...etc
有無人試過UO買飛出ERROR 但又收到銀行msg話扣左數? 銀行話筆數係hold住左 有無人知姐係訂唔訂到
同你一樣聽日會打電話去CS問

我見fb d人問 有人答話試過之後sd email比uo問, uo cs sd話補返個confirm email比佢 但亦都有人話條數追返好耐先收到
同你一樣聽日會打電話去CS問
我見fb d人問 有人答話試過之後sd email比uo問, uo cs sd話補返個confirm email比佢 但亦都有人話條數追返好耐先收到

最慘不停打哂資料先俾人彈返轉頭 靚時間無哂
屌買唔到東京買布吉揀位最on9
揀極都話我冇揀
臨時臨急訂左東京機票 $14896晚住宿 $1183 加埋$2700都唔洗
機票訂左咩日子可以平成咁
黎緊14/12-21/12,香港航空 其實唔算好平啦,遲幾個月出發好似$11xx only

見到了,thanks
同一張機票扣左兩次數
放心,佢老母會退返比你,大概晏小小會收到一個確認email,之後可能重有,之後12點之後先打上去鏟佢娘親個XX,太早打上去都係聽音樂。

首先要睇下銀行有無hold數先,有就得,無就88
如果聽早10點重無confirm email就打上去問候佢。
我俾完錢收到SMS同埋出左平時班機嗰頁Summary
但仲未收到email 想問下係咪都係成功 我聽人講話聽朝就會收到

坐過幾次UO但第一次搶到 屋企人好開心唔想佢地空歡喜一場
同一張機票扣左兩次數

首先要睇下銀行有無hold數先,有就得,無就88
如果聽早10點重無confirm email就打上去問候佢。

白癡一問,咁既情況下大唔大機會退款
但仲未收到email 想問下係咪都係成功 我聽人講話聽朝就會收到

有summary姐係有refno.啦 放心都得

我無summary無email但有sms
其實去唔到唔緊要 好驚搞勁撚耐先退返錢

有summary姐係有refno.啦 放心都得

我無summary無email但有sms
其實去唔到唔緊要 好驚搞勁撚耐先退返錢

唔該巴打 放心哂岩岩仲book埋頭兩晚酒店
希望你都可以順利出發

我都係咁 有summary 有ref no 無email

我都係咁 有summary 有ref no 無email

我諗有埋reference no應該無走雞啦
應該system未得閒send 訓醒覺會有架啦
巴打去邊呀
我想問下買左機票但no show最後係咪可以拎返機場稅果d
傳說hkexpress係可以但我未試過

我最近申請咗退稅 佢仲批緊
有結果就分享下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞